Білл Стейплс — новий CEO GitLab

GitLab — компанія з українським корінням, заснована Дмитром Запорожцем у 2011 році, змінює CEO.Сід Сібранджі, попередній керівник, переходить на посаду голови ради директорів компанії через проблеми зі здоров’ям. Тепер компанію очолить Білл Стейплс, який має досвід роботи на керівних посадах у New Relic, Microsoft та Adobe.

5 грудня 2024 року GitLab опублікувала у себе на сторінці повідомлення від Сіда Сібранджі та Білла Стейплса, в якому вони повідомляють цю новину компанді. У повідомлення вже колишній CEO висловив свою вдячність команді, клієнтам, партнерам GitLab та Біллу Стейплсу:

Сьогодні я відчуваю багато речей, але більше за все — вдячність. Я хочу подякувати нашим клієнтам. Досягнення результатів для них було основою цінностей GitLab, і я дуже ціную їхню довіру до нас. Дякую вам, члени команди GitLab. Ваш внесок є основою успіху GitLab і тієї цінності, яку ми створюємо для наших клієнтів. Дякую, E-Group. Ви — неймовірні партнери та колеги, які допомагають GitLab і нашій команді досягати найкращих результатів. Дякую, GitLab Board. Я дуже ціную вашу підтримку протягом мого перебування на посаді CEO і з нетерпінням чекаю на нашу подальшу співпрацю, оскільки я продовжую працювати на посаді голови ради директорів. І дякую тобі, Білле. Я радий, що ти очолиш наш наступний етап розвитку. Я тут, щоб підтримати тебе і компанію в наступному розділі GitLab!
👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Як там, коли завоюють світ як тут місцеві експерти предсказували? Скільки ще чекати? Тут же з піною в роті розказували як гітхаб всьо після покупки майкрософтом всі тут свої репозиторії на гітлаб перевозили. Як там успіхи я вас питаю?

Поки що самий зручний для мене це bitbucket, хоча декого від нього дуже тригерить.

Періодично вимушений користуватись gitlab, але в мене від нього око сіпається ))

Капут
Це значить Майкрософт їх купить скрро

Вороже поглинання. Компанію конкурента поглинають із ціллю вивести конкуруючий продукт із ринку. Таким дуже полюбляв займатись наприклад Oracle.

Не обов’язково саме Microsoft — потреби на такий сервіс є дуже багато у кого, наприклад Google. Писати власний вони звісно можуть, але вже пішли шляхом поглинання стартапів та інших успішних продуктів. В цілому поглинути такий сервіс напевно було би цікаво усім BigTech.

У гула є свій code. Їм це нафіг не здалося. Особливо коли йде битва за ринок аі. Який в рази більший

AI ринок ? Цікаво де він якщо той же Open AI весь час трясе ?
Там швидше битва за сам пошук і рекламодавця, і судячи з усього весь хайп і реклама не сильно допомогли, тому пішли шляхом подачі судових скарг в антимонопольні органи з вимогою продавати Chrome.

те що ви не бачите ринок AI-ю не забороняє еплу, МСу, гуглу, енвідії робити бабло/продукти для нього. а по суті (для чого гуглу може бути потрібен гітлаб) є що сказати?

гітлаб потенційно може бути цікавим якимось інтеграторам для розширення портфоліо послуг що надаються. але такий актив треба і розробляти. а це може буди і непрофільною акстивністю для інтегратора. роблю припущення що гітлаб зараз як покупка в найближчі 2р нікому скоріш за все не цікава

Наприклад, GCP — повний спектр послуг вийде, часто той же Azure обирать виключно через Github.
Звісно корпорація самостійно може створити будь який продукт або довести до розуму те що в них і так є. Питання — що обійдеться дешевше. Те саме : Amazon, Oracle, IBM і т.д.

часто той же Azure обирать виключно через Github.

ніколи про таку мотивацію не чув, але може хтось таким і керується. логіка певна є у ваших словах. але все ще не бачу чому це гуглу дійсно може бути цікаво. для них зарах АІ це топ приорітет. решта це так, на закуску.

AI пріоритет — зробити з нього бабла продаючи GCP інстанси з GPU. Там чудово в курсі — що на золотій лихоманці зазвичай заробляють продавці лопат та лотків.

Підписатись на коментарі