Ваші успіхи та досягнення 2024

💡 Усі статті, обговорення, новини для початківців — в одному місці. Приєднуйтесь до Junior спільноти!

Пропонуємо вам підбити підсумки цього року і поділитись своїми успіхами та досягненнями в професійній сфері:

• Що вам вдалось досягнути цього року? Можливо ви реалізували новий проєкт чи опанували нові інструменти для розробки?
  • Що нового ви вивчили?
  • Які плани щодо кар’єри маєте на наступний рік?

Діліться своїми успіхами та продовжуйте досягати цілі!

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

вивчив декілька нових технологій, запустив два складних проекта

— Попав в армію, саме в той підрозділ куди хотів. Пройшов БЗВП. Скинув 20 кг.
— Вивчив як стріляти, рити окопи, рухатись групою, надавати першу медичну допомогу, та багато ще чого.
— Нічого конкретного, може піду на офіцера.

-20 kg))) в мене стрес працює в сторону скидання ваги.

Це наче дофіга. Xоча дивлячись який процент тебе складає ці 20кг, але якщо тільки на стресі без суттєвої зміни способу життя то варто пройти обстеження.

Та я і важу під 100, важко підтягуватись, о до речі ще підтягуватись навчився і бігав трохи.

Не дивно.
Коли жінки стресують/депресують, вони йдуть до холодильника.
Коли чоловіки стресують/депресують, вони йдуть в спортзал.

Коли чоловіки стресують/депресують, вони йдуть в спортзал.

і депресують там сидячі на тренажері залипши у той дебільний смартфон

залипши у той дебільний смартфон

Я так роблю дома. Навіщо в зал ходити

З командою вдалося створити пару проєктів на тематику пошуку роботи, які плануємо продовжувати розвивати у 2025 році.

Перший — це список компаній, де використовується Go. У 2025 році спробуємо обігнати golangprojects.com і golang.cafe, а також поконкурувати з rustjobs.dev, scalajobs.com, elixirjobs.net, elixir-careers.com та elixir-radar.com. А потім потрібно сфокусуватися на монетизації проєкту через рекламу вакансій з Go, або ж через спонсорство на GitHub, чи спонсорство від компаній.

Другий — інструмент для допомоги в пошуку роботи на прямі контракти. У 2025 році потрібно продовжувати підкреслювати переваги роботи за прямим контрактом.

Не можу втриматися від жарту.
Ось як голова ІТ компанії вітав девелоперів на загальному мітингу у 2008 році:
www.youtube.com/watch?v=Vhh_GeBPOhs
А ось як вітають у 2024:
www.youtube.com/watch?v=NyM25cjNkL0
Спойлер: «ви усі н@х#й звільнені»!

Ну що. Золота ера IT вже пройшла. Що було того не повернути. Світ змінюється і нам потрібно мінятись.
Хоча, зараз враження що золота ера усього на світі пройшла. Можна лягати в могилу. Сум, печаль

Вижив, діти з голоду не померли. Почав трохи розуміти Іспанську. Не зважаючи на фактичну відсутність роботи якось перебивався то фрілансом то адвайзингом. Старшому плойку купив, ремонт у ванній зробив майже своїми руками, суттєво збільшив свою енергетичну незалежність.
Але порівняно із минулим роком де я створив та просрав стартап це фігня.

після 7 місяців пошуків і спроб, мобілізувався

Десь в середньому стільки це і займає.

якщоб не міняли Залужного то 2

— не звільнили, навіть на фоні масових скорочень
— підвищили зп, що навіть підвищення податків для гіг-контракторів з 6.5% до 10% не здаються великою проблемою
— група студентів ХПІ, у яких я був ментором, захистила груповий курсовий проєкт на відмінно (всі отримали 95-98-100 балів, одна людина з групи 90)
— почав в одне лице розробляти веб-застосунок, виконуючи ролі бекенд розробника, фронтенд розробника, дизайнера, девопс інженера, клауд інженера, тестувальника, проджект менеджера, продукт оунера, фін.аналітика і т.д. Публічний реліз, сподіваюся, буде під кінець весни 2025

Цікава тема соло-розробки. Цікаво буде подивитися на результат.

«Сховався вiд ТЦК» враховуеться?

1) Написав 19 статей на DOU.

2) Прочитав книгу «Об’єктно-орієнтоване програмування в C++» Роберта Лафоре. Займаючись на Duolingo, досягнув рівня A1 у французькій мові.

3) Зараз така турбулентність, що озвучувати плани не варто. Втім, вони є.

Які гарні підсумки! І дякуємо за статті :)

Нарешті офіційно релізнулись, по суті перший в моєму житті реліз, який я вів від задумок і прототипу до виходу в люди першої версії www.ziemergroup.com/...​nning-software/flowsuite

Просунувся у розмовній німецькій аж до невеликих презентацій на ширшу аудиторію і участі в серйозних обговореннях.

Виплатили з дружиною (ще торік) і офіційно оформили (ще в січні) квартиру в Україні, завдяки чому розблокував донати (десь втричі більше, ніж торік).

В домашніх умовах, не прив’язуючись до залу, прокачав собі раму досить непогано. До дихалки, на жаль, руки ще не дуже дійшли, як і до скидання (люблю заїдати, як і більшість українців)...

о, а який курс вправ використовували?

За цей рік я закінчила курс IT Project Manager, довго шукала роботу, таки знайшла, але не до кінця задоволена, відчуваю себе нереалізованою 🥲

Знайти роботу з нуля в айті зараз — неабияке досягнення.

Цей рік видався не легким як і попередні. Як що з позитивного то за цей рік я зміг виконати більшість з запланованого, а саме: пройшов 2 клауд сертифікації (Azure, Oracle), та почав вести блог на medium.com/@vadym_nastoiashhyi. Як завжди наївно очікую в наступному році якихось позитивних змін.

Ти не один! Я теж наївно очікую в новому році позитивних змін 😅

Підписатись на коментарі