П’ятничний топік вийшов у понеділок: Трамп робить Америку великою. Але айтішникам там не місце

Ну що, айтішечки, тримайтесь там. Ваші модні сертифікати й курси вже не в тренді. Люди більше не хочуть ваших додатків, сайтів чи чат-ботів. Тепер у попиті здоров’я (тут треба працювати в лікарні, а не на фрилансі) і видовищах (привіт індустрії розваг, тут точно потрібні не ваші код-рев’ю).

Так, тепер всі хочуть досугу — затишне кафе, гарний відпочинок і трохи душевного тепла. А хто може дати людям час для дозвілля? Точно не кодери з їх «зараз ще пару рядків і фікс на продакшн». 🤷‍♀️

Здоровья теж, як виявилось, більше потрібно, ніж вашого мікросервісу.

P. S. Ринок праці США:

У листопаді кількість робочих місць у несільськогосподарському секторі збільшилася на 227 тис., що перевищило прогноз у 214 тис. та стало відновленням після значного скорочення у жовтні.

Найбільший приріст робочих місць зафіксовано у сфері охорони здоров’я (+54 тис.), дозвілля та гостинності (+53 тис.), а також у державному секторі (+33 тис.). У той же час розробка (IT) втратила 28 тис. робочих місць.

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному1
LinkedIn

11 коментарів

Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів Коментарі можуть залишати тільки користувачі з підтвердженими акаунтами.
Тепер у попиті здоров’я (тут треба працювати в лікарні, а не на фрилансі)
Найбільший приріст робочих місць зафіксовано у сфері охорони здоров’я

... отже нахабно застрелений прямо на вулиці міста нью-йорка сєо health executive «однієї великої healthcare компанії» виявив цікавий тренд більше реакції схвальної ненависті ніж співчуття

виявилося люди м’яко кажучи не надто задоволені ані загальним станом healthcare країни ані тим паче «трендами»

аж на стільки щоб відкрито схвалювати шутінг а там дивися і сам за лопату візьметься адже

Найбільший приріст робочих місць зафіксовано у сфері охорони здоров’я

тож грошенята вони мають а як от що до того що вони справді надають зі своїх «охорони здоров’я»?

з часів ковіду левова частка досугу дозвілля — в онлайні

точно — це все Трамп?
не Клінтон чи Кеннеді?

Да, говносайтики не нужны, но по-прежнему нужен софт для управления энергетикой и производством, финансовового учёта, обработки рентгенвских изображений и МРТ, а сельском хозяйстве для ИТ ещё поле не паханное.
Так что кто на что учился.

не пали кантору ))

Та ладно, матан на трехмесячных курсах не выучишь 😁

Та ладно, рабочих мест где реально нужен матан — единицы. Все остальные всё равно байты перекладывают, в любой индустрии.

Особенность математики в том, что все говорят, что она не нужна и ежедневно пользуются ее понятийным аппаратом.

что все говорят, что она не нужна и ежедневно пользуются ее понятийным аппаратом.

мне как раз социальными сетями прибило

Oxford Admission Test — Find the value of x

An irregular hexagon will all sides of equal length is placed inside a square of side length 1, as shown below (not to scale). What is the length of one of the hexagon sides?

я решать не стал слишком просто но тут ты как раз написал и это натолкнуло меня на мысль потом допишу если не забуду

... т.е. фишка в том

и ежедневно пользуются ее понятийным аппаратом.

что математика выходит не для «понятийного аппарата» скорее но для «решательного аппарата» что имхо очень прямо отражается и в коде и в том что звать «дизайн» в т.ч. и сам «процесс реализации» как то коммуникация друг с другом и по вопросам решаемой задачи в т.ч.

т.е. это базовый не понятийный но именно мыслительный аппарат и именно мыслительный _инженерный_

ЗЫ: а может всё уже и написал потом может ещё подумаю надо ли писать ещё или же ж «и так всем всё ясно» (к) ака sapienti sat

что математика выходит не для «понятийного аппарата» скорее но для «решательного аппарата»

Тут два аспекта:
1. Умение выловить существенное из произвольного словестного описания и разработать способ решения, годится где угодно, хоть при постановке диагноза.
2. Повсместное использование понятий равенства/неравенства, интервала, множества/подмножества, координатной плоскости, нуля, бескончности, прогрессий, пределов, минимума, максимума, порядка, средних арифметического и геометрического итд, итп. Просто не отдаешь себе в этом отчета, пока не нарвешься на особо чистого гуманитария.

Все правильно, в поля цих смузіхльобів, і лікарняні судна з під хворих чистити. Розплодились драмоїди. Прєкрасноє ІТ одобряє =)

Підписатись на коментарі