Ваші плани мрії, та надії на 2025 рік спільното

Привіт, дуже цікаво послухати чого мріє айтішна спільнота на DOU

чім пишається та що хоче досягти у 2025 році.

Я хочу, щоб у 2025 війна скінчилась позитивно для України,

а також самореалізації, творчості, психологічного росту.

Ще хочу для себе і близьких здоровʼя, а для всього світу

продвинути науку так щоб полікувати більше хвороб та

щоб всі перестали старіти.

А про що мрієте ви?

Дуже вдячна за відповіді.

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

у 25-му я очікую кілл the білл

плани та надії ніхто не розказує...

Мрія: що закінчиться війна і можна буде повернутися додому. Забембали чужі краї.
Мрія+: щоб теперішня влада відповіла за свої факапи

Мрія: се(є)басса
Надія: на успішність мрії

Ваші плани мрії, та надії на 2025 рік

Выйти на улицу при свете дня, и главное благополучно вернуться потом назад 😁

Вони уже в 2 зміни працюють)
Тому краще днем щоб хотяб замітити)

Тому краще днем щоб хотяб замітити)

Так не заметишь- любой может оказаться ТЦКшником, а заметят тебя они гораздо раньше, глаз у них больше и коллективный разум. Они теперь в гражданском ходят, и ездят на гражданским авто. У сотрудницы матери так мужа в этом месяце упаковали- шел на работу, на навстречу шли двое обычных парней-мужиков, и типа спросить дорогу, и тут тормозит возле них обычная легковушка, выскакивает еще несколько и пока его удерживают на сцене появляется бус с форменными. Все уходят в закат, тот телепортируется в учебку.
Еще кейс- у счастливых бронированных смузихлебов в командировке, порвали бумажную броню, сказали «а нет у вас брони», отобрали телефоны, цок и в лобок и в писанную торбу. Отсидели несколько дней в камере, пока через сокамерников не вызвали адвоката компании. К успеху шли, не фортануло.

А чего они не хотят свалить через Карпаты? Сходили бы в поход на недельку: свежий воздух, дикая природа, хорошая физическая нагрузка.

туди ще потрібно доїхати)
блокпости на кожні 100 км мін, ви бачу явно не з вільного народу (українець)

А в прикордонну зону вже взагалі не попадеш. А якщо попадеш то там якийсь на вигляд місцевий пьянчуга на лісапеді що проїде повз тебе і зупиниться трохи далі виявиться співробітником СБУ (ріл сторі)

Це потрібно мати підготовку рівня ССО щоб через Карпати вийти до Тиси та переплисти її.
Але тоді навіщо тікати?
З такою підготовкою в Україні скоро буде високий попит.

Ну например для того, чтоб выжить и не стать инвалидом.

Якщо всі перестануть старіти. Це не означає, що всі будуть жити вічно. Якщо всі перестануть старіти, середня тривалість життя буде 150 років, тому що молоді і люди середнього віку, також, помирають.

Можно с уверенностью сказать, что в новом 2025 году выйдут две новые версии Go, 1.24 и 1.25. Уверенность связана с тем, что в следующем году 3-я мировая война не начнётся решительно ни при каких обстоятельствах, а следовательно на выпуск новых версий форс-мажорные обстоятельства не повлияют. В принципе неплохое время для начала новых проектов.

Переїзд усією сім’єю в кудись по далі звідси і хоча б піврічну відпустку на адаптацію/реабілітацію.
Але здається що це мрія десь на рівні

щоб всі перестали старіти

Піврічна відпустка це чудово, бажаю, щоб збулося.

Найкращою мрією буде після 2025 побачити 2026 рік.

Я думаю побачимо, в кожному разі ніхто не знає скільки часу нам осталось.

Припустимо це сталося, що далі? Всі живуть вічно і народжують дітей які живуть вічно?
Одне тільки збільшення тривалості життя вже призвело до збільшення населення, що в свою чергу призвело до економічного росту, яке змінилося економічним падінням, і як наслідок демографічної кризи

Вже зараз народжуємось падає всюди, і з розвитком суспільства народжуємость буде падати.
Вам не цікаво освоювати інші планети?

В нас для цього поки немає ресурсів, нажаль. Навіть база на Місяці не виглядає реалістичною для хоч мінімальної кількості осіб для незалежності від Землі.

А так то і я з дитинства не полишаю мрію про космос і далекі світи...

хочу, щоб у 2025 війна скінчилась позитивно для України,

Поясніть свою глибоку думку, без магічного мислення будь ласка

Можливо вона сподівається, що десятки тисяч загиблих воскреснуть на Великдень чи щось таке

При чем тут магическое мышление? На данный момент «позитивно»- это сохранение государства в принципе, как такового.

Тому що один довбограй хоче дуель над Києвом, а другий не адекватний

Звісно,але це не означає, що закінчення або тривале призупинення війни в 2025 неможливо.

Це моє побажання, я не знаю як, але б це було чудово.

так, на Різдво хочеться вірити в чудо
ви не одна така в цьому бажанні )

Підписатись на коментарі