Які застосунки на телефоні полегшують ваше життя?

💡 Усі статті, обговорення, новини про Mobile — в одному місці. Приєднуйтесь до Mobile спільноти!

Смартфони стали незамінною частиною нашого повсякденного життя. Вони вже давно не лише для дзвінків — це камера, щоденник, to-do list, навігатор, і ще безліч інших різних функцій в одному пристрої. А чи допомагає вам ваш смартфон у роботі? Порадьте корисні застосунки.

До речі, триває розіграш IPhone 16 Pro Max за донат на «Хартію» від DOU i KOLO.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Нова пошта, MilChat (офлайн-карта і корисні інструменти для роботи з нею, хоча так то воно типу месенджер), reddit, signal, DeepStateMap щоб бути в курсі чи пора напрягатись, чи ще ні))

Google Calendar, Notes, Slack, Trello. Але тут питання не в застосунках, а як їх використовувати.
Ще дуже раджу RainViewer — один з кращих прогнозів погоди, причому зроблений українцями.

Strava, Reddit

АБУК
Світло
Bitwarden
Google Photo
Kindle
OsmAnd Maps

Для продуктивності — тренування мозку, швидкочитання, нотатки, та інше в одній платформі apps.apple.com/...​uctivity-app/id1529149313

TickTick для простого списку задач і помодоро таймера

Без перебільшення, додаток з ведення статистики по доходам/витратам змінив моє життя. Не завжди розраховуюся картами, та й не дуже зручно проводити аналіз, коли різні витрати на різних картах, а частина взагалі готівкою, тож набагато зручніше, коли все в одному місці.

Так, доводиться витрачати трохи часу, щоб вносити дані вручну, зате коли займаєшся цим багато років, можна побачити багато цікавого — як з ростом доходу змінювалися звички, яка була реальна інфляція вартості життя, які покупки лише здавалися важливими/корисними, але через місяці/роки ти зрозумів, що то була марна трата грошей і т.д. Плюс зручно слідкувати за тим, скільки в середньому щомісяця залишається вільних грошей, а знаючи це — планувати, скільки часу доведеться збирати гроші на щось серйозне (авто чи нерухомість).

І головне — завжди є відповідь на питання «куди діваються гроші?»
От реально, я б міг відмовитися і прожити без інстаграму, телеграму, вайберу, але слідкувати за фінансовими потоками — то святе.

Я десь близько року вів таку статистику через подібний додаток, але врешті так і не побачив у цьому користі. Ну типу так, цікаво там глянути відсотки, зміни в цінах на їжу, може ще щось. Але я мабуть просто з тих людей, які й так економлять ± адекватно, і мені ця статистика не вказувала на зайві трати) Порахувати, скільки залишається вільних грошей щомісяця теж нескладно, та і це нажаль показник не надто стабільний через великі трати, які бувають раз в квартал а то і частіше. Типу стоматолог, зарядна станція, нове пк крісло і т.п.
Ну і короче я зрозумів що я на цей додаток трачу більше зусиль, аніж він мені дає профіту. Тому мені вистачає зрідка статистики, яка вбудувана в банківські додатки.
Можу правда порекомендувати додаток wallet від budgetbakers, там є кіллер фіча — можна підв’язати автоматичну виписку із банку, і він буде все сам трекати. Але підписка там дорогувата. Ще там найбільше інструментів планування та статистики.

Справа ж не тільки в трекінгу, як потім в аналітиці і прийняттю рішень, що можна зробити із залишком. Плюс планування/бюджетування майбутніх витрат (на основі статистики) та інвестиціях решти (або ж поточній ситуації донатах).

А який саме рекоментдуєте, не виходить знайти зручний

Дивно, що ніхто не назвав застосунок Charles. Це точно форум розробників? ;)

Ні, це кідстафф без дитячих тем з відтінком айтішечки.

Sound Meter, Spectroid, MixerBox BFF, Heavens-Above, Litchi, Pomodoro, Frequency Generator, Vibrometer, AllTrails

популярні на телефоні крім банків-карт-месенджерів це Tidal — музика, ChatGPT, FindMy подивитися де діти, Merlin Bird ID — що за пташка цвірінькає

Ну крім очевидних типу мобільного банкінгу та гаманця Apple Pay ще прям щоб сильно змінило життя і виявилось корисним це telegram — все ж там багато незамінних нічим важливих для життя каналів.
Ще adidas runing постійно юзаю та додаток Нової Пошти. Duolingo. Trust Wallet
Мабуть усе

meanwhile канали телеграм: ТРУХА ⚡ Житомир, ГОНДОН, НЕВЗОРОВ LIVE, Бусіки Житомир

Що в тому телеграмі є такого, не можу зрозуміти?

Як мінімум канали які пишуть в який район міста летить шахед/каб , а загалом помийка якою краще не користуватись

агалом помийка якою краще не користуватись

загальна характеристика інтернету )))

пишуть в який район міста летить шахед/каб

Це не підсудне діло таку інфу поширювати?

Канал місцевого ППО, дуже вчасно повідомляють коли реальна загроза. Часто із точністю до мікрорайону (по шахідам).
Канал місцевої аварійки — планові/стабілізаційні/аваріні відключення світла/води газу
Ну і інший спеціалізований канал який повідомляє про загрози для чоловіків призовного віку
Наче все. Мало, але дуже важливо. В інших месседжерах їх нема (ну добре — ППО ще за щомісячний донат дзвонять у сигнал якщо щось серйозне

Ну є досить цікаві чати і канали, які заміняють форуми, на різні смаки — наприклад кого цікавлять розумні будинки — то ось t.me/bootus_public_chat/4062

Підписатись на коментарі