Чому візіонери не повинні працювати? Відривок з діалогу у Телеграмі
Або «чому візіонери не повинні працювати — у звичайному сенсі слова „працювати“, тобто як звичайні хай перформерс виконавці...»
У цьому спілкуванні я прибрав дати та розставив крапки. Все інше залишив майже без змін.
Олег Дорожко
Мабуть піду з дому.
Denys Poltorak
Навіщо?
Олег Дорожко
Погана з мене сідєлка — особа що піклується про іншу особу.
Denys Poltorak
Без сідєлки буде краще?
Олег Дорожко
Моя мати це жахливий психологічний маніпулятор. Без мене (поряд з нею, у одній і тій хаті 24/7) краще буде нам обом. Той алгоритм що я тестую це мабуть моя єдина надія, вирватися від неї на свободу.
Denys Poltorak
Вони часто такі. Але ж ти кажеш, що вона не виходить до магазину навіть.
Олег Дорожко
Не виходить. Боїться що впаде. Каже так.
А я боюся що відріжуть свет за новий борг, раніше чим я устроюся комплектувальником, хоча мені важку роботу не можна робити та й взагалі — чи можна мені працювати, якщо у мене така хвороба?
Пророк не повинен працювати. Це зовсім не про нього. Це не його справа.
Denys Poltorak
От і не працює.
Олег Дорожко
Можливо. Я часто думаю, що гілки потенційних рішень на дереві життя пророка — тих, де він отримує найпотужніше щось є такими потенціалами що впливають на рішення і поведінку і стани пророка у сьогоденні. Тобто він підсвідомо не вийде з дому, у такий час коли на дорозі у супермаркете може зустріти вантажівку що його зіб’є.
Я називаю це впливом Id —-> ід це щось надзвичайно впливове на поведінку пророка і він не може це свідомо контролювати.
Id демотивує тоді коли це надзвичайно важливо, наприклад той літак, на який вже куплений квиток, потрапить у раптову грозу і впаде. і тому пророк не хоче не тільки на літак сідати, але й квиток придбати але й на конференцію з’їздити погодитися бо все це у цепочці подій що призведуть пророка до смерті.
Denys Poltorak
В мене воно пару разів було — а в інші рази не спрацювало — в результаті ламав ноги в подорожах.
Олег Дорожко
Я тобі казав чого — пророки нагадують Флеша, коли той лише починав і ще не вмів контролювати свою силу пришвидшення власних рухів.
Особливо несвідомі пророки.
І можливо спрацювало для тебе — бо інакше ти б зовсім вбився а так тільки щось поламав собі. То був торг тоді.
Поламана нога чи смерть.
Якщо інфа з майбутнього може бути отримана у минулому то ти сам зможеш себе про небезпеку там у минулому повідомити. Якщо зробиш якусь медитацію зі згадуванням всіх тих моментів. Тобі треба зрозуміти зараз чи колись що тебе врятувало тоді.
Проте такі медитації можуть зробити тобі у минулому мотивацію гуляти по лісах та лазити по небезпечних скелях. Тому таке втручання у минуле з сьогодення є надзвичайно небезпечним. І треба бути дуже обачним, мати неабиякий досвід і наукове підгрунтя.
Ось ще один не прямий доказ, що пророки не повинні працювати у звичайний спосіб. Це гра у бірюлькі. Звичайній людині набагато легше побачити ту першую бірюльку яку можна витягти так щоб інші не ворухнулися. Пророк бачить одразу всі варіанти тут, а звичайна людина лише один чи два максимум три шляхи. Пророку складніше обрати — це займає більше часу тому звичайний виконавець обжене пророка.
Пророки або робять все повільно або випереджуючи події страждають.
Але робити щось повільно це не для нашої цивілізації ринку праці та ринку капіталу.
Власне бачимо тут, що пророкам щоб вижити треба самим бути капіталістами. Не виконавцями простими. Вони просто не зможуть працювати так само швидко як прості виконавці. Та й у звичані способи праці виконавців пророки теж не зможуть — їм дуже заважатимуть усіляки їх передбачення.
А тепер подумай про те, як бідний знедолений пророк може вплинути на розвиток суспільства — що він обере, чи можна країні кидати своїх пророків напризволяще чи навіть позбавлятися їх у той чи інший спосіб? Чи жах це для країни якщо сильні пророки вирішать, що їх не влаштовує така країна яка нехтує їх.
Наприклад, чи були революційні поети знедоленими пророками? Що обирали вони та їхні Id коли такі поети створювали свої мотиваційні вірші?
Яку інформаційну силу, міць, потужність енергію несуть у собі ті слова та словосполучення, ті моделі LLM.
І звідси випливає ще й таке: пророки повинні жити поодинці, бо вони заважають одне одному і прості люди заважають їм а вони простим людям.
Пророк погано працює на інших коли передбачає якісь власні тривоги чи біність чи щось жахливе по відношенню до себе — це змінить його поведінку на таку, яка буде намагатися всього отого уникнути.
Або навпаки — пришвидшити — що теж не слава богу.
Іісус Хрситос наприклад потрапив у пастку — коли отримав всі оті звістки з майбутнього.
І створив христіанство АБО та біблія була складена як підсумок прадавніх знань про те що можуть пророки та як вони себе *поведінка* *дієслово* А, поводять.
Denys Poltorak
Можливо, якщо попросиш на ДОУ грошей на електрику — люди скинуться. Вони тебе давно знають. Кузьмін оно колись зібрав на ремонт ноута.
Олег Дорожко
Я не дуже люблю щось просити, я якщо прошу то одразу пропоную якісь свої послуги. Така бізнес модель. А тут з моїх послуг — лише візіонерство. Я ж розповідав — юзаю якусь софтину і бачу що з нею буде зроблено у майбутньому, або зі схожим на неї подібним ПЗ.
Я не умію просити.
Це не гарантована сдєлка — і тому мені боляче коли нічого не станеться потім — ну тобто ніхто не відреагує так як би я того хотів.
У мене зараз 09 градусів тепла у кімнаті за Цельсієм. Мати у сусідній кімнаті — у неї більший обгрівач.
Може це ще з-за того, що вдвічі дорожче стало коштувати електрика наче.
Якісь гроші — не сталі — щоб їх вдало просити... Тобто тут мабуть ціла наука — як просити гроші. А той хто навчиться їй — чи не в самого Ілона маска зможе інвестиції на будь що — на будь яке що — випрохати — бо буде уміти просити. Ну ось — прохач 80 лвл.
Бач, ти дуже глибоку тему підняв. Дуже глибоку.
Бач — гарантована сдєлка — це коли я передбачаю успіх через якісь термін. Але коли декілька людей у мультивсесвіті взаємодіють — тут дуже багато отримуєш інформації і про успіхи і про невдачу — це неприємно відчувати.
Тому мені подобаються саме гарантовані сдєлкі — і ось що дивно — отримання роботи через пошук та розміщення складення cv не вдноситься до гарантованих.
Мабуть ще й тому складно комусь заполучити собі пророка як простого виконавця — щоб він виконував та отримував та згідно плана, та мітінги... і все таке інше.
Якщо б була твоя ласка — я міг би починаючи з *дата спілкування* весь оцей діалог розмістити на ДОУ як запис у своєму блозі — тобто з твоїми ремарками. (начебто нічого особистого не було)
Ну й можливо — хтось би погодився задонатити на електрику. За мою вдячність і якісь подальші спілкування чи співвідносини з ним.
А якщо твої ремарки видалити — текст не дуже зв’язний вийде.
Назвав би: Чому візіонери не повинні працювати? Відривок з діалогу у Телеграмі.
Denys Poltorak
Пость
Олег Дорожко
Дякую
Звісно, запропонована робота прогнозистом-інтуітом чи футурологом чи гадалкою чи навіть дата аналітіком (все це візіонерство) мене влаштує значно краще чим донат.
Бо безкорисливий донат від когось залишає мене щось комусь винним — це неприємне відчуття. Я намагаюся його позбутися щось якось віддячуючи.
26 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів