Тест швидкості Wi-Fi в потягах Інтерсіті
Привіт усім. Я дуже давно чекав інтернет в Укрзалізниці. Зараз він зʼявився в потягах Інтерсіті. Я цьому дуже радий. З того що я дізнався з відкритих джерел інтернет в Укрзалізниці зроблений за допомогою комбінування Старлінків та сім карт операторів.
Я провів декілька тестів швидкості безкоштовного тестового Wi-Fi UZ_WiFi_test у потязі Луцьк — Київ на ділянці від Шепетівки до Києва. Ці тести субʼєктивні. Я не проводив їх на всьому шляху курсування потягу.
Всього на кожного пасажира надається 1 Gb трафіку. Помітив невідповідність. В повідомлені на порталі вказується що надається 1 Gb, але у залишку використаного інтернету вказується 2 Gb.
Тест 1
Тест 2
Тест 3
Моя субʼєктивна оцінка
Інтернету достатня для читання новин та переписки. В межах міст швидкості достатньо для перегляду будь якого відео, можна завантажити відео або фільм в памʼять телефону для перегляду пізніше. За межами міста швидкість нижча. Можна дивитись короткі відео в Instagram та TikTok з обривами зʼєднання. Для написання топіку були використані застосунок Speedtest by Ookla та сайт Cloudflare Speed Test.
4 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів