Чому візіонери не повинні працювати? Відривок з діалогу у Телеграмі

Бо темпоральна магія існує і візіонери її провідники. Переважною більшістю підсвідомі (uk.wikipedia.org/wiki/Підсвідомість) Тому візіонерам потрібен інший простір дій.

P.S.

Той текст, що був тут раніше видалив, бо він трохи застарів. Не претендую створювати щось вічне. Все тече, все змінюється.

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Нарешті запрограмував партіонну торгівлю для свого алгоритму. Можна подивитися, як це було тут: youtube.com/live/Gajdwdseov4 — перша частина, а ось друга: youtube.com/live/3IN0llE3xLk
Алгоритм став працювати ще краще. Профіту стало ще більше.

Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.

Який я програміст? З ChatGPT ось такий. Зустрічайте другу трансляцію про програмування простої утіліти для автоматизації крипто торгівлі. youtube.com/live/l3jf2cpcISw

Може комусь буде цікаво як я програмую разом з ChatGPT голосове керування своїми скриптами для ОС Windows youtube.com/live/6dmHvesHvIo
Не за горами й друга трансляція.

Зробив оце щойно якесь таке відкриття: чим людина старіше тим її відносини з навколішнім часом-простором стають повільнішими.
Можливо, щоб вправно спілкуватися з людинами похилогу віку потрібні шоломи уповільнювачи.
Або це лише мої вади розвитку, бо мені дуже складно спілкуватися голосом, коли наприклад хтось набере мене по мобільному. Оте все торохтіння у вуха дуже швидке — я майже нічого не запам’ятовую і не сприймаю і майже не беру до уваги. І все це мене фруструє неабияк.
Просто пришліть SMS. Час існування SMS значно довший чим щось сказане голосом.
У випадку голосового спілкування співрозмовник сподівається, що ваша пам’ять спрацює як треба і занотує десь у голові все оте, що було між вами сказано.
Але, у декого пам’ять вже слаба, хоча інші скіли навіть підвищилися з віком (бо досвід)
Чималий досвід уповільнює можливості швидкого спілкування (бо пошук у великій базі знань вимагає більше часу чим у маленькій). Тому краще пришліть листа.
Вимагати чогось голосом це шахрайство.
Бо не залишиться й сліду.

Оновив профіль, та поставив позначку, що шукаю роботу у Data Science. Так, мені подобається досліджувати великі масиви даних на всілякі залежності чи кореляції за допомогою програмування.

Сьогодні я зрозумів, чого ви й досі не працюєте. Вам потрібен налаштований автовідповідач.
Це ж елементарно! Більшість роботи між вами двома — вами, як майбутним старанним працівником та вашим потенційним роботодавцем зробить саме він — автовідповідач.
Всі оті питання є форматом спілкування. Чат ГПТ залюбки відповість на всі питання щодо вас будь якому пріскипливому рекрутерові.
Ви у свою чергу зможете переглянути протоколи даілогів і вибрати саме той, що найкраще влаштує саме вас.
P.S. Звісно, якщо у вас така сама вада як у мене: досить повільне реагування на вхідні calls
До того ж моє реагування це не «досить повільне», а дуже дуже дуже повільне, неочікувані вхідні дзвінки у будь який випадковий час у мене створюють стресову бурю, що творить щось дивне з моєю памяттю та можливістю відповідати розумно, слухняно і вчасно, швидко, а ще до того ж ввічливо.
Чорт, та я іноді просто не можу підняти слухавку цього клятого смартфону. Ніт, мені дійсно потрібен такий авто відповідач.
Хто небудь може порекомендувати якійсь такий?

А ось так (комічно закреслено трагічно) я програмую свій клікер (той що клікає, якщо скрипт для нього написати) youtu.be/0XXTXJFkciY

Цікаво було б, якби можна було надрукувати такої криптовалюти, курс якої залежав би від лайків та коментарів та переглядів цього мого відео. Бо я певен, що воно таки комусь буде корисним.
Втім, у мене на каналі є також інші відео, не менш корисні для перегляду. Хоча є й просто гіпнотизуючі. Їх не дивиться.

Зробив нове відео — мануал, що розповідає про алгоритм моєї торгівлі — короткий, дивитися можна на 2х і навіть почати з 1хв.40сек.
youtu.be/...​si=hsdU08tbMDMLW9-R&t=101
Більше розповів у ньому про все необхідне. Калькулятор теж там є.
P.S.
Вам потрібен акаунт на ютюбе. Відео не для дітей того що торгівля це справа відповідальна.
DYOR принципи теж не завадить...

Вони не можуть показати, як їхні алгоритми трейдингу (що використовують стоп-лоси) поводять себе на історичних даних. Бо їх виграші — випадкові.
А я можу. Бо у мене дійсно працююча схема.

Зробив відео, як я проценти та інші параметри для торгівлі отримую за допомогою своєї програми youtu.be/...​Seygc?si=OgytpeQ6bXVnIFrx

Зазвичай, різні ідеї, про які кортить побалакати, до людей творчої натури у голову надходять з мультивсесвіту, з альтернативних реальностей. Найпростіші з реальностей — це такі, де якісь події, що ще не відбулися у нас, там вже відбулися і всі ті наслідки дивують мізки так, що кортить такі ідеї обговорити на форумах.
Тому, найкраще — нікому ваших ідей на розповідайте, бо хто зна як воно там.

Здається треба торгувати тільки мануально. Якщо у тебе є чуйка, то начебто цей варіант найкращий. Тримати всі необхідні речі у голові це одне, а ось запрограмувати все це — це зовсім інше.

Не працює та оптимізація. Як тільки ціна починає рости душе швидко на бичому ринку — все, треба сушити весла. Тут настає кінець прибуткам ведмедя. Бо тут ліквідність вичерпуватися починає міттєво.
Якщо не вистачить ліквідності покрити бичаче зростання то виліт з ринку, причому все буде продано за півціни у кращому випадку. Далі треба сидіти «ждуном» і чекати доки ціна впаде на оті самі 55% Зовсім не факт що це станеться, тому мінімальна мінімальність тої кількості що треба продавати не обговорюється, але чим більша буде ліквідність тим менша прибутковість.
Я трохи розчарований і навіть засмучений цим фактом.
Здається навіть що це зовсім неможливо — виграти у бичих перегонах. Рано чи пізно ліквідність закінчиться. Але можливо це і є схема?

Ох ти... Знайшов оптимізацію для свого алгоритму.
Що робити, коли бот спродав всю криптомонету, проте ціна продовжує іти вгору?
1. Треба купити мінімально можливу кількість і продати через 1% чи 2% чи 3%, а якщо ціна зупиниться і піде вниз, то купити ще одну мінімальну кількість (усереднити закупівельну ціну).
Бо ціна продовжує іти угору на дуже бичому зростанні, а тут вигідніше накопичувати usdt
До речі, такого досвіду я ще не спостерігав, тому думаю, що ринок ще ведмежий, або це дуже глибока корекція.
Таким чином, бачимо що алгоритм працює по різному на різних видах ринків. На бичому купує трішки, і тоді продає на % вище, а на ведмежому навпаки продає трішки і тоді відкуповує на % нижче.
Або усереднює закупівельну ціну чи ціну продаж.

Вчора побачив що авакс перегнав солану і якщо я продам весь авакс і куплю солани то зароблю за місяць 1 долар :) але у солані, що дасть мені 12% річних приросту ції криптомонети, якщо кожен місяць так робитиму.

Зараз спостерігаю за падінням avax. У голові одна думка: «Давай ще вниз, ще на 13% вниз. Тоді розбагатію, куплю собі ще одне бунгало»

Наприклад, об’єднана інформаційна система знатиме, що я бідний, безробітний, що у мене хворі ноги... Може тоді вона заборонить продавати мені електрику бо мені нічим платити і подальші продажі мені лише збільшують мій комунальний борг. (який і без того чималий). Та запропонує якусь роботу по моїх силах. Та створить завдання для соціального психолога та безкоштовного юриста, щоб вони балансували ситуацію з нестабільної у стабільну.

Поки що avax впав лише на 12% Щоб я розбагатів мені треба щоб падіння продовжилося ще на 20%.
Щодо покеру — поки що виграв 11 центів на фріролах. Здається у тій моїй ідеї (що десь нижче записана) щось таки є. Тому продовжу дослідження, чи можна простими правилами обумовити виграш у покері.

Чим би тепер зайнятися? О! Якщо я знайшов виграшну стратегію для торгівлі на криптобіржі, то чи не можна відшукати таку ж саму, але тільки для покеру типу техаського холдему?
До того ж це буде непогана сіненергія для моєї розробки свого карткового діабло.
Почну з фріролів. Якщо отримаю якусь стабільність у виграшах мета буде досягнена.

Скачав програму-тренер. Зіграв турнір. Зайняв перше місце. Вивчаю логи, щоб зрозуміти, чи нема тут якоїсь виграшної схеми.

Зняв нове відео де розповів про свій алгоритм торгівлі криптою. Лінк на відео у профілі.

У OKX з глузду з’їхали. imgur.com/CevZEmh
Питання: що сталося?
Ось вам варіант.
Вони прочитали як я торгую і зробили свій алгоритм, що дуже схожий на мій.
Прислали мені листа imgur.com/Rfspek7

Авакс росте. Це добре. Продаю потроху через кожні 3% Відкупатиму, коли ціна впаде на 15% imgur.com/0qqOl9O

Що не можна знищити? Розподілену власність. Яке небудь суперкласне hardware DAO.

Якщо всі почнуть рухатися повільніше — ніхто нічого не помітить, але всім стане лехше.

Зараз дуже цікавий момент. Ціна на авакс трохи піднялася і тому вчора я зробив 15 мінімальних продаж. Адже я встановив боту правило: «продавати коли ціна на 1% підніметься вгору від ціни останньої продажі» Бот і напродавав. Ще залишилось у мене 40 мінімальних продаж по кількості. Але тепер я встановив вже 2%. А надалі може встановлю і 3% Таким чином, зможу весь час продавати по максимальній цині. І чекати доки ціна впаде настільки що зможу відкупити не тільки весь цей проданий авакс назад, але й ще трохи зверху добавлю.
Тому чекаємо на розвиток подій.
Авакс? Не лінк? Не солана?
А я перехожу від однієї крипти до іншої.

Вау! Я знову купив. Алгоритм демонструє постійне зростання річних прибутків. Знову все відкупив, що продав + ще трохи наростив капіталу.
Проста схема. Коли ціна ресурсу іде наверх — трохи продаємо. Що тут цікавого? А те, що продаємо ми на хаях.
Коли ціна ресурсу впаде — ми відкупимо. І відкупаємо ми не на самому дні бо як ти його визначиш? А просто — купуємо на запланований процент більше чим продали.
Таким чином створюємо профіт — як різницю між ціною мікропродажі і ціною макропокупки. Мікропродажів можемо робити багатенько — чим більше тим краще. Тому у криптобірж є мінімальна кількість яку можна продати, а менше ні.
Але без досвіду так торгувати не можна. Все програєте, бо крипта це гемблінг. Тільки я так можу. Можу й вас проконсультувати, за певних умов.

На цей ризик я не відповів. Треба стежити за новинами. Бо коли падала Луна, то було щось страшне. І до речі, я з неї вийшов вчасно.
Треба брати ТОП 10. Різко впало? Чекати доки виросте. Бо ризик що ніколи більше не зробить перехай, для топ 10 не дуже великий. Звичайно так не купиш наприклад потенціальних майбутніх чемпіонів.
Ну а наприклад, візьмем інший капітал — сервери у дата центрі. Ціна теж падає. Встарівають моделі. Треба й старі замінити, нові купити і встигнути продати як амортизацію покупцям. Теж ризики. У крипті більш все пришвидчено. Купив, продав, відкупив, знову продаєш.

Головна проблема з передбаченням ось яка:
Якщо ви щойно передбачили щось що станется у майбутньому — ви можете розпізнати сам факт: «ага, ось я щось передбачив, бо мимоволі увійшов у транс, і начебто у ві сні, на яву про щось таке чудернацьке подумав і думав про це достатньо довго, щоб не помітити як минув деякий час»
Але... Що то було? Все, що ви побачили у тім сні на яву, у тім трансі, ви не знаєте, де, коли і як.
Це було просто марення. Щось невизначене. Якщо ви письменник ви навіть все це як оповідання можете сприйняти, чи як щось у цьому оповіданні, записати.
Дефініція — чи визначення точності зробленого передбачення відбудеться вже після того як щось станеться.
Але тоді це передбачення вже не буде вам потрібне.
Ось думаю, можливо рухаючись повільно у часі, якомога повільніше, коли до здійснення побаченого залишаються лічені секунди...

Не можна розпізнати передбачення аж поки воно не станеться.

Біткоін масивніший за солану, а солана масивніша за лінк. Зараз можу вже купити 8.3 лінків. Отак.

Коли покупець обирає — він є експертом у своїй ковбасі.
Пропоную винахід. Ось зараз хотів подивитися з чого зроблена ковбаса середньої якості — мати заказала. І не побачив у інтернет магазині, на картці товару, фото зворотнього боку ції ковбаси, де зазначена рецептура і гости і що там ще...
Чого? Бо це робота дизайнеру, а у нього і так роботи багато.
Що можна зробити? QR код, фоткаємо цей код, розпізнаємо (можливо не на етикетці, а на супровідних документах) і отримуємо — рецептуру як друге фото, чи як фото зворотнього боку.
Роботи тут — 1. сфоткати, 2. розпізнати, 3. завантажити/додати це більш інформативне друге фото до картки товару.
Апка може зробити перші дві роботи. Третя — найлегкіша тепер — дизайнеру. А QR код рецептури отримали б з мясокомбінату.
Що це?
Це augmented reality to the Moon
Чи стане від цього більше точною статистика вибору покупцями найсмачніших товарів?
Коли покупець обирає — він є експертом у своїй ковбасі.

Не встиг купити як лінк мій трохи виріс, і тому я знову його продав і купив солану. І тепер у мене 0.8143 солани. Тепер треба знову чекати слушної нагоди.

Кому цікаві успіхи мого алгоритму, є щось новеньке.
Солана пішла у ріст на +20% . Вся та солана що я купив 10 днів тому тепер у доларовом еквіваленті стоїть на 20% дорожче. І що це означає? Якби я зараз продав всю солану і купив лінк... Тут момент, коли треба почекати... Бам-бам-бам-парам! У мене було б десь 8.2816 лінків мінус невеличка комісія, яку залюбки віддав би криптобіржі за такі непогані заработкі.
P.S.
Діабло! Я так і зробив. Тепер у мене 8.2291 лінка. Стежте за соланою — вона повинна чкурнути за хмари. Після моєї продажі. Бо я дестабілізував ринкову ситуацію щойно. Так, своїм ось таким невеличким продажем.
P.P.S.
Повторювати мої експерименти не рекомендую. Без неабиякого досвіду у трейдингу криптовалютами можете легко все втратити. І взагалі думаю що трейдинг це велика лотерея, гемблінг якійсь. Дивно мені що алгоритм й досі працює.

Я просто думаю навпаки. Це як? А ось так: спершу людина отримує повідомлення із вірогідного майбутнього, а вже тоді, підсвідомо у більшості випадків, робить той чи інший вибір/дію. Обгрунтовано? Грунтом є майбутні події.

Побачив як ідею, у голові, якійсь дивовижний обігрівач. Беремо «вічну» свічку (довгого горіння). Підпалюємо. Отримуємо міцний потік теплого повітря. Спрямовуємо його на крильця генератору постійного тока. Далі, беремо цей нагенерований ток і живимо їм невеличкий насос що повітря нагнетатиме до нашої свічки. Вона почне горіти інтенсивніше. Давати більше тепла.

Як працює ланцюгова реакція? Чи можливо створити щось на її кшалт у торгівлі? Чи можливо скерувати ціну у тому напрямку, у якому потрібно, за її допомогою? Чи можливо зробити це за допомогою заздалегідь розрахованої торгівлі спеціально спроєктованим для цього ботом?

Звичайно можна. Тільки для цього треба величезні об’єми ліквідності, якщо ми говоримо про активи з капіталізацією в сотні мільйонів баксів+. Якщо зайде на біржу якийсь кит і влупить по маркету мілліон біткоінів, то ціна просяде одразу ж на відсотків 50-60.

Так. Потроху буде продавати, але весь обсяг, тому це займе якийсь час. І весь цей час буде іллюзія ніби щось відбувається.

я б дав боту імя собствене. Типу Святослав Іванович

Людям — таким, які вони зараз є — не можна створювати штучнє життя.

Все. Налаштував бота на нову крипту і залаунчив. Тепер чекаємо результатів.

А тепер я зроблю ось що: продам всі свої лінки і куплю солани. Щоб ускладнити умови експерименту і довести що не лінками одними живиться мій алгоритм

І ось що матимемо за 20 років, якщо вкладемо лише 100 usdt на самому початку
2^4*100 = 1600 usdt
Що на це відповість щорічна інфляція долара мені не відомо.
Звісно, вести цю торгівлю всі оті 20 років повинен захищений автоматичний смартконтракт. До речі, я якраз намагаюся його запрограмувати та все ніяк не дотумкаю, як це краще зробити.
Щоб один раз поклав гроші і на 20 років забув про них — хіба інколи докладав ще якісь кільканадцять.
P.S.
Що? Я почув слово «деривативи»? Взагалі-то, так, гадаю що це можливо, бо поки що, алгоритм торгівлі демонструє дивовижну стабільність пречудової роботи.

Чарівне правило 72 для прогнозування зростання капіталу
Є просте правило, що допомагає легше прогнозувати зростання капіталу за допомогою реінвестування складних відсотків. Це «правило 72». Воно полягає в наступному: якщо поділити число 72 на річну ставку прибутку в процентах, то отримаємо кількість років, за які сума подвоїться.

Наприклад:

72/16 = 4,5 роки;
72/10 = 7,2 роки;
72/2 = 36 років;
...

Неймовірно! Перерахував за останні 15 днів і сам собі не вірю. Мій капітал у лінках, на цьому ведмежому не_зростанні за рахунок влучної торговлі за допомогою мого експериментально дослідницького бота збільшився на 1.42 відсотки. Вау! Якщо і надалі така ведмежка продовжиться матиму 1.42*12 = 17% річних. Тобто, просто кожен новий рік множитиму свій капітал на 1.17
Але... якщо на ринку почнеться булран...

Ось: той процент прибутку, що мій експериментальний бот отримує, десь вдесятеро більший за staking award що пропонує cryptoexchange. Бо капітал таки дуже добре працює на свого власника. За умов вільного ринку.

Хроніки роботи торгівельного бота: тепер у мене вже 7.6119 LINK (станом на 17 лютого 2025 року), бо бот знову успішно відкупив все те, що раніше продав.
imgur.com/m1I50SE

www.youtube.com/watch?v=YbnX9mhATbk

Цікава інформація. Здається, президент та його команда зрозуміли, що поставити конституцію на паузу неможливо.
Бо якщо конституція працює — уряд конституційний.
А якщо ні — уряд антиконституційний.
І так, слава нашому урядові і президенту за таку гарну і правильну постанову КМУ 163!
І слава Україні і її героям.
До речі, думаю, що прийняття потужного закону для посилення стабільності це теж неабиякий героізм.

Підкажіть кто-небудь, хто тямить:
Як аутисту — такому як я — оформити належним чином виключення з обліку?
Мені важко контактувати з людьми. Я роблю це через зошит. Записую свої думки, а тоді вголос їх читаю співбеседникові.

це меморандуми, я так спілкувався з начальством коли довелося грузчико-упаковщиком працювати

Я зараз освоюю галопріл. Мені здалося, що він трохи пожвавив моє існування. Виписав нещодавно психіатр. Начебто праця пам’яті покращилася.

Багато думаю про вірні правила життя.
Якщо припустити, що всесвіт створений неначе іграшка Conway`s Game of Life, то

Про правила — ось приклад. Якщо граєш у діабло 2 то якщо брати сині речі то дуже швидко накопичуються вони. Тому встановлюєш правило — сині не брати, а брати лише жовті (у них грейд більший) і оцінювати на місті. Якщо виконувати це правило постійно — у твоєму сундуку з’явиться вільне місце.
Але як тобі таке правило: не згадувати ніколи, ні в якому разі, ні перед ким про якісь негативні речі чи події?
І ось ще що на думку спало: якщо притримуватися правил так важливо для успішності, то виграють у цьому житті ті люди, які можуть всі ці правила пам’ятати. Чим більше якихось правил хітроумних ти пам’ятаєш/виконуєш тим якіснішим результативнішим буде твоє життя а сам ти впливовішим на його протікання/ на своє існування.

а ведичні шастри читав? , колись я вперше Закони Ману прочитав

Ех, багато ще чого я не читав. Але саме про щось таке я й вів мову, бо такі правила могли вже бути створені у сиву давнину, забути, створені наново, знову забуті...
Правила це прекрасно. Вони дают впевненість людині. Бо вони існують незалежно від людини чи людей, від їх недоліків чи вад.
Правила це залізобетонна плита під ногами людей. Немає правил — буде під ногами прірва, безодня.

І ось ще що думаю: правила не повинні бути надскладними чи навіть складними.
Правила повинні одне до одного уміти додаватись.
Наприклад, ось рецепт створення простого візерунку. Генерація 16 точок, далі відообразити вниз. те що отримали відобразити вправо. І вже маємо щось сіметричне. Приберемо декілька кольорів — замінивши їх на ті що вже є.
Всі ці операції атомарні. Тобто це операції атоми. Єднаються один до одного, порядок проведення дій важливий.
І для правил що керуватимуть людством теж треба щось таке провернуть. Лямбда функції, але зрозумілі повинні вони буть кожному.

Бот відкупив. В котре. Тепер маю 7.599
Всі ті, хто казав, що у мене нічого не получиться — де ви тепер?
+16 % річних (на мінімальних settings)
Ok, дані поки що набрані лише за місяць. +1.3335% Але, якщо помножити на 12

Бот зробив чотири нові продажі і зараз очікує, чи не впаде ціна до 18.408 щоб знову відкупити.
Бот працює вправно. Мій капітал постійно зростає. Кого треба зробити багатим — пишіть у приватні повідомлення зараз, поки мене до лав ЗСУ не забрали.

Хроніки роботи бота: з часу останньої відкупівлі, бот продав вже три рази. Це означає що ціна з того моменту підвищилася на 6 відсотків. Тепер бот або чекає поки ціна підвищиться ще на 3 проценти і тоді продасть ще раз, або що ціна впаде до 18.23 і бот купить
Ось частина логів:

current_price=18.51 lastSellPrice=18.969012 needSellPrice=19.53808236 needBuyPrice=18.232637826662405 sells_qty=0.30000000000000004 #111

Нафіга я сюди зайшов? Це філіал дурки на доу?

Знову відкупив. Тепер у мене 7.579 лінків. Що, порівнюючи з кількістю від 13.01.2025, більше на 0.08. За майже місяць 1% приросту. Поки що непогано йде.

Может, плз, кто-то объяснить, что здесь происходит

Ти це або зрозумієш, або ні. Це залежить від обставин, які тебе склали.

Ціна профітної зворотньої закупівлі вже підвищилась і тепер складає 18.1951
На основі всієї цієї інформації, що я тут виклав (майже логи роботи бота та усе інше що стосується ) ви тепер можете й самі спробувати щось подібне експериментувати.
Навряд чи після цього дослідження мене можна назвати людиною, що не приносить користі.
Річ тут не у тому, що комусь не подобаються кальмари. Річ у тому, що треба уміти готувати кальмарів.

imgur.com/QAveRsY Сетап майже той самий — було багато продажів і тепер очікую на зворотню закупівлю. Це ще раз доводить що запропонована схема є стабільною у часі і працює як постійний процес.

Ось що зараз very nice. Мій бот наразі зупинив торгівлю. Просто перевіряє ціну через деякий інтервал часу. Він очікує гарної ціни: або 20.85 за лінк (тут він продасть трохи і — увага! — це трохи підвищить ціну можливої профітної зворотньої закупівлі), або 17.64 за лінк (тут він відкупить все, що раніше продав + ще 1%) Наразі ціна профітної закупівлі саме така, але може ще більше підвищитися, якщо будуть ще продажі, коли ціна на лінк піде ще вище.

Мій бот не ставить стоп лосів. Такий алгоритм роботи. Просто чекає на слушну нагоду.

Ринки дуже чутливі — гіперчутливі — до вливання у них грошей, або крипти. Реагують значною волатильністю. Тому треба бути максимально обережний з розміром своєї продажі чи купівлі.

Не можна продавати все! Це призведе до катастрофічного падіння всіх ринків.
Треба продавати лише на зростанні і лише мінімально можливу частку, а тоді чекати на ще одне зростання (для ще одної продажі) або відкупатися.
Лише мінімально можлива частка — продаж чи купівлі — не призведуть до значного впливу на найчуткіші терези ринків (фондового чи крипто) Я все одно бачу якісь коливання — але розмір їх невеличкий начебто.

Ще ось таке зараз спало на думку:
Щоб пророк вправно і влучно пророкував у першу чергу саме для богатих у нього самого повина бути база багатої людини або хоча б не бідної.
Бо як кажуть, бідний богатого не розуміє і це відбувається саме через різні бази у них.

Є цікава новина: після зворотньої закупки я знову почав продавати, але на цей раз за допомогою бота, що написав на пітоні, за допомогою Копілота.
І оскільки падіння лінку продовжилося, заробив ще 0.025 лінка, тобто 2 с половиною копійки.
Таким чином, можна бачити, як при розумному підході до торгівлі капітал зростає на падіннях цини, якщо його постійно потроху реалізовувати на зростаннях ціни.
Як на мене, то це справжнє економічне відкриття. Бо саме так працює капіталізм і кожен хто хоче бути багатим капіталістом, повинен зі своїми капіталами (я маю на увазі виробничі капітали як більш надійні для вкладення, такі, що за їх допомогою виготовляють щось — товари, послуги, продукти, продають їх і амортизують потроху у ціну. Так накопичують капіталісти більше капіталів.)
На прикладі лінку — криптовалюти — я перевірив цю гіпотезу — і вона спрацювала — я отримав зростання свого капіталу. Думаю, саме це є дуже важливим для розуміння.

Нарешті ціна на лінк досягла мого ордеру на закупку.
Тепер у мене (02 02 2025) 7.54 лінків
А було (13 01 2025) 7.499
Тобто я за 20 днів примножив свій капітал на 0.04
Мені було байдуже чи падав він чи зростав. Я не ловив якісь момент. Не сидів без сну, дивлячись на графікі.
Були помилки — спочатку я обрав не ту процентну сітку і продав більше чим треба на самому початку зростання. Але прибуток перекрив все це.
Висновок: поки що на цю схему торгівлі нарікань немає.

Але все це лише превентиви. Я людина мирна і завжди обираю шляхи без кровопролиття. Готовий навіть чимось поступитися. Бо так швидше і економніше і на довгострок приносить синергічну користь.
imgur.com/nGgpoDk

Вау! Читачі мого бложику, ви зараз будете нагороджені за довготерпіння.
Я щойно у самому додатку Резерв+ знайшов запис: «Дані успішно оновлено» із зеленою позначкою. «І ви зробили це до 16 липня. Цінуємо вашу відповідальність»
Я зробив скрини, на випадок, якщо ця інформація випадково зітреться з рєєстру.
Так, я гарний тестувальник програмного забезпечення. Я дуже дотошний і уважний до деталей та дрібничок.

То що це означає? Запис про успішне оновлення є, але на головній сторінці додатку бачимо:
«Інформація в Рєєстрі Оберіг неповна. Зверніться...»

Але як я зазначав раніше, я «виключений з обліку»
І як кажуть адвокати — мені нічого робити у ТЦК зовсім. Бо присилати мені повістку є незаконною дією.

Тепер у роздумах чи йти 15 лютого чи 15 місяця...

Копаю далі.
Ось тут юрист показує, що ця вимога оновлення даних взагалі не_законна?
youtu.be/...​5-EwE?si=btVA6wm-pmF-B8_u

Вони мене розхвилювали. Мабуть я вже бред пишу якійсь. Не можна так ставитися до людей, больних на психічні захворювання.
Спочатку я був програміст 1С. Кодив собі на авторанспортному підприємстві програму обліку ПММ а тоді з’їхав з глузду.
Програмістам треба давати подвійну пенсію, бо у них мізки швидко зношуються.
Бо вони працюють над своїми задачами зовсім не (8з24)/5 а (16з24)/7 бо важко необчислювати подумки весь час поставлені перед тобою завдання.
P.S.
Зберіг у себе і в облаці цей тред.

Я хочу, щоб люди мали змогу судитися з організаціями, якщо у інтерфейсах додатків тих організацій або помилки або відсутність дуже необхідних елементів для вводу коректних даних. Наприклад, якщо у електроній формі немає checkbox «Введено за допомогою іншої людини / працівника установи» то це баг інтерфейсу. Бо деякі не можуть користуватися поганими інтерфейсами. Через це виникають помилки введення даних, а дані повинні бути коректними і зберігатися роками, без можливості їх відредагувати тобто як на блокчейні, бо саме ця технологія забезпечує найнадійніше збереження даних. Надійніше чим фото, чи диктофоний запис, чим запис камери відеоспостереження.
Запис на блокчейні як доказ у суді.

Коли ви купуєте ковбасу у супермаркеті, ви знаєте, що вона відповідає стандартам якості, бо такі стандарти є, на них перевіряють ковбаси і на ринок не можна випустити нестандартизований продукт.
Якщо ваше програмне забезпечення не відповідає необхідним життєво важливим стандартам якості то треба просто зазначити це у правилах користування:
«Не відповідає ніяким стандартам якості.»
«Користування є небезпечним.»
«Виробник не несе відповідальності за причинену шкоду»
Але тоді треба подумати ось про що: чого це виробники програмного забезпечення не штрафуються за випуск небезпечного продукту (небезпечного як неякісна ковбаса чи гниле м’ясо)

Олег 🥠🐾📦 Bums Дорожко, [28.01.2025 6:12]
Вони неправильно завели про мене дані у свій компьютер

Олег 🥠🐾📦 Bums Дорожко, [28.01.2025 6:13]
Мені треба це довести у суді і я отримаю грошову компенсацію

Але у мене немає грошей на адвоката, хоча це виграшна справа проти ЗСУ

Вчора і сьогодні. Про вчора: коли я йшов у супермаркет за хлібом мене перестріла поліція і відвезла до війскомату. У військоматі мені сказали звернутися до них у понеділок, 27 січня.
Ось відео 6 хвилин, про всі ці події.
youtu.be/O5VgxlwpEvM

Щодо біткоіна то моє передбачення ось таке: він точно впаде. У самісінький низ.
Але чи підніметься потім?
І ще питання таке: такі коливанні ціни йому властиві — стрімкий ріст, а тоді падіння до −75% а бувало й гірше. До того ж з часом росте амплітуда цих коливань...
Та як довго все це триватиме?
Дуже небезпечно триматися за біткоін, як за вашу надію чи порятунок. Гратися з ним — так, можна, якщо дуже обережно, а ось сподіватися що він є надйіним фундамент для економіки — ніт, ні, ні за що.

Лінк зараз коштує 23.8 Це означає що 3 моїх останніх ордери я вже можу відшкодувати з прибутком, придбавши зворотньо по нижчій цині, на ту ж суму що отримав від продажі.
Але, я не буду цього робити, бо я купуватиму лише коли середня ціна всіх моїх продаж стане вищою скажімо на 1% від ціни зворотнього придбання.
Тобто я просто чекатиму далі, доки теперішня ціна не впаде ще нижче, до 20.
Це єдине що на ринку не змінне — волатильність.
Звісно все це дуже ризиковано, і вам треба покладатися лише на свій розсуд та фінансові можливості, бо все це лише азартна гра. Гемблінг.

Щоб швидко фармити рідкісні руни треба бути провидцем.

Ось цікавинка: ще не продавав. Не дійшла ціна до мого потенційного трейлінг ордера. Лінк досяг лише 27.2 і пішов вниз. Тепер коштує 24.17
Але щоб я його купив і отримав якійсь прибуток, треба щоб він коштував 20 чи навіть 19. А це ще десь 25% падіння. В — волатильність.

У результаті свого дослідження Діабло 2 Ресуректед отримав руну Бер. Здається це дуже рідкісна руна, яка всім потрібна. Тепер хочу її продати і подивитися чи не буде бізнес пошуку рун більш вигідним чим торгівля криптовалютою. Для візіонерів — мається на увазі.

Ось ви, як визіонер, скільки заробили на Трамп коіні?

Я колись (ще недосвідченим) брав криптовалюту W і втратив 200 доларів. Тоді, нещодавно брав криптовалюту X і втратив 100 доларів (вийшов таки вчасно, дякувати Богові).
І тепер я не хочу брати криптовалюту Трамп чи Меланія.
Я тепер думаю так: якщо випадково отримали надприбутки — десь будуть і надвидатки.
Якщо гнатися за надприбутками — це або отримати 0 після надвидатків — ті ж самі зірвані стоплоси, або гірше — після всіх тих витрат побачити зменшення депозиту.
Я не женуся більше за надприбутками. У мене є система, яка працює і яка диктує мені у кожні торговій ситуації як себе вести. Продавати чи купувати чи вичікувати кращих цін.

Лінк сходив на 23.65 і знову піднявся нагору — зараз 26.12
Весь цей час я вичикував — нічого не продавав, бо можна продавати (враховуючи дуже невеличкий розмір мого експериментального депозиту) лише після 27.55
А купувати — якщо ціна впаде до 20 — це буде непоганий процент прибутку (за всі ці дні вичікування вигідної пропозиції на ринку)

Уважний читач (цього бложику):
— Але що ти будеш робити, коли ціна ще більше підніметься? Наприклад, коли лінк стане коштувати 27.55 ?
— Продам ще трохи. Бо саме завдяки таким продажам (щільно розрахованим, так щоб кількість була мінімальна, а відстань між останнім ордером та новим десь процентів 5) середня ціна моїх продаж теж трохи підніметься, через що й з більшої вірогідністю я зможу відкупити у майбутньому і отримати прибуток навіть якщо ціна лінка сягне 100 чи 200...
— Бо так я інтегрую графік ціни. Тут ще Фібоначі десь скаче...

Лінк зараз коштує 25. Якщо я відкуплю по теперішній його ціні то отримаю 0.40 лінка недостачі. Бо я його продавав весь час потроху, по мінімально можливій кількості, коли ціна його росла з 20.31. Але, якщо лінк впаде до 20 то я навпаки отримаю профіт. Цілих 0.04 лінка. Або чотири копійки лінка.

Щойно помітив, що у «YouTube Shorts» у Хромі чогось не можна обрати іншу швидкість відтворення. Але це ж катастрофа. Кожен користувач, який щось пропустив у роліку, буде його переглядати знову і знову — генеруючи зайвий трафік. Чого варті тоді всі ті продивляння?
Проте це гарний спосіб зацікавити рекламодавців.
Але — так втрачається аудіторія вдячних, бо немає універсальної швидкості сприйняття. Комусь зручніше повільніше, комусь швидше.

А поки ви думаєте, чи буде з цього гешефту якійсь зиск, у мене вже народився анекдот:
— Це неможливо!
— Тю, не той ключ. Це ж супер скриня 60 рівня. Треба аметистовий ключ десь шукати.
Після детального вивчення документації:
— Ага, ще й відкривати з амулетом та кільцями.
— Опівночі.
...
...
Після відкриття:
— Е... А який тут шанс дропу?

Хто небудь хоче інвестувати у моє дослідження «Діабло 2 Ресуректед» ?

Один з КП:
— Поки ви робили свого бота, я пізнав дзен у D2R
ТімЛід (чи що):
— Добре, що не заважав. До речі, знайшовся замовник на твою карткову ідею. Ти таки візіонер.
Один з КП:
— То ви зробили бота чи ні?
ТімЛід (чи щось таке):
— Зробили. Чекаємо на резолюцію юристів, як легально цим ботом трейдити.

P.S.
Ага, так. Бота я зробив. Проте не розумію, як його легалізувати/монетизувати щоб не сісти.
Тому, он він лежить собі, нічого не робить.

Зрозумів, Полтава. А за те що про роботу то якщо що пропускайте. Тарас Григорович про москалів 300 років тому писав. Досі воюємо.

Дякую за увагу до моєї творчості, літературної діяльності, польоту фантазії, і таке інше.

Доброго. Та з Новим роком. Трохи почитав. Це як мінімум не про успешный успех я б навіть сказав цікаво. Але Фрейду я б не вірив. Вас має щось цікавити в цьому житті. Професія. СПОРТ. І треба пробувати працювати хоч би ким, та хоч би скільки. І ви з якого населеного пункту? Бідність треба долати так тут ще й війна.

Відношення до оракулів визначає характер, риси, особливості розвитку цивілізації.

Як би я використовував оракула? Дав би йому життєво важливу задачу і подивився, що він з нею робитиме.
Той результат, який покаже оракул, і буде щось подібне до того, що можна буде отримати у майбутньому.
P.S.
Як бачите, у цій схемі немає необхідності оракулу бути успішним. Навіть ось так: якщо ви накажете оракулу бути успішним, намагатися зробити все так, щоб отримати певний результат — ситуація вийде з під контролю так чи інакше, бо виникне темпоральний парадокс — це коли дії оракула впливатимуть на таке майбутньє, якого він намагється досягти.
Інший варіант такого безладу — це започаткувати своїми діями відносно оракула пророцтво що самовиконається.

Для отримання найчистішого передбачення — парадокси створювати не можна.

Той результат, який покаже оракул, і буде щось подібне до того, що можна буде отримати у майбутньому.

Вкручую в твою задачу свій болт м160 з неповною різьбою і шестигранною головкою © оракул

Ось щойно відкрив печівко з передбаченням:
«Ваші ідеї заслуговують на втілення. Не бійтеся діяти.»
Проте оракулу не потрібна мотивація, щоб діяти. Він або діє, або ні. Це не залежить від оракула, це залежить від зовнішніх обставин. Якщо обставини будуть сприятливими дія сама себе виконає.

у дій чака норіса не буває несприятливих обставин, це у обставин бувають несприятливі дії чака норіса

Оракул не буває успішним чи не успішним.

А як ця шизофренія пройшла модерацію?

Щось стало холодно. Весь день з самого ранку температура падала. Вчора була +1 ніччю. А тепер −5. Все це вказує на стрімке «похолоданіє» у найближчому майбутньому.
А оскількі у сочельнік всі будуть п’яні як чипи це може призвести до значних небажаних наслідків.
Тому стережіться. Одягайтеся тепліше. Стежте за погодою and watch yourself !

Якійсь пітонщик:
— Ось побачив, що було б круто розробити власну карткову іграшку на кшалт Дьябло 2 Ресуректед.
— Наче ж є?
— Там щось негаразд із поцінуванням рун. Якби зробити регістрацію часу видобування, можна було б отримати більш справедливу ціну. Хоча видобування й випадкове, але час таки трохи залежить від умов видобування, характеру локації, мобів... І тому напевне можна буде побачити що ціни на різні руни різняться. У логах гри побачити, маю на увазі. Не зі стелі будуть ціни взяті...
— Цікава ідея, але ми тут бота робимо.

На мітінгу у КП:
— Колеги, а ви коли небудь замислювалися над проблемою, що якщо зробимо швидко, то навряд чи буде якісно? Обмежена кількість випробувань просто не надасть потрібного обсягу інформації про поведінку продукту у надзвичайно складних умовах криптомаркету.

До речі, ось щойно побачив — у стратегії мартінгейл немає значного запасу ліквідності, такого як у стратегії постійних продаж мінімально можливої кількості. Тому, більше ніяких мартінгейлів.

Пітонщик з КП (на таємному масонському збіговищі):
— Єдиний шлях, щоб саботувати проект — це чекати грантів.
Хтось поряд:
— Тим часом можна впорядковувати документацію. Для інвесторів, звісно. Заведіть проект у Трелло.

Бухгалтерія:
— Вони знайшли нашу помилку!

Через два тижні пошуків багу:
— Хто небудь заплатив за облако?

Джун з КП:
— Ага, запустив, не працює. Десь є баг.

Сторонній читач:
— Знову цей аутист Дорожко революціонує філософію девелопменту. А була ж така гарна гумореска.

Тестувальнік:
— Це ваша справа — з’ясувати що там у вас не працює, що, де, і що я там зробив. Моє діло — інтерфейс тиркати. Я й тиркав, як записано. Воно у вас не працює.

Недосвідчений трейні:
— Що саме не працює, де, що ти зробив?

Тестувальнік запускає скрипт.
— Він у вас не працює

Команда пітонщиків (КП у подальшому):
— Ми створимо бота для автоматичної торгівлі на криптобіржі.

Після того, як у сотий раз упіймав себе на нестримному бажанні подвоїти bet, вирішив автоматизувати проект для захисту від людського фактору.
Скликав нараду, ми порадилися всі разом і ось вже моя команда пітонщиків розпочала роботу над реалізацією цієї моєї нової мрії.

перше правило усвідомленої людини — бути чесним сам з собою

візіонер

буде візіонером після успіху
тобто коли візіонерство підтвердиться

доти це максимум гипотизер чи фантазер :)

Я створюю такі речі, які існують скоріше у чотири вимірному просторі, чим у три вимірному. Тому звичайній людині важко побачити мене справжнього.
Я враховую усі варіанти відповідей одразу і відповідаю не комусь, а відповідаю у мультивсісвіт.

якось не маштабно
вимірів то більше 4

але памятайте що вищі виміри після чи то 8 чи то 9 згорнуто

заради безпеки — не лізьте туди

З Новим Роком, ДОУ!
Ось тобі невеличкий подарунок.
Якщо перший раз я продаю 0.1, а тоді, заради усереднення, коли ціна пройде певну кількість пунктів вгору, ще 0.1 (кожен раз мінімально!) то, чого б мені другий раз не усереднювати більшою кількістю? Тобто 0.2 ? А третій 0.3 ? А четвертий 0.4 ?
Або навіть взяти такий ряд 0.1, 0.2, 0.4 і т.д.
Відповідь — треба обережно поводитися з тою кількістю ліквідності, яку забезпечує депозіт. Тобто дуже ризиковано весь час продавати коли ціна іде вгору, а продавати подвійну, а тоді потрійну кількість — ще ризикованіше. Але й профітніше, бо так ймовірність повернення (з гаком) проданої кількості непогано так зростає.
Звісно, якщо ліквідності — тобто кількість депозиту / мінімально можливу для продажі порцію
кіт наплакав то й профіту ніякого не буде.
Що до мартінгейлу тут також не без підводних уламків скель.
DYOR — тільки ваш власний досвід найкраще вас навчить
Я навіть думаю, що ризик не виправданий, того що це порушує статистику рівноваги. І рано чи пізно величезний виграш анігілюється через величезний програш.
Але, коли річ іде про відщіпування крихт у неможливих ситуаціях що завжди стаються — (квантові ефекти, тунельні переходи) може тут мультивсесвіт просто вирішить не звертати уваги на оте постійно зростаюче казна що...

Біткоін падає у прірву, але незважаючи на все те, мій депозит у криптовалюті, обраній для цього експерименту у реальному часі постійно потроху зростає у кількості
imgur.com/f1tfPk5

Комфортніше називати себе візіонером, ніж невдахою.

Я про себе зрозумів, що вдало можу лише щось демонструвати.
Ось, наприклад, відео-ролік, про те, як торгую, потроху набирає просмотри.

Обов’язкові відрахуванння на благодійність, у випадку прийняття такого закону державою, можна вважати страхуванням на випадок нищєти.
Це збере необхідні кошти у бюджет для допомоги найбіднішим.
Бо зараз кожен живе як над прірвою. Найбідніші не захищені і стати таким це жахливо.
Цей жах не усвідомлюється, але він як батогом стьобає — працюй, працюй, працюй.
І мабуть таки врешті решт ламає психіку.

Обов’язкові відрахуванння на благодійність, у випадку прийняття такого закону державою, можна вважати страхуванням на випадок нищєти.
Це збере необхідні кошти у бюджет для допомоги найбіднішим.

Наївні мрії.
В Польщі такий податок вже давно є, його можна перерахувати на захист тварин, лісів, онкохворих і т.п.

Людям без інвалідності завжди треба працювати а не надіятись на соціалку (принаймі в Україні)

Ніщєта це хвороба. До того ж така, що якщо нею хворіє людина, то їй треба давати інвалідність та пенсією забезпечувати.
Лікування від ніщєти немає. Панькатися з ніщєбродом дуже дорого. Найдешевше — просто виділити такій людині мінімальну пенсію.
Як визначити? Підняти по людині документи, прийти додому і все побачити. Я вважаю, що це нескладно зробити.

Це не хвороба, це — лінь. Найдешевше — нічого такій людині не виділяти. Хто не працює — той не їсть

Не дай Бог тобі захворіти, синку.

Я вже «хворів». І нічого, голову з задниці діставав, ішов шукати роботу. Шукав, поки не знаходив. Шукалось погано — визначав проблеми і слабкі місця та закривав їх. Якби раптом роботу в айті знайти не вийшло або з галузі дивом зникли гроші — змінив би рід діяльності. Ліки від цієї «хвороби» — це робота. Але ж для цього треба перестати графоманити нікому не цікаву воду на форумі і задницю з дивану відірвати. Я розумію, сидіти і роздумовувати про інвалідність через бідність — набагато простіше, але ніхто тобі грошей просто так не дасть

Добре, ти мені все пояснив, дякую за твою увагу.

Лікування від ніщєти немає.

Праця норм лікує)

Переїждаєш в глухе село, там і за даром хату дадуть. Опалення — назбирати дрова, вода — з криниці.
Йдеш на роботу — сторож, підсобник чи будь що інше. От в армії платять зараз не менше ніж в ІТ.

Або береш лопату, копаєш город, садиш картоплю (для себе), овочі, зелень, квіти (на продаж). Їдеш в місто, продаєш квіти і зелень.
Заводиш курей. Годуєш їх відходами, щось самі собі знайдуть. Десь вже зерно купиш. Продаєш яйця.

От я не розумію чого ти тут жебраєш замість того щоб піти якимось сторожем в АТБ чи в армію.

Або їдь в Німеччину, 500€ на людину соціалка.

От я не розумію чого ти тут жебраєш

Про що ти?
Я розповідаю на ДОУ, як треба ходлити, щоб депозит у активі постійно зростав у кількості.
І в цій темі не жебраю, бо за ті донати буду віддячувати чимось. Можу навіть повернути гроші, коли вже не знадобляться.
Жебрати це брати і не віддавати. Не мій випадок, вибач.

Я б не назвав це хворобою
Хвороба це коли людина здорова, а потім щось стається що змінює її стан.
Тут можна привести паралель хворобі — банкрутство.
Але зазвичай багаті люди з часом випливають з цього стану. Вони можуть вже їздити не на таких дорогих авто як раніше і жити не в таких розкішних будинках, але бути навіть багатшими раніше. Бо богатство це не статки, а фінансова незалежність і звичка бути незалежним з людиною що її отримала назавжди
От знаю реальний приклад із життя і не з ютубів про успішний успіх, а із знайомств.
Такий бізнесмен середньої руки, який в один момент втрачає навіть більше ніж мав і його життя на горе батьківшіні опиняється ще під реальною загрозою
Маючи 300 баксів після купівлі квитка і без знань англійської біжить в Нью Йорк по туристичній візі і стає там нелегалом. Ночує ледь не на вулицях, миє параші у барах.
Через деякий час легалізується через політичне біженство та має невеличку фотостудію, яка дозволяє вже нормально себе почувати у дуже дорогому мега полісі.
Так що ж таке ніщебродство. На відміну від бідності у якій люди опиняються за певних обставин, ніщебродство це такий мейндсет із ліні, хибного уявлення про гроші і багатство та недоліку знань.
Цього позбуваються зазвичай зміною оточення. Типово — студент із ніщебродсткоі сімʼї що поступає у хороший ВУЗ опиняючись у геть іншому оточенні.

А чого тільки три просмотри? Це ж революція у трейдингу: www.youtube.com/watch?v=MXXqbzLXyxQ
Не рекламний ролік, так. Інший зовсім формат. Я не люблю розжовувати те, що повинно залишатися у секреті якомога довше.
P.S.
Вище запостив лінк на новий скриншот про все це.

Додав у твітор остаточний скриншот. Про те, як торгувалося вже після публікації другого відео. І куди дісталася ціна.

Коли ти керуєш ціною на крипторинку: imgur.com/hzJWAX4

Повна версія previous video — у ній декілька трейдів + керування ціною активу.
www.youtube.com/watch?v=MXXqbzLXyxQ

Зняв відео про те, як я торгую криптовалютою по своїй системі
youtu.be/...​jviCw?si=L445YT0pxVSCGU1X

Щоб добре щось запам’ятати треба це щось разів сто згадати, а краще — ще більше.
Отаким чином механізм працює і ніяким іншим.
Чи легко вам згадувати щось?

Взагалі не зрозуміло, як по такому неймовірному неможливому каналу зв’зку можна передавати якесь заперечення чи заборону. «не», «ніт», «не можна» — все це дуже не стабільно — пропаде хоча б буква «н» і застереження перетвориться на наказ. Замість віддалення від не бажаного побачимо навпаки — рекламу.
Саме тому — всі ці пророцтва такі ефемерні.
І пророки якщо і потрібні то лише для того, щоб демонструвати, що буває, коли хтось ось так нечемно поводиться з часом-простором. На власному прикладі.

Є таке понятіє у темпоральній магії: інвертор сенсу.
Припустимо, ви отримали якесь повідомлення з майбутнього, але не знаєте, чи можна йому довіряти.
Якщо воно вам не подобається — просто інвертуєте його — зробіть навпаки або нічого не пробіть взагалі.
Бо це все шіза — довірятися чомусь звідти.

Дуже позитивно себе відчуваю, коли маю на руках трохи біткоїна & він робить 106к.
100 сатоші тепер коштують 0.1065 від долара.

«На сьогодні ваша суперсила — це знайти місце для паркування з першого разу.»

Чи достатньо для одного дня використати лише одну суперсилу?
Звісно, так! Чим більше спроб тим більше невдач. Але, тим більше й вдалих моментів.
Проте, треба розуміти, що ходіння по лабіринту у пошуках скарбів, передбачає постійне отримання інформації про оточуючі стіні, стелю та підлогу.

Увага, питання, чого у лабиринті більше? Відповідь — не скарбів.
Тому передбачення для вас — більшість спроб буде невдалими.
Саме тому скарби врешті решт відшукують ті, хто отримає найбільше інформації про те, як влаштований лабіринт.
Ті, хто витягнувши руку і намацавши стіну кажуть — от і все, я у глухому куті, сяду оце тут і буду горювати, бо тут скарбів нема, а стіна не дає пройти... і все таке інше. Ну тут ви зрозуміли.

До речі, у мене з’явилася проблема — порівнюю ціни на крипту кожен день, навіть кожен час.
І я відчув, що було б мені непогано робити це автоматично та ще й журнал вести. Та ще й сигнали отримувати звукові, коли все гаразд чи коли навпаки.

Бо інформацію несуть ОБИДВА(УСІ/УСІЛЯКІ) результати. Ті, хто про це забувають, будуть продовжувати горювати. А тестувальники просто відмічають — тест пройдено, тест не пройдено.

Так я про що? Про те, чи була у мене мета — створити такий журнал цін? Ніт. І у планах не було.
Але з’явилася. Як необхідність. Як щось, що є вкрай підходячим доповненням до того, що я вже роблю руцями. Тепер ця необхідність буде постійно у мене перед очима.

Чи напишу я це доповнення? Цей додаток? Ну... дуже хочу поки що. Тобто — у дуже вірогідному
майбутньому він вже написаний. Я зараз просто обираю для себе — чи йти мені цим шляхом, чи відкривати мені ці двері?

Написання хоча б строчки коду у цьому напрямку ще більше стабілізує це майбутньє, що додасть наснаги, сил, мотивації до написання наступної строчки коду, що ще більше стабілізує це майбутньє, що...

Оце так мій човен плаває по ймовірнісному простору-часу.

Це не планується, це або ідеться туди, або ні. Плану нема. Просто весь час щось додаю до того, що вже маю. Та ще десь щось замінюю/ремонтую/оновлюю/оптимізую.

Передбачення для вас: щоб всім нам стати багатими, треба бути повільнішими.
Дуже просто пояснюється: уявіть потік частинок, рівномірного розподілу певної швидкості. Змініть середовище лише у його середній частині таким чином, щоб там потік більш густину отримував. Уповільнюється там? Частинок у тому місті більше, але швидкість їх там менше.
Початок потоку — бідні. Посередині багатші. І десь на виході — знову бідні.
Не живіть на скажених швидкостях.
Втім, чи є уміння бути багатим / повільнішим за інших перевагою?

Послуга: «Розмова/спілкування з пророком»
Дешево.

Цікаво:
Не кричи «Архангел!» доки ти його не побачиш.
Не кажи «Гоп» доки не перескочиш.
Може все це було відкрито/відомо вже у сиву давнину? А що потім? Забули? Заборонили? Засекретили?

На мій погляд, є велика різниця коли волати «Льодопромінь!»
До чи після застосування цієї супер зброї...

Поки не забув, про темпоральне, звісно.
Ось стрімер у Героїв 3 хоче нанести візит до табору наймайнців і кричить «Архангел!»
Заходить і бачить якихось механіків.
Як на мене, правільніше (темпоральніше) кричати «Архангел!» вже тоді, коли ти його побачиш.

Зустрічаються якось два характерники.
Один другому каже — став воду — і показує на котел з водою.
Проте другий відповідає — став воду — і показує на багаття.
Перший мовчки бере котел і вішає над багаттям.
Будуть куліш варити.
Без суперечок.
Бо все передбачили.
Тобто передбачили хто кому які слова скаже.

У мене ще немає грошей на ліки (від своєї хвороби), не тільки на електрику не вистачає.

Передбачення для вас: наступає ера єднання користувачів інтернетів на засадах ДАО, коли керуватимуть спільноти. Не люди, смартконтракти вирішуватимуть, а ШІ мабуть допомагатимуть.
Побачив як людина отримує кошти на карту десь у інтернеті, за якусь цифрову роботу, і купує у найближчому супермаркеті їжу, оплачуюччи картою у автоматичній касі. Така людина жодним словом не контактувала з реальним світом — стала неначе невидимкою.
Чим більше буде таких невидимок тим зручніше буде їх контролювати через якісь ДАО, тому процесс почався.

Не морочте людям голову відмовками. Йдіть працюйте.

Зрозумій, синку, моя робота це кожен день перемагати свою хворобу. Вже на одне це дуже багато потрібно часу і зусиль. Проте я ще намагаюся піклуватися за матір, за хату, коментувати на ДОУ... І також вираховувати дійсно вірний шлях торгівлі біткоіном у постійний профіт, хардкодячи на java та python, вивчаючи api кріптобірж.

А що, коли робота деяких на суспільство найкращим чином полягає у тому, щоб на це суспільство не робити?

Давайте подивимося, чи можуть створювати проблему такі працівники, яких не хотілося б наймати, але якимось чином вони таки пролізають крізь беззаперечно надійний HR захист і створюють після того фірмі проблеми своїм лоу перформансом.
Але що ж робити? Такі лоу перформери змушені шукати роботу, хоча їм краще було приплачувати за те, що вони не будуть шукати роботу, не будуть працювати так, що після них все приходиться робити наново.
Бачите який виник парадокс — дешевше виплачувати таким горе працівникам безумовний базовий дохід.
Чи у вас є інші варіанти?
Це зменшить безробіття, це зменшить конкуренцію на ринку праці, але якість працівників що будуть презентувати себе на цьому ринку збільшиться у рази. Як і якість вихідних продуктів.
І ціна за все це — безумовний базовий дохід. Для токсиків. Для кого ж ще?

Такі лоу перформери змушені шукати роботу, хоча їм краще було приплачувати за те, що вони не будуть шукати роботу, не будуть працювати так,

і хто їм винен платити? якщо вже даєш «такий» рецепт, то вже сам його відпрацюй )) намйи та посади на даху пити пінаколаду _))

48 років, в армію ще беруть.
Зарплата норм

А піклуватися за мою матір — інваліда будеш ти? Домовилися.

А піклуватися за мою матір — інваліда будеш ти

Так твої ж слова нижче.
Двох зайців одним пострілом

Без мене (поряд з нею, у одній і тій хаті 24/7) краще буде нам обом. Той алгоритм що я тестую це мабуть моя єдина надія, вирватися від неї на свободу.

Тут якась єресь написана незрозуміло ким. Жодної користі для суспільства я не бачу. Як казав мій батько не вмієш головою , то працюй руками.

Передбачення для вас: щоб отримати потрібне, ви вимагаєте більше

Я вимагаю того чого й вимагають від мене. Тому вибачай, що світ не в рожевих поні.

Тобто я вірно передбачив? Тоді я справжній візіонер.

ru.wikipedia.org/wiki/Оно_(психология
Я-концепція нічого не знає про «id». Не може контролювати.
Моя версія: бо «id» це не лише забуте минуле, але й не досягнуте поки що майбутньє. До того ж тут не треба забувати про ймовірнісне розмиття подій та інш., бо ймовірнісне наше буття (згідно принципа невизначенності)
Я вважаю, що навіть таке майбутньє, яке ніколи не буде досягнуте, може наводити тіні на чутливий мозок. Десь тут таке пророцтво, що може самореалізуватися...

Цей текст згенерований за допомогою ChatGPT?

Розглядай цей текст як ненауково фантастичне оповідання, якщо тобі буде так легше спонсорувати чи просто підтримати мене. Як письменника. З надзвичайно цікавою сюжетною знахідкою.

Суть

А я боюся що відріжуть свет за новий борг, раніше чим я устроюся комплектувальником,

Чувак хоче попросити у спільноти про допомогу:

Ну й можливо — хтось би погодився задонатити на електрику. За мою вдячність і якісь подальші спілкування чи співвідносини з ним.

Не зрозумів до чого ці тисячі символів води, але то таке

Без електрики ніяк буде продовжувати тестувати алгоритм торгівлі.
Якщо алгоритм покаже доходність/прибутковість зможу навіть повернути цю допомогу.

Я не совсем понимаю в чем проблема. Я суммарно 2 года занят разработкой алготорговли в крипте, прогорал полностью, был в депрессии потому что на прогорание сверху наложилось еще много негативных событий, и с февраля 24 года полностью с нуля пишу новый код, новый подход использую в проекте. Все это время работаю наемным сотрудником, выживаю в одной из самых штормящих экономик мира на другом континенте, и при этом активный отец своего сына. Когда недавно вылез из депрессии, нашел время еще учиться играть на фортепиано и ходить в спортзал (силовые тренировки сильно разгружают эмоционально).

И я все равно нахожу время и силы на свою разработку. Поэтому не понимаю, где проблема, почему.

Может надо просто найти на среднюю зарплату такую же «среднюю» работу? Чтобы не дергали, был максимум 1 митинг в день и прочие прелести удаленки. Это позволит и за электричество заплатить, и на хетзнере для обработки датасетов арендовать сервер за 70-90 евро.
Можно вообще работу на ранг ниже найти, которую выполнишь за час в день, хоть денег и меньше дадут.
Да, бесит быть наемным сотрудником, и что? Реалии жизни

Дякую тобі, Максиме. Дуже гарні слова написав.
P.S.
bitcoin не продавай. Є всі шанси що ціна на нього скоро піде униз. Далеченько. Процентів 80-90. Та навіть якщо він впаде на 1000% я б не продавав. Хай би був собі у мене (їсти ж він не просить?) А там хто знає.
P.P.S.
Не торгуй bitcoin — тут ходлер виграє. Довгостроково. Своїм ботом не торгуй. Виграш сьогодні — два програші завтра. А у ходлера все ок буде. Це дивує, але це факт.

Нічорта не зрозумів. Вжили?

Дякую за підтримку. Все одно дякую. Бо ти мене підтримав своєю небайдужістю.

Якщо хтось захоче допомогти, напишіть мені у приватні повідомлення, щоб ми там домовилися про все.

Дякую за допомогу, ДОУ

Підписатись на коментарі