Білл Стейплс — новий CEO GitLab
GitLab — компанія з українським корінням, заснована Дмитром Запорожцем у 2011 році, змінює CEO.Сід Сібранджі, попередній керівник, переходить на посаду голови ради директорів компанії через проблеми зі здоров’ям. Тепер компанію очолить Білл Стейплс, який має досвід роботи на керівних посадах у New Relic, Microsoft та Adobe.
5 грудня 2024 року GitLab опублікувала у себе на сторінці повідомлення від Сіда Сібранджі та Білла Стейплса, в якому вони повідомляють цю новину компанді. У повідомлення вже колишній CEO висловив свою вдячність команді, клієнтам, партнерам GitLab та Біллу Стейплсу:
Сьогодні я відчуваю багато речей, але більше за все — вдячність. Я хочу подякувати нашим клієнтам. Досягнення результатів для них було основою цінностей GitLab, і я дуже ціную їхню довіру до нас. Дякую вам, члени команди GitLab. Ваш внесок є основою успіху GitLab і тієї цінності, яку ми створюємо для наших клієнтів. Дякую, E-Group. Ви — неймовірні партнери та колеги, які допомагають GitLab і нашій команді досягати найкращих результатів. Дякую, GitLab Board. Я дуже ціную вашу підтримку протягом мого перебування на посаді CEO і з нетерпінням чекаю на нашу подальшу співпрацю, оскільки я продовжую працювати на посаді голови ради директорів. І дякую тобі, Білле. Я радий, що ти очолиш наш наступний етап розвитку. Я тут, щоб підтримати тебе і компанію в наступному розділі GitLab!
12 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів