Як ви оплачуєте послуги фрілансерів у США?

Час від часу потрібно оплачувати послуги фрілансерів у США. І зараз на час війни я роблю це через PayPal, але не впевнений, чи це самий ідеальний варіант. Суми до $500 за транзакцію; я і вони прості фіз.особи (ну я ще ФОП, але ж я не з фопівського рахунку оплачую).

Питав у них, який спосіб їм найзручніший, відповідають Venmo або відправ чек. Таке з України зробити не вийде.

Якщо ви співпрацюєте в фрілансерами з США, поділіться, як ви оплачуєте їхні послуги?

P.S. Питав про Wise, більшість американців не знають що це. Крипту приймає один з 20 =(

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Номер рахунку отримувача у US банку? І з мого рахунку у Wise гроші норм зайдуть, без питань до отримувача? Чи така транзакція відкриє для мене (і для отримувача) портал у світ де потрібно буде готувати первинні документи, invoice, потім tax-папери заповняти форми тощо 😁?

Їх рахунки так
Відправляти не пробував дірект депозіт з ,огось екзотичного

Піонер може мати таки номери
Вайз хз

Гугл пише отаке але може бути обмеження по країні власника

Wise, formerly TransferWise, can be used for direct deposits and sending money via direct debit:
Direct deposits
Wise allows users to send and receive direct deposits through the Automated Clearing House (ACH) system. To send a direct deposit, you can:
Log in to Wise
Enter the payment details
Add the recipient’s account details
Select ACH payment
Link to your bank through Plaid
Enter your online banking details for verification
Fund the payment

хмм 🤔 а це ідея, не очікував від вас слушної думки, Рахіте. Але з усіма комісіями і т.п. вийде дорожче ніж з PayPal, а багато зручності це не додасть. . . Трошки додасть марево чисто зароблених грошей з прозорим походженням та й таке. Але почитаю про це..

Ти думаєш я тільки тролю?
А навіть як тролю там є щось по суті загорнуте в жарт
Якщо якась нісенітниця пост то пишу перше що в голову приходить

Вся справа у вашому нікнеймі. Люди ліниві і спершу реагують на форму, а вже потім на зміст. З біо «Відморожений лосось в ДОУ», вас будуть сприймати як того, що просто «пливе за течією».

Я тут давненько
Про лосося то був жарт в німецькій темі

Українці вже наймають робітників зі США? Можна оплачувати на банквський рахунок або Payoneer

Always has been.
1. Про банківський рахунок маєте на увазі SWIFT-переказ? На сайті Моно про це сказано підспудно: «SWIFT можна надіслати, написавши у підтримку.» 2. Для US банка це буде норм практика? Без питань отримувати перекази з України від фіз.особи? (Дякую, якщо знаєте відповіді)

Routing number
Account number

Direct deposit якщо справді по сша

Підписатись на коментарі