Ігнор оплати за тестове

Друзі привіт, виникла така ситуація, що спершу дали тестове завдання потім сказали, що воно оплачуване і після того як я його виконав на скільки зміг мені перестав відповідати рекрутер.
Пройшло більше тижня.
Завданання розраховане на 2-3-4 дні ( в кого як з часом)
Я ж потратив 3 дні, години перестав рахувати сидів дуже довго.
Цікавить чи часто таке буває із закордонними компаніями з тої ж Америки? Сфера VR.
Як себе на майбутнє вберегти від таких кидків?
Та й взагалі дайте поради як себе поводити після цього, чи варто робити пост в лінкедіні згадую цю компанію чи не позорити себе за ті гроші, хоча з іншої сторони це 3 дні мого життя...
Дякую.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Уж сколько раз твердили миру:
1. Никаких тестовых до интервью.
2. Никаких тестовых длиннее, чем интервью.
Если человек умеет писать код это видно в первые 20 минут, остальное отмазки.

Вы наверное видео интервью в виде викторины не встречали . Типа записываешь видео ответы на вопросы в отведенный тайм слот отправляешь и ждёшь ответ. После такого не то что тестового не захочется а бежать с такого сразу

Это уже не интервью, а прописка в камеру.
Айтишечка давно и окончательно оторвалась о реальности, от осознания, что это бизнес и он должен создавать прибавочную стоимость.

Далеко не каждый скажет теперь сходу что такое «прибавочная стоимость».

Никаких тестовых длиннее, чем интервью.

Людина яка безплатно потратила кілька днів та тестове, то ідеальний працівник.
Послушний, інших варіантів роботи не має або не бачить, у вакансії дуже зацікавлений

Безусловно. Слова «тестовое задание» такой же маркер, как «вас беспокоит служба безопасности банка».

У сфері 3д це напевне не працює бо за годину умовно результату як такого не буде, а щоб сцену зробити і наповнити її то треба не один день ...

Работай по предоплате, половина до, остальное после, если все ок по договору.
Иначе тебе никто ничего не должен, ты просто не так понял или они не то имели ввиду.

Ахахахха були такі думки ))) мені було дивно так як є портфоліо по якому можна оцінити рівень,але...

Пошукайте схожі відгуки про цю компанію на Blind, Glassdoor та Indeed і залиште свій відгук там, якщо вас і надалі ігноруватимуть

Тут може бути так, що рекрутер висилав тестове не тільки вам, і от зараз вони вибирають серед кандидатів. Тому, поки не відповідає. Або просто дуже велика кількість кандидатів. І не відповідає. Причин, чому не відповідає — багато може бути.
Ситуація не дуже ок виглядає з боку компанії.
Будьте готові просто рухатися далі.
Чи писати пост в Лінкедині — можете. Можливо, він буде в нікуди. Але все одне, хтось да і прочте і буде більш уважним в таких питаннях.
На майбутнє — усні домовленості не завжди працюють, тому, фіксуйте їх письмово з компанією.

Дякую, я от саме маю переписку бо через листи вели. Почекаю ще )

Підписатись на коментарі