Які сервіси найчастіше використовують компанії для проведення A/B тестувань?

💡 Усі статті, обговорення, новини про продукти — в одному місці. Приєднуйтесь до Product спільноти!

Вітаю!

Я початківець у сфері продуктового аналізу і зараз активно вивчаю A/B тестування. Маю досвід проведення A/B тестів у рамках академічного проєкту на Python, але розумію, що у комерційному середовищі часто використовують спеціалізовані сервіси.

Мені цікаво дізнатися:

Які сервіси найчастіше використовують продуктові аналітики для A/B тестування цифрових продуктів, таких як мобільні додатки чи сайти?

Як організовують та де проводять A/B тестування для фізичних продуктів, наприклад, у роздрібній торгівлі (одяг, упаковка для їжі тощо)?

Також було б цікаво дізнатися з якими продуктами найчастіше стикаються Product Аналітики? Просто я не знайшов статистики, який тип продуктів вони найчастіше аналізують.

Додатково буду вдячний за поради щодо навчальних матеріалів або курсів, які допоможуть розібратися з цими інструментами і методиками. Дуже хочеться розвиватися в цьому напрямку!

Дякую заздалегідь за ваші рекомендації!

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Взагалі не проводив A/B тестування — розумію лише теоретично. Не міг би розповісти, як ти проводив його в Python?

Гадаю пайтон ноутбуки з kaggle краще розкажуть) : www.kaggle.com/...​y-step-hypothesis-testing Але це рахуй більше як пет-проект.

Підписатись на коментарі