ChatGPT на macOS тепер може зчитувати код з VS Code, Xcode та інших

💡 Усі статті, обговорення, новини про AI — в одному місці. Приєднуйтесь до AI спільноти!

ChatGPT починає працювати з іншими застосунками на комп’ютерах користувачів.

Десктоп-версія ChatGPT на macOS тепер може зчитувати код з розробницьких програм, як-то VS Code, Xcode, TextEdit, Terminal та iTerm2. Це означає, що розробникам більше не доведеться копіювати свій код зі сторонніх програм, щоб вставити його у чат-бот.

Якщо у вас є платна підписка, OpenAI автоматично надсилатиме до ChatGPT блоки коду, над якими ви працюєте — як контекст разом із вашим запитом. Однак, на відміну від інших подібних інструментів, як-то Cursor або GitHub Copilot, функція «Work with Apps» від Open AI не дає змоги писати код безпосередньо в програми розробника від вашого імені.

Поки що незрозуміло, коли ця можливість стане доступною для Windows.

Як вам нова фіча? Будете користуватись?

51%
15%
34%
112 голосів  ·  показати результати
👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному2
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

здається він не працює якщо код на ремоут сервері. хтось з цим стикався?

якщо у вас є платна підписка, чатжпт зможе зчитувати чатжпт і відправляти все до чатжпт

youtu.be/...​-K4-I?si=wEn_70wmSk_52R71

а можна поставити: github.com/cline/cline і обрати потрібну собі модель від багатьох провайдерів будь-то Anthropic чи OpenAI

Зайшов сюди написати про Cline, а коментар вже тут :)
Ще додам що можна в google cloud отримати 300$(тiльки для свiжих акаунтiв), там отримати доступ до Claude 3.5 sonnet i використати цi 300 баксiв.

І під’єднати будь яку локальну модель (через LM Studio чи ollama). Є свідчення що qwen2.5coder (контекст до 128k токенів) на рівні GPT-4o в роботі з кодом.

До речі, хто запускав локально цю модель (14В), на скільки токенів вистачить 64GB RAM?

Запустив Q4_0 версію з контекстом 100к токенів: ~6GB VRAM та ~40GB RAM

node_modules))

думаю це буде якось засінкано з гітом тобто контекст чуть більший ніж в копіпайлоті

Та вже давно всі користуються всякими клаудами, сторонніми сервісами і т.д. Всі переписки, весь код, документи, пошта, і все-все давно вже там. І не потрібно всіх запевняти, що там все секюрно і ніколи інфа не зливається, бо вас так само будуть запевняти розробники і цього сервісу))

Ну якщо так підходити, то розробники ОС мають повний доступ до всього. Так?

саме так, тому не просто так жартують, що в кремлі юзають паперові папки :)

Мій рівень паранойі доволі високий, але не настільки ) Я ще не готовий доколупуватись до виробників мережевих карт та сдд ))

.env файл теж зможе зчитати?

а не байдуже?
Розробники Дія прямо на github заливають .env з ключами від прода)

💊

думаю, що й не тільки його :)

Підписатись на коментарі