Які гаджети ви хотіли б отримати на новорічні свята?

Новорічні свята наближаються, а це значить, що настав час обирати подарунки для рідних та друзів. А як щодо себе? Напевно, у вас уже є wishlist омріяних речей.

Можливо, це новий ноутбук для роботи чи сучасні навушники, аби насолоджуватись улюбленими треками? Окуляри віртуальної реальності, електронна книга, ігрова приставка, смартфон — варіантів безліч!

Тож діліться, які гаджети ви хотіли б знайти під ялинкою цього року?

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

«Омріяну» мілочуку на доходи айтішника можна купити собі самому. А цінність подарунка якраз у тому, що тобі дарують те, що ти взагалі собі не хотів, а воно виявляється настільки круте, що ти прямо переосмислюєш своє ставлення.

Ось наприклад мені дівчина на ДН подарувала топові повнорозмірні навушники з активним шумоподавом. Я взагалі не думав ніколи, що мені це потрібно. А зараз не уявляю без них свого життя. Особливо зараз, коли за закритим вікном чути рев генератор і періодично верещить тривога.

принтер Bambu Lab. Але омріяний він не через вартість (можу хоч зараз топовий купити), а через те, що нема куди його ставити, а переїжджати зараз не варіант

У мене теж мало місця, але bambu lab a1 mini прекрасно помістився в гардеробній, Щось велике можна друкувати частинами і а скріплювати навіть без клею за традиційною технологією японських теслярів — architizer.com/...​nese-art-of-wood-joinery
Заодно і моделювати у Fusion 360 навчився — дуже rewarding навичка насправді. Бо створив купу зручних речей для дому. Від різних тримачів шнурів до корпусів DYI електроніки для безперебійного живлення в квартирі.

В мене така маленька квартира, що слово «гардеробна» в ній відсутнє :)

На офіційному сайті у них вказані розміри, то я брав рулетку, ходив по всій хаті, примірявся. Нє-а, не стане ніде :( Єдине допустиме місце — в спальні біля телевізору. Але я так розумію, що ставити принтер в спальні — це не найкраща ідея

Якась дивна тема, омріяне не подаруюють бо дуже дороге.

не можу пригадати жодної «омріяної» речі. От прямо щоб омріяної. Ну хіба нафарширований сінкпед, бо це ще зі старих айбіемівських часів вважалося мною ідеальним ноутом — але і це не те щоб омріяне бажання (та й не бажання, а так — «от було б прикольно мати»).
З нематеріальних бажань — держпереворот в кацапії і безкоштовну електронну кішкодівчину, або тільки кішкодівчину, якщо фантастичні варіанти не розглядаються.

Демобілізація, ядерка, томогавки, THAAD...

Створили одну позитивну тему під свята щоб відволіктися від війни, но народ в коментарях і сюди політоту приніс, ніби немає де це обговорити в 100500 темах тут на доу і поза ним. Бачу в житті українців вже нічого крім війни не залишилось.

Бачу в житті українців вже нічого крім війни не залишилось.

Справді дивно, чому так?

це не привід в траурі постійно ходити і лише війну обговорювати, особливо на третій рік, особливо коли більшість українців помічають війну лише через відключення світла в зиму і ТЦКшників на вулиці

Рілі Дональд Трамп, чи що?

лише через відключення світла в зиму і ТЦКшників на вулиці

Лише 🤡 Лише час від часу відсутні базові блага, а на вулиці тебе можуть викрасти))

А, ну і пролітаючі кожного дня шахеди над моїм будинком — це також таке, дрібничка

Це реалії життя, і навіть за кордоном далеко не всі українці можуть повністю абстрагуватися від цього. Що вже й казати про тих, хто залишається в Україні.

Якось дивно виглядає подібна предʼява на українському форумі при тому, ніщо не заважає тобі спілкуватися в онлайн-спільноті, де панує атмосфера «Big, Bright American Smile», а інформація про війну в Україні потрібна користувачам приблизно так само, як зайцю стопсігнал.

від користувача «дональд трамп» з «вашингтону» така пред’ява дивною не виглядає. (лапки використано в їх непрямому значенні)

Я от ходжу і не можу зрозуміти чому вже тричі за тиждень переглядав ціни на ноути — а то ж просто свята наближаються і хочеться подарунків :)

Такий собі невеличкий пульт з кнопкою. Суть кнопки — при натисканні вибухало б все, що може вибухнути в країні агресорці і її союзників (в тому числі і ядерка на їх же територіях), але прошитий так щоб на Україну це не поширювалося хто б цей пульт не використовував.

Ось таке: Розумні шахи Miko Chess Grand)

таку штуку щоб ***к ***к і ти вже десь в Уругваї

Уругвай виглядає як топ країна

хз, може воно й справді так і є

Населення департаменту Сальто майже повністю складають вихідці із Західної Волині та Західного Полісся
є джерела термальної води
клімат теплий й вологий

Хочу під ялинку машину часу.

Указ про демобілізацію

Я б хотіла ноутбук для роботи та навчання

Невеличку ядерну боєголовку, можна тактичну. (Випередили мене в коментарях)

Тільки не з росії, будь ласка

Будьте обережні в своїх бажаннях. А то можете отримати з доставкою якимось «орешніком»

Отвечу, наверно, за всех украинцев: ядерку

Тільки треба уточнювати в якому вигляді. Бажано у «нерозпакованому»

Ну так в вопросе гаджет же, а не его результат

3d принтер з двома соплами, без трубки, з кожухом. але реально хотів би хоча б розумну малу ші-програму, яка по відео доповідає що модель хитатися почала, чи накрутився пруток.

Томагавки та тауруси можна замовляти ?

Hasselblad X2D 100C + об’єктив, а краще два ;)

Нормальну бездротову мишу

Після миші від епла я ні на що інше навіть дивитись не можу

ще б пак, після такого збочення, важко повернутись до нормального життя.

Так теж звик. Не знаю за що їх хейтять — мені потрібна мишка яка реагує на жести. Яка ще так може? (так мені потрібні саме жести і саме на миші. Ніякі кнопки які їх замінюють не приймаю)
Я доречі користуюсь першими генераціями на AA батарейках. Бо далі по дибільному зарядку зробили. А так замінив батарейки і працюй далі.Duracell на місяць вистачає

Rtx4080 + i9 −14xxk
Але наврядчи дід мороз таке потягне ))

чому не 4090?

Кому те оверпрайснуте гівно треба ))

14xxk, який відвалиться через кілька місяців через брак? навіщо таке добро треба

Підписатись на коментарі