Людина-сова або рекрутер, який не поважає особисті кордони?🤨
Час від часу я працюю допізна з різних причин.
Але, хочу зауважити, що серед цих причин ні разу не було необхідності або вимоги від компанії.😁щоб не казали потім, що SoftServe змушує нас овертаймити. Ні!
Просто така ось я людина, можу пів дня робити свої справи. Також часто я просто повільно розганяюсь. І коли вже набрала оберти в роботі, то просто не хочется зупинятись))
І доволі часто в таких ситуаціях я саме пишу повідомлення спеціалістам, в яких пропоную вакансії. Корочше кажучи, відбувається рекрутинг😄
📩 Пишу в Лінкедин або на пошту (якщо ми маємо її в базі).
Але нещодавно в нашій команді ми мали розмову про це. Про те, чи дійсно то нормально писати людям пізно ввечері, о 21 чи 22 годині?🤨
І я подумала, що мабуть найправильніше буде спитати вас :)
👉🏻 Поділіться будь-ласка своєю думкою про це!
❓Чи вважаєте ви нормальним, якщо вам будуть писати рекрутери поза робочим часом? (не очікуючи відповіді в той же час. звичайно)
🔸 зараз такий великий потік інформації з усіх-усьюд, що вже ніхто не відслідковує кожний меседж. І кожен має свої приорітетності, і перевіряє ті чи інші канали коли йому зручно.
Я, звичайно, тут ще трохи міряю по собі. Бо мені тоталі окей, коли присилають резюме навіть о 2 ночі (так. це реальний приклад). Бо вночі я то не почую, а зранку буду вже мати повідомлення✌🏻🐸зручно
То чекаю ваших думок!
49 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів