Інсайт дня від Google: айтівці перевантажені і це погано впливає на роботу

Мабуть, ні для кого не секрет, що значною проблемою для айтівців є вигорання на роботі. Але нове дослідження від Google показує, що насправді більшість компаній хвилюється не про це, коли справа стосується їх команд.

Найбільше їх турбує, що люди просто перевантажені роботою. Майже половина опитаних компаній (43%) вважають, що перевантаженість — серйозна проблема, яка впливає на скеьюрність та є неприйнятною для багатьох з них.

Серед інших цікавих інсайтів: через AI команди безпеки стикаються з більшою кількістю інцидентів, ніж будь-коли до цього. Legacy також була визначена як одне з головних проблем. 75% ІТ-лідерів зазначили, що застарілі технології та програмне забезпечення роблять їх вразливими під час боротьби з сучасними загрозами безпеці.

А як щодо вас? Чи відчуваєте, що ваша команда перевантажена?

42%
30%
13%
14%
276 голосів  ·  показати результати
👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Гадаю, це скоріше пов’язано з деякими особливостями повільної заміни національного складу розробників великих компаній. Історично закладена звичка, деяких культур, втомлюватися від будь якого, навіть мінімального об’єму роботи, починає впливати на корпоративну культуру FAANG.

то якщо вони такі перевантажені, може їм qwerty-блукання по клавіатурі відкинути?
користуватися двораком чи колемаком чи позитивною клавіатурою

Скоротили купу народу, а тепер виявляється що працівники перенавантажені і страждає якість.

Ім метрики треба було показати разово
Прибуток на душу працюючуго
Решта проблема іншого підрозділу

почитайте оригинал статьи — перегруженны сотрудники которые отвечают за безопасность, АИ им будет в помощь.

Було б добре, якби хтось з працівників пояснив, що означає «перевантаженість». А то, от у мене перевантаженість у німецькому концерні, комусь здасться курортом, або навпаки.

У мене «перевантаженість», це коли кількість запитів від різних людей стає досить великою, наприклад 3-4 запити одночасно. Тобто кількість роботи більша, ніж звичайно і більше стресу, але все одно після 17 працювати не потрібно, все можна зробити вчасно. Не встигаю, переношу на наступний день і до кінця тижня все одно всі таски виконані. Якщо таке саме і в гуглі, то це дивно писати про перевантаженість. Нехай пояснять, що саме вони мають на увазі.

Це якщо ти контрактора і до тебе черга.
Але якщо я планова робота
Не планова робота
Не планові геніальні ідеї менеджменту
Онколи
Безкінчннеі мітинги

От і набіжить

Не уявляю, як можна бути в перевантаженим, якщо ти звичайний гребець на одному проекті.
Я уже 2 роки на двох проектах при не більше 6-8 годинах праці на день
З цих 2 років , брав 3й проєкт фултайм , але тут таки складнувато — через 10 місяців кинув.

О та легко. Тут справа в менеджменті — головна ознака поганого, це коли у вас спочатку ніц нема чого робити, а потім страшенний аврал — коли щоб якось з нього спетляти треба не спати троє діб.
Добрий менеджмент — це зазвичай чіткі вимірюванні і досяжні цілі та задачі, на конкретний проміжок часу. Контроль виконання, оцінка і опрацювання ризиків.
В проекті з хорошим менеджментом люди ніколи не скаржаться на переробки, їх навпаки менеджер виганяє з роботи у вечері і якщо це офіс — виключає світло.
Тут же ситуація це взагалі найгірше, що є. Те що пише народ з Google — вони не знають за що хапатись, тобто настав повний безлад. Я таке бачив чотири рази.
Перший раз я сам потрапавив в таке коли ми робили продукт, і так вийшло що я на ньому на три місяці залишився один. Кількість роботи, паралельної яку треба було робити одночасно зашкалювала. Одразу хрінова купу сапорту бо воно стало цікаво людям (я так думаю ніхто не на це не сподівався і просто залишили молодого на сапорт, раптом що, потім перекинули би на аутсорс), порт для Mac OS X, купа багів під Linux і покупці пишуть — ану бігом давай фікси. Двоє навіть особисто дзвонили надавити хтось з Мінську, хтось з Осло. І до купи тестувальницю забрали в аутсорс відділок. F.A.Q, Tutorial, приклади коду, покриття тестами, десь виник корпоративний дизайнер і сказав — що в демо аплікації йому не подобаються діалоги нової функціональності Print та Print Preview. Треба робити величезну кількість абсолютно тупої роботи, при чому зрозуміти що і базовий Framework тупий і не правильно рахує пікселі. Сказати — що я тоді блін одурів це нічого не сказити, приходиш на роботу і думаєш, мля — що мені з біса робить, я не знаю за що схопитись. Ні про які методології типу Канбан, пріорітезації Kano, road map-и і т.д. , я тоді гадки не мав. Щось вивчав в Універі по Waterflow та діаграмі Ганта. Навіть не міг показати начальству — що роботи достабіса, а воно казало, що я взагалі тиняюсь по офісу і нічого не роблю.

Поганий менеджер як описано може бути вигідніший

Якщо тебе наміряють щоб працював 35 годин на тиждень повноцінно, може стати нудно і бідно

Такий собі баланс овертайму і мікроменеджменту

Не уявляю, як можна бути в перевантаженим, якщо ти звичайний гребець на одному проекті.

Виставили тобі строки, при яких ти встигаєш тільки якщо 9-12 годин на день працюєш — ось і перевантаження.

Я уже 2 роки на двох проектах при не більше 6-8 годинах праці на день

Вони один про другого знають, чи як?

Виставили тобі строки,

Як це виставили тобі? Якщо я не згоден ніхто не виставить, або хто виставив , той підкаже як зробить)

Вони один про другого знають, чи як?

А навіщо їм знати?

Та методів надавити знайдуть, психологічний тиск. Це коли вже досвід знаєш як із цим боротись між іншим контр прийоми як я з’ясував дуже бісять тих хто звик до таких недометодів, аж пердак горить. Щоправда мені нещодавно показали як з такими можна вийти на WinWin як не дивно. А до того вона зуміла звільнити навіть в нас делівері менеджера, ну як звільнити — він типу сам пішов.

Статья на эту тему была бы огонь!

Там є адміністративні перепони, авторське право — має бути відредктовано PR manager роботодавця і публікація узгоджена. В матеріалах можуть бути знайдені ноухау і знання компанії отримані від бізнес тренерів та партнерських організацій, які компанія не хоче розголошувати.
Тим не менше це усе є у відкритому доступі насправді, є дуже багато курсів про ведення перемовин, вирішення конфліктів і т.д. Усе це при бажанні можна знайти навіть безкоштовно, бізнес тренери як правило збирають усе в закінчений продукт. Нічого складного насправді.

Є простий метод. Не зробиш роботу — підеш за двері. З теперішнім ринком і купою кредитів, мало хто відмовиться робити те, що сказали.

Може і робиш — але маєш інши погляди, те саме. Як приклад — Валерій Залужний.

мало хто відмовиться робити те, що сказали.

Тут те саме — блатне поняття. «Газуй тільки якщо розуміє що це вивизеш».
Скіжімо якщо мені скажуть стрибнути у вікно п’ятого поверху через сальто мортале, бо вважають що так краще — я цього не робитиму. А іноді реально треба битись, чи звільнятись і т.п. Часто накази чи поради вбити себе об стіну — це абсолютно направлений саботаж від конкурентів, мобінг, босінг і т.п.

А індуси казатимуть йез і доїтимуть
От у кого треба вчитися

так оцінка задач робиться командою на грумінгу. і задачі оцінюються ще до того, коли вони стають «твоїми». Якщо команда дійсно працює — вона не буде ставити дуже завищені оцінки, і ви не зможете хакнути цю систему. Тому все залежить від команди. Я працював в таких — де всі повільно робити на релаксі таски, та в таких — де дійсно єбошили. Можливо у вас зовсім інший процес, та оцінку своїм задачам ви самі робите.

В сраку оцінка командою коли приходить бізнес овнер, і каже потрібно зробити «на завтра». Не подобається? Двері он там.

Ви й тільки ви на це погоджуєтесь, ви можете погодитись не

робити «на завтра».

Іпотека і інші витрати змусять 99.99% працівників погодитись.
Навіть якщо є фінансова подушка. Розрив потоку прибутків для багатьох людей не дуже цікаво мати.

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

І ці відмови пригадаються на перформанс рев’ю.

І да, вибирай сам — чи звільнятися (або бути звільненим) чи працюй як вимагають.
А от опції — скільки і як хочу так і працюю — зазвичай немає.
Навіть на фрілансі :)

Це ваш і тільки ваш вибір, погоджуватись на таки умови співпраці чи ні.

Та звісно що бути безробітним чи працювати — то власний вибір.

Що ви хочете довести? Що ви така мудра що знаходите роботу де від вас нічого не вимагають? Чи така цінна що вас бояться звільняти?

Я хочу сказати що якщо вас не влаштовують умови ви можете вільно вибрати інші, це залежить виключно від вас.

А я хочу сказати, після 30+ років у розробці, і на керівних посадах теж — ви фігню якусь тінейджирівську кажете.

Звісно не всюди суцільні овертайми, і є достатньо спокійні і комфортні команди і компанії.
Але всюди — капіталізм, і всюди роботодавець вважає що робітники мало працюють.

А фігню ви кажете ще й тому що широкій вибір це коли стан ринку праці — робітника.
А зараз вже пару років точно — ринок роботодавця.

І у всіх випадках — широта вибору залежить від досвіду роботи, його якості, і вона практично відсутня у джунів, та звичайних, типових мідлив.

Джун який буде носом крутити, бо й те йому не так, і те — буде частіше в пошуку роботи, а не напрацьовувати досвід.
Мідл — залежить від сфери, але теж, ризикує.

Ех, у мене тут була аналогія про інтимні пропозиції чоловіка дружини з нестандартними побажаннями, на яке вона може і згодитися, коли чоловік подарує наприклад діаманти.
Але модератори вирішили — що це вже занадто.
Існує Win-Win — за овертайми можуть сплатити, або надати відгул і т.д.
А так дійсно може і коханку завести і до шлендр підти.
Тут і іншого вендора знайти і штекбрехерів з бенчу взяти.

я не буду з вами сваритись, кожна людина має свій вибір, в вас він такий.

чогось мене ця відповідь зачепила тому я відповім.

якщо ви будете працювати більше ніж ви домовлялись з роботодавцем від цього буде страждати ваш сон, здоровʼя продуктивність і можливості якісно і творчо вирішувати задачі то ви в односторонньому порядку порушуєте контракт, від чого страждає бізнес.

Це цілком ваш вибір так робити, якщо це влаштовує іншу сторону то чудово.

я теж не збирався дискутувати з
«Краще бути здоровим та багатим, аніж хворим та бідним».

Просто ви так активно ділитесь цією Мудрістю, що вирішив прокоментувати.
Як і здогадувався — «чатгпт» генерує текст не розуміючи про що мова :)

Насмішив, це якщо ти девелопер і по скраму нічого більше не робиш

І все одно буде якийсь дедлайн для якого хомячкам ці тачки роздали.

Іншими словами пройоб менеджерів а покарають інженерів

Мені пощастило, в нас нема дедлайнів. Ну, тобто, практично нема, бо ті що є, (дуже рідко траплається) х2-х3 по часу з запасом

І це дає позитивні результати. Майже ніколи не буває пожеж які треба негайно гасити.

Не виконаєш план погане або зовсім погане ревю
Почнуть виживати або виженуть

Погане ревью? Та в мене його нема і воно не треба — роблю абсолютний мінімум на двох роботах , таску на два три дні розтягую на спринт, за 2 роки навіть ніхто не запитав що і як, бабосік капає — майже 12к$ сумарно до податку
Хоча є і такі хто серйозно працює, хах , доречі менеджер мене просив придивитися до них чи точно норм працюють, чи як треба поменторити🤣, кажу сорі — нема часу))

А я залупився на мікроменеджера і тепер 10к недоотримую..
Діти голодні
Але спокійніше

Кнопочки напевно рухаєте?

Не ну чо — треба же було «радномно» позвільняти людей. ІМХО там давно пора змінити керівництво, бо якись Балмер з того вийшов.
Які результати ?
Спочатку купа інсайтів — що випускають якусь херню і так і сталось, по виходили Gmail та Google+ який з рештою закрили, як і Reader і купу усього.
Втрата HR бреду — «корпорація добра» раптом перетворилась на корпорацію, масові лейофи це був апогей, купа народу писала — що ненавиділа ту роботу.
Кріпко підставили Intel привселюдно оприлюднивши Spektare/Meltdown, це мало вплив як ми знаємо навіть на оборону США
Суди з Oracle за Java, хоча напевно можна було якось домовились
Не конкурентні ціни на GCP, зараз це найдорожчий клауд з усіх
AI — провалили Deadline по Gemini, навіть довелось повернути відставлених на почесну пенсію Ларі та Сергія, фактично як Стіва Джобса
Втратили Huaiwei який між іншим склонував Android, тобто історії як Apple так і IBM нічого не вчать
Я ХЗ куди дивиться рада директорів.

ХЗ куди дивиться рада директорів.

Як куди підтягували правильних індусів до дерибану

Ну Балмер не Індус, не допомогло. Нандела якраз індус — допомогло.
Як Махараджу на троні карикатури навіть про Біла Гейтца та Стіва Джобса колишні співробітники не малювали. Але Пічаї — був удостоєний такого, хоч вони то повикидували із індексів ті меми старанно, та залишилось в пам’яті. Те бачили усі ІТ-шники планети.

Якраз Майкрософт в 2012 і був у скандалі з індусами на контракті

хто проголосували за щодня — звідки у вас час тут голосувать??? Ану бігом копать

Я з власного телефону побачив, в темній кімнаті на унітазі

Я з власного телефону побачив, в темній кімнаті на унітазі

Ні, секюрність
Роботодавець лічить час коли я в туалеті по вимикачу світла

Саме цікаве, що по кількості часу ти можеш працювати не більше 8 годин, тобто переработок якби нема, але навіть в рамках нормованих робочих годин можна:

(А) на релаксі під каву з музичкою рухати туди-сюди код чи писати нескладну функцію/тести, де все ясно, зрозуміло і залишається тільки закодити CRUD ендпоінти
(Б) мучатися цілими днями з якоюсь складною логікою яка не працює, не сходиться, чи робити якийсь research який потребує купу енергії, концентраціі та думок (які потім ще й вночі не зупиняються), чи переключатися між різними активностями що теж виснажує

Тобто, при рівній кількості часу затраченого на роботу можна (А) навіть не заморитися або (Б) убитися в хлам

Якщо в кейсі а) проблема з дедлайном, то срака в милі буде і в цьому разі.

А можна просто мати весь час складні таски. Обробка великих обємів даних, стрім відосіків, обробка і генерація обємних даних і т п.
Є команди, де

на релаксі під каву з музичкою рухати туди-сюди код чи писати нескладну функцію/тести

це лише мрії

Ага
І це після 5 мітінгів
І кількох сд тікетів
І дедлайну з запланованим

концентраціі та думок (які потім ще й вночі не зупиняються),

Мені це знайомо, співчуваю вам, і хочу сказати що це максимально не здоровая історія. Вчитись, будь ласка, зупиняти це з кінцем робочого дня,
на наступний день вам ваша психіка подякує.

Підписатись на коментарі