ChatGPT на macOS тепер може зчитувати код з VS Code, Xcode та інших
ChatGPT починає працювати з іншими застосунками на комп’ютерах користувачів.
Десктоп-версія ChatGPT на macOS тепер може зчитувати код з розробницьких програм, як-то VS Code, Xcode, TextEdit, Terminal та iTerm2. Це означає, що розробникам більше не доведеться копіювати свій код зі сторонніх програм, щоб вставити його у чат-бот.
Якщо у вас є платна підписка, OpenAI автоматично надсилатиме до ChatGPT блоки коду, над якими ви працюєте — як контекст разом із вашим запитом. Однак, на відміну від інших подібних інструментів, як-то Cursor або GitHub Copilot, функція «Work with Apps» від Open AI не дає змоги писати код безпосередньо в програми розробника від вашого імені.
Поки що незрозуміло, коли ця можливість стане доступною для Windows.
18 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівздається він не працює якщо код на ремоут сервері. хтось з цим стикався?
якщо у вас є платна підписка, чатжпт зможе зчитувати чатжпт і відправляти все до чатжпт
youtu.be/...-K4-I?si=wEn_70wmSk_52R71
а можна поставити: github.com/cline/cline і обрати потрібну собі модель від багатьох провайдерів будь-то Anthropic чи OpenAI
Зайшов сюди написати про Cline, а коментар вже тут :)
Ще додам що можна в google cloud отримати 300$(тiльки для свiжих акаунтiв), там отримати доступ до Claude 3.5 sonnet i використати цi 300 баксiв.
І під’єднати будь яку локальну модель (через LM Studio чи ollama). Є свідчення що qwen2.5coder (контекст до 128k токенів) на рівні GPT-4o в роботі з кодом.
До речі, хто запускав локально цю модель (14В), на скільки токенів вистачить 64GB RAM?
Запустив Q4_0 версію з контекстом 100к токенів: ~6GB VRAM та ~40GB RAM
node_modules))
думаю це буде якось засінкано з гітом тобто контекст чуть більший ніж в копіпайлоті
Безпека? Ні, не чули )))
Та вже давно всі користуються всякими клаудами, сторонніми сервісами і т.д. Всі переписки, весь код, документи, пошта, і все-все давно вже там. І не потрібно всіх запевняти, що там все секюрно і ніколи інфа не зливається, бо вас так само будуть запевняти розробники і цього сервісу))
Ну якщо так підходити, то розробники ОС мають повний доступ до всього. Так?
саме так, тому не просто так жартують, що в кремлі юзають паперові папки :)
Мій рівень паранойі доволі високий, але не настільки ) Я ще не готовий доколупуватись до виробників мережевих карт та сдд ))
.env файл теж зможе зчитати?
Good question!
а не байдуже?
Розробники Дія прямо на github заливають .env з ключами від прода)
інтернам слова не давали
💊
думаю, що й не тільки його :)