Пропоную 1 рік навчання розробці під iOS за найбільший донат або на комерційній основі

💡 Усі статті, обговорення, новини для початківців — в одному місці. Приєднуйтесь до Junior спільноти!

Вітаю, колеги! Я придумав «аферу», яка декому з вас сподобається. Я пропоную індивідуальне навчання та менторську підтримку для 5 сміливих людей, які хочуть стати розробниками iOS або macOS, або підвищити свій професійний рівень.

Маю 12 років досвіду в iOS-розробці. Пишаюся особистим внеском в 4 застосунки з аудиторією, що вимірюється мільйонами, а також медичним проєктом, що з’єднав лікарні США з пацієнтами.

Навчальний план буде складений індивідуально для кожного учня з урахуванням вашого резюме та побажань.

Індивідуальні зустрічі 2 рази на тиждень по 1 годині протягом 1 року. Стати розробником iOS або macOS — це не спринт, а марафон, тому знадобиться багато зусиль та часу.

Ревью вашого коду на постійній основі.

Колективні зустрічі 1 раз на місяць по 1 годині. На них будемо підводити підсумки кожного місяця та ділитись досягненнями.

Результатом навчання має стати ваш якісний застосунок в App Store та мінімум одна власна опенсорс-бібліотека.

4 місця я пропоную на комерційній основі. Навчання коштуватиме 400 євро на місяць.

1 місце хочу розіграти за найбільший донат на Збройні Сили України. Оскільки мені дуже складно перевірити ті чи інші збори, я пропоную дуже просту схему: ви робите донат на будь-який зі зборів DOU, адже всі ми їм довіряємо. Надсилаєте мені квитанцію та ви в грі. В режимі реального часу я повідомлятиму, який донат є найбільшим на цей момент.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

@DOU А що так можна було? Тоді чому мої пости видаляли?

Підписатись на коментарі