Які застосунки на телефоні полегшують ваше життя?
Смартфони стали незамінною частиною нашого повсякденного життя. Вони вже давно не лише для дзвінків — це камера, щоденник, to-do list, навігатор, і ще безліч інших різних функцій в одному пристрої. А чи допомагає вам ваш смартфон у роботі? Порадьте корисні застосунки.
28 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарівНова пошта, MilChat (офлайн-карта і корисні інструменти для роботи з нею, хоча так то воно типу месенджер), reddit, signal, DeepStateMap щоб бути в курсі чи пора напрягатись, чи ще ні))
Google Calendar, Notes, Slack, Trello. Але тут питання не в застосунках, а як їх використовувати.
Ще дуже раджу RainViewer — один з кращих прогнозів погоди, причому зроблений українцями.
Strava, Reddit
АБУК
Світло
Bitwarden
Google Photo
Kindle
OsmAnd Maps
Для продуктивності — тренування мозку, швидкочитання, нотатки, та інше в одній платформі apps.apple.com/...uctivity-app/id1529149313
TickTick для простого списку задач і помодоро таймера
Без перебільшення, додаток з ведення статистики по доходам/витратам змінив моє життя. Не завжди розраховуюся картами, та й не дуже зручно проводити аналіз, коли різні витрати на різних картах, а частина взагалі готівкою, тож набагато зручніше, коли все в одному місці.
Так, доводиться витрачати трохи часу, щоб вносити дані вручну, зате коли займаєшся цим багато років, можна побачити багато цікавого — як з ростом доходу змінювалися звички, яка була реальна інфляція вартості життя, які покупки лише здавалися важливими/корисними, але через місяці/роки ти зрозумів, що то була марна трата грошей і т.д. Плюс зручно слідкувати за тим, скільки в середньому щомісяця залишається вільних грошей, а знаючи це — планувати, скільки часу доведеться збирати гроші на щось серйозне (авто чи нерухомість).
І головне — завжди є відповідь на питання «куди діваються гроші?»
От реально, я б міг відмовитися і прожити без інстаграму, телеграму, вайберу, але слідкувати за фінансовими потоками — то святе.
Я десь близько року вів таку статистику через подібний додаток, але врешті так і не побачив у цьому користі. Ну типу так, цікаво там глянути відсотки, зміни в цінах на їжу, може ще щось. Але я мабуть просто з тих людей, які й так економлять ± адекватно, і мені ця статистика не вказувала на зайві трати) Порахувати, скільки залишається вільних грошей щомісяця теж нескладно, та і це нажаль показник не надто стабільний через великі трати, які бувають раз в квартал а то і частіше. Типу стоматолог, зарядна станція, нове пк крісло і т.п.
Ну і короче я зрозумів що я на цей додаток трачу більше зусиль, аніж він мені дає профіту. Тому мені вистачає зрідка статистики, яка вбудувана в банківські додатки.
Можу правда порекомендувати додаток wallet від budgetbakers, там є кіллер фіча — можна підв’язати автоматичну виписку із банку, і він буде все сам трекати. Але підписка там дорогувата. Ще там найбільше інструментів планування та статистики.
Справа ж не тільки в трекінгу, як потім в аналітиці і прийняттю рішень, що можна зробити із залишком. Плюс планування/бюджетування майбутніх витрат (на основі статистики) та інвестиціях решти (або ж поточній ситуації донатах).
А який саме рекоментдуєте, не виходить знайти зручний
AliExpress. Reddit
Дивно, що ніхто не назвав застосунок Charles. Це точно форум розробників? ;)
Ні, це кідстафф без дитячих тем з відтінком айтішечки.
Sound Meter, Spectroid, MixerBox BFF, Heavens-Above, Litchi, Pomodoro, Frequency Generator, Vibrometer, AllTrails
“BuzzKill Notification Manager”
play.google.com/...id=com.samruston.buzzkill
їх відсутність
популярні на телефоні крім банків-карт-месенджерів це Tidal — музика, ChatGPT, FindMy подивитися де діти, Merlin Bird ID — що за пташка цвірінькає
Мій папуга переплюне ваш шазам
Ну крім очевидних типу мобільного банкінгу та гаманця Apple Pay ще прям щоб сильно змінило життя і виявилось корисним це telegram — все ж там багато незамінних нічим важливих для життя каналів.
Ще adidas runing постійно юзаю та додаток Нової Пошти. Duolingo. Trust Wallet
Мабуть усе
meanwhile канали телеграм: ТРУХА ⚡ Житомир, ГОНДОН, НЕВЗОРОВ LIVE, Бусіки Житомир
Що в тому телеграмі є такого, не можу зрозуміти?
Як мінімум канали які пишуть в який район міста летить шахед/каб , а загалом помийка якою краще не користуватись
загальна характеристика інтернету )))
Це не підсудне діло таку інфу поширювати?
Канал місцевого ППО, дуже вчасно повідомляють коли реальна загроза. Часто із точністю до мікрорайону (по шахідам).
Канал місцевої аварійки — планові/стабілізаційні/аваріні відключення світла/води газу
Ну і інший спеціалізований канал який повідомляє про загрози для чоловіків призовного віку
Наче все. Мало, але дуже важливо. В інших месседжерах їх нема (ну добре — ППО ще за щомісячний донат дзвонять у сигнал якщо щось серйозне
Ну є досить цікаві чати і канали, які заміняють форуми, на різні смаки — наприклад кого цікавлять розумні будинки — то ось t.me/bootus_public_chat/4062