Як скласти план на 2025?

щоб врахувати плани партнерів

щоб варіанти перебігу подій якось пов’язувались

щоб план був розгорнутий ШІ з мого стислого промпту

щоб врахувати загальні тенденції і свої можливості

і т.п.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

ось написав розказ за допомогою ші:

Між нами

Анатолій поклав Кеда на спину, присігнув йому шию, підняв ноги і поклав під них подушку. Кед зігнув руки в ліктях і оперся в підлогу. Прийняв зручну для себе позу. Далі Анатолій взяв невеликий дерев’яний кілок, молоток і наніс у потилицю Кеда чіткий удар середньої сили. У Кеда картинка повністю стала білою і тільки кілька чорних квадратів, розкиданих по цьому білому фону.

Анатолій запитав, чи бачиш ти свої помилки? збери всі чорні квадрати в центр.

Кед за допомогою розумового зусилля і уявлення зібрав їх у центрі.

Анатолій сказав: «Тепер роби глибокі вдохі і різкі подвійні видохи. Уяви, що всі чорні квадрати повільно зникають».

Кед зробив певну кількість таких вдихів і видихів, і чорні квадрати зникли, а білий фон раптом повністю потемнів.

Анатолій запитав Кеда: «Ти тепер повністю в темряві?» Кед підтвердив. Анатолій сказав Кеду: «Тепер є тільки ти і я. Більше у тебе нікого немає. Ти потребуєш милості. Проси мене про милість, як тільки можеш».

Кед почав просити Анатолія, вигадавши різні обертання мови і красиві фрази. Анатолій сказав Кеду: «Ні, це все не те. Це мене не стосується. Ти повинен зрозуміти, що тепер ти повністю безпомічний». Анатолій запитав Кеда: «Що ти будеш робити, якщо я тебе покину, і ти залишишся один в повній темряві?» Кед сказав одну просту фразу: «Анатолію, допоможи мені, будь ласка», намагаючись вкласти в ці слова і інтонацію всього себе. Анатолій невдоволено втомлено позіхнув. «Цього занадто мало. Зазвичай люди плачуть, клянуться з риданнями бути у вічному боргу».

Подумавши, Анатолій сказав Кеду: «Тепер відволікайся від цієї темряви і послухай, як б’ється твоє серце». Кед раптом почув сильні удари свого серця, ритмічні удари. Анатолій продовжив: «Тепер звук твого серця поступово вщухає, і ти поступово бачиш на чорному фоні тільки пульсуючу червону точку». Кед побачив.

Анатолій приклав свою долоню в те місце на голові Кеда, в яке він вдарив кілочком. Анатолій сказав: «Згадай всіх, хто міг би тобі допомогти в кромішній темряві, окрім мене. Уяви, що мене немає». Кед почав згадувати всіх людей, з якими він спілкувався, і ці люди з’являлися у вигляді червоних маленьких точок поряд з його великою червоною пульсуючою точкою. Глядачи на ці точки, Кед чітко розумів, з якими людьми вони пов’язані. Поступово залишилось 9 великих точок, які наблизились до його точки і оточили її. Далі між його великою точкою і іншими точками протягнулися канали. Він відчував тепло долоні Анатолія, і це тепло почало передаватися з його точки в оточуючі його точки, поки розмір всіх точок не вирівнявся. Після цього чорний фон з точками плавно зник, і Кеду повернувся його звичайне зір.

Анатолій лежав поруч з ним повністю без свідомості, з відкритим ротом. Кед схилився над Анатолієм і перевірив його пульс. Серце ледве билося. Раптом він почув в своїй голові голос Анатолія. «Я буду спати годину. Потім я прокинусь. Іди додому».

Еталонна графоманія.
Продивився що писав ОП до цього — те ж саме. Схиляюся до того, що він і сам ШІ. Можливо не буквально, т.е. був народжений в людському тілі, але тим не менш.

шукаю дружину супругу для кохання і сумісної плідної праці.

ось планував зробити тренажер для розвитку малонавантажених груп м’язів. і зробив, в процесі створення довелося перфорувати залізобетон, шити по мірці лямки, розробляти техніку безпеки — youtube.com/...​lN7Dg?si=CliRm4832koDG9w5

домовився їхать в село біля Дніпра, в Храм на послушаніє, але боюся переїздки. мені сказав священик, як в мені безстрашіє Боже то приїжджай. не відчуваю такого, за тим туди і хочу їхать.
як скласти задум не знаю

створення об’єкта класса — це частина плану. ось як виглядає створення важливого об’єкта
youtu.be/...​ml6Jk?si=bv_KpT1T0XF0RiAg

1. Lee, Harper — To Kill a Mockingbird
2. Orwell, George — 1984
3. Tolkien, J.R.R. — The Lord of the Rings
4. Salinger, J. D. — The Catcher in the Rye
5. Fitzgerald, F. Scott — The Great Gatsby
6. Lewis, C.S. — The Lion, the Witch, and the Wardrobe
7. Golding, William — Lord of the Flies
8. Orwell, George — Animal Farm
9. Heller, Joseph — Catch-22
10. Steinbeck, John — The Grapes of Wrath
11. Mitchell, Margaret — Gone with the wind
12. Vonnegut, Kurt — Slaughterhouse-Five
13. Kesey, Ken — One flew over the Cuckoo’s nest
14. Burgess, Anthony — A Clockwork Orange
15. Nabokov, Vladimir — Lolita
16. Blume, Judy — Are you there God? Its me, Margaret
17. Moore, Alan — Watchman
18. McEwan, Ian — Atonement
19. Achebe, Chinua — Things Fall Apart
20. Ishiguro, Kazuo — Never let me go
21. Ellison, Ralph — Invisible man
22. Woolf, Virginia — Mrs. Dalloway
23. Morrison, Toni — Beloved
24. Kerouac, Jack — On The Road
25. Hemingway, Ernest — The Sun also Rises
26. Chandler, Raymond — The Big Sleep
27. Byatt, A.S. — Possession
28. Forster, E.M. — A Passage to India
29. Graves, Robert — I, Claudius
30. Hurston, Zora Neale — Their Eyes Were Watching God
31. Faulkner, William — The Sound of Fury
32. Warren, Robert Penn — All the King’s Men
33. Atwood, Margaret — Blind Assassin
34. Wright, Richard — Native Son
35. Doctorow, E.L. — Ragtime
36. Faulkner, William — Light in August
37. Woolf, Virginia — To the Lighthouse
38. Fowles, John — The French Lieutenant’s Woman
39. le Carre, John — The Spy Who Came in From the Cold
40. McCullers, Carson — The Heart is a Lonely Hunter
41. McCarthy, Cormac — Blood Meridian
42. Burroughs, William S. — Naked Lunch
43. Waugh, Evelyn — Brideshead Revisited
44. DeLillo, Don — White Noise
45. Wallace, David Foster — Infinite Jest
46. Yates, Richard — Revolutionary Road
47. Stephenson, Neal — Snow Crash
48. Rushdie, Salman — Midnight’s Children
49. Spark, Muriel — The Prime of Miss Jean Brodie
50. Cather, Willa — Death comes for the Archbishop

з цього списку Оруела 1984 намагався читати, бо батько сказав.

Ти забув додати боротьбу з кверті у план =)

хочеться затишку в садку вишневому коло хати

План простий Або Буенос Айрес або Щекавиця

у мене кореш з Мексики повернувся в Україну, до незнаю-де, тепер в вайбері

Підписатись на коментарі