Як змінити User-Agent у Chrome

💡 Усі статті, обговорення, новини про Front-end — в одному місці. Приєднуйтесь до Front-end спільноти!

Часом виникає потреба подивитися як себе поводить сайт при різних User Agent, це може трапитися коли ви хочете потестувати роботу сайту або подивитися як працює механізм виявленняю. А зміна User-Agent у Chrome — це простий процес. Далі я спробую показати як це зробити:

1. Відкрийте Інструменти розробника Chrome:

• Натисніть Ctrl + Shift + I (Windows/Linux) або Cmd + Option + I (Mac), щоб відкрити Інструменти
      розробника.
    • Або клацніть правою кнопкою миші будь-де на вебсторінці та виберіть Inspect.
    • Знайдіть три вертикальних крапки і натисніть.
    • Потім занйдіть More tools.
    • Перейдіть до вкладки Network conditions:
  2. Змініть User-Agent:

• У вкладці Network conditions зніміть галочку Use browser default у розділі «User agent».
    • Виберіть готовий User-Agent зі списку (наприклад, Chrome для Android чи iPhone).
    • Для кастомного User-Agent введіть його у текстове поле.
  3. Оновіть сторінку:

• Перезавантажте вебсторінку, щоб застосувати новий User-Agent.

та

Типові випадки використання

• Тестування адаптивного дизайну: Симуляція різних пристроїв, таких як телефони чи планшети.
  • Обхід базових блокувань: Деякі вебсайти обмежують доступ на основі User-Agent.
  • Налагодження: Аналіз роботи сайту для конкретних пристроїв чи браузерів.
👍ПодобаєтьсяСподобалось4
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

У мене часто виникає необхідність замінювати інші хедери. Тому встановив розширення яке їх замінює і не парюсь. Зручніше бо знаєш які у тебе зараз стоять хедери

так погоджуюся, але часом потрібно подивитися на default headers і загалом поведінку сайту

Ого сильно. А будуть статті наприклад «як зберегти сторінку в закладки»?

дякую
я подумаю

я про це щойно дізнався, так що не треба тут))

Підписатись на коментарі