Як отримати позицію асистента в продакт-менеджменті?

💡 Усі статті, обговорення, новини про продукти — в одному місці. Приєднуйтесь до Product спільноти!

Добрий день, знавці продакт-менеджменту!

Нещодавно я зрозумів, що хотів би стати продакт-менеджером, адже маю до цього справжній вроджений інтерес. Але я не знайшов статті на dou та відео на юутбі яке розкриває мій доволі важливий запит, тому створив цей допис щоб дізнатися рекомендації від людей які знаються на цьому.

Ще в 14 років я писав на пошту компаній, чиїми програмами користувався, пропонуючи новий корисний функціонал, який можна додати. Тоді я навіть не здогадувався, що існує професія, яка займається саме цим. Лише недавно дізнався про продакт-менеджмент.

Маю також дослідницький інтерес: мені цікаво, як користувачі поводяться у різних ситуаціях, чому приймають ті чи інші рішення. Крім того, мені подобається шукати оптимальні рішення.

Я читав про шляхи, які ведуть до посади продакт-менеджера в технологічній компанії. Один з них — це розвиток у компанії, а інший — стати асистентом продакт-менеджера. Я хотів би обрати другий варіант, але розумію, що бажаючих чимало. Не зовсім ясно, що я маю зробити, щоб виділитися серед конкурентів і збільшити свої шанси.

Мої ідеї:

— Створити свій тестовий продукт. Проблема в тому, що я не зможу повноцінно проаналізувати поведінку користувачів чи провести A/B тестування через обмежений бюджет на залучення великої кількості користувачів. У моєму випадку це, скоріш за все, будуть лише User Interviews з друзями.
— Розробити ідеї додаткового функціоналу для продукту певної компанії та розставити ці ідеї за пріоритетністю.
— Зробити покращений макет дизайну для існуючого продукту.

Хотілося б почути вашу думку: чи достатньо цих кроків, щоб покращити своє портфоліо, і що ще можна додати до цього списку?

Також буду вдячний за рекомендації курсів, які дають практичні знання. Маю досвід, коли курси виявлялися відірваними від реальності, тому важливо знайти ті, що допоможуть у реальній роботі.

Заздалегідь дякую за допомогу та поради!

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Гуглиш product manager coursera, вибираєш що тобі більше подобається, місяць-два проходиш курси і вчиш теорію.
Після цього шукаєш позиції бізнес аналітика або продукт менеджера.
Англійська має бути С1 якщо хочеш ЗП в $

Наприклад
www.coursera.org/...​cates/ibm-product-manager

П.с.
Будь яка професія в ІТ передбачає вміння шукати інформацію, тому це печаль

Але я не знайшов статті на dou та відео на юутбі яке розкриває мій доволі важливий запит

Ми запускаемо дуже цікавий проект — платформу, яка генерує інтерактиви на CMAB з машинним навчанням. Якщо на продуктовому — штука яка вміє проводити A/B/C/X-тести на автопілоті.

Хочеш спробувати з нами? Пиши!

Підписатись на коментарі