Святкова анімація для терміналу

Код — це не просто інструмент для створення сайтів і застосунків, це ще спосіб показати свій креатив та проявити творчі здібності. Розробники можуть поєднати логіку з фантазією і створити щось унікальне.

Наприклад, на Reddit з’явився цікавий пост, в якому автор ділиться новорічною анімацією прямо в терміналі!

В коментарях автор поділився репозиторієм зі своєю розробкою.

А користувачі вже придумують нові ідеї:

Думаю на майбутнє, можливо, зробити літній пляж? Сонце у верхньому куті, пляж знизу, пальма, хвилі, що розбиваються об берег?? Думаєте, це можливо? Може бути класний літній скрипт

До речі, у нас на форумі користувачі теж використовують код для творчості. Юрій Артюх розказував, як малював картинки за допомогою JavaScript заради лайку від дівчини.

Що думаєте про таку творчість?

Коли-небудь створювали картинки за допомогою коду або команд? Діліться в коментарях!

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному2
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Для мене, українська демосцена минулих років, і зараз, це — terra incognita.

А зараз, взагалі — війна, мабуть, не найкращий час для складних робіт. До війни, думав про один проект в напрямку ретрокомп’ютерів, але тепер не можу.
Хоча, війна теж надає певні думки для творчості, але — складно.

Наскільки мені відомо, у нас немає окремої спільноти для демосцени, на відміну від наших сусідів. Принаймні, я не знаю. Можливо, добре було б якийсь окремий розділ на DOU мати... не знаю.

Хоча, з іншої сторони, може це й не є якимось великим недоліком, бо, наприклад для мене, подібна творчість це — засіб просто відпочити, «переключитись» з якихось інших задач або думок, зробити щось дуже дуже просте, дуже примітивне, що не потребує багато часу чи енергії. При тому, досить наївне/аматорське, особисте, зазвичай — не назагал

як мінімум під час проходження тестового/алгоритмічного завдання де треба намалювати ялинку) а так малювання текстом в терміналі/браузері це популяна забавка для багатьох початківців. Колись знаходив сайт де зібрано було дуже багато текстових програм і анімацій і навіть музичні кліпи відтворені текстовими символами. але нажаль не можу зараз знайти його. Загалом це той самий піксель арт тільки замість пікселей букви а замість полотна браузер чи термінал

Підписатись на коментарі