Як вивчити англійську мову, якщо ти початківець?
Привіт! Можливо, допоможете. Мені 33 роки, школу я закінчив ще у далекому 2008 році. У нас тоді викладали лише французьку мову, а в університеті взагалі не було іноземних мов.
Коли почав працювати, англійська мені особливо не була потрібна — користувався перекладачем. Запам’ятав кілька слів, таких як font, color, value і тому подібне.
У 2022 році я спробував почати вчити англійську, записався на курси. Пройшов три місяці, але потім почалися проблеми зі світлом, курси закрилися, та й у мене були свої причини зупинитися.
Нещодавно задумався, що було б добре хоча б навчитися читати документацію, навіть якщо не виходить опанувати розмовну мову. Я розумію, що було б правильно записатися на курси або звернутися до репетитора, але зараз є труднощі з фінансами, роботою, та й житла немає — мій рідний місто стертий із лиця землі. Крім того, у мене двоє маленьких дітей.
Можливо, хтось може порадити, як вивчити англійську самостійно? Можливо, є якісь корисні відеоуроки чи додатки? Я зараз на самому нульовому рівні. І взагалі, чи реально опанувати мову самостійно?
8 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів