Тест швидкості Wi-Fi в потягах Інтерсіті

Привіт усім. Я дуже давно чекав інтернет в Укрзалізниці. Зараз він зʼявився в потягах Інтерсіті. Я цьому дуже радий. З того що я дізнався з відкритих джерел інтернет в Укрзалізниці зроблений за допомогою комбінування Старлінків та сім карт операторів.

Я провів декілька тестів швидкості безкоштовного тестового Wi-Fi UZ_WiFi_test у потязі Луцьк — Київ на ділянці від Шепетівки до Києва. Ці тести субʼєктивні. Я не проводив їх на всьому шляху курсування потягу.

Всього на кожного пасажира надається 1 Gb трафіку. Помітив невідповідність. В повідомлені на порталі вказується що надається 1 Gb, але у залишку використаного інтернету вказується 2 Gb.

Тест 1

Тест 2

Тест 3

Моя субʼєктивна оцінка

Інтернету достатня для читання новин та переписки. В межах міст швидкості достатньо для перегляду будь якого відео, можна завантажити відео або фільм в памʼять телефону для перегляду пізніше. За межами міста швидкість нижча. Можна дивитись короткі відео в Instagram та TikTok з обривами зʼєднання. Для написання топіку були використані застосунок Speedtest by Ookla та сайт Cloudflare Speed Test.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Я дуже давно чекав інтернет в Укрзалізниці. Зараз він зʼявився в потягах Інтерсіті.

Ну як зараз, на цьому інтернеті вже цілі покоління коррупціонерів «заробляють». Ось що в гуглі за 10 хвилин знайшлось.

10.12.14 — В поездах «Интерсити» почти год не работает интернет
24.07.15 — У поїзди Хюндай після річної перерви обіцяють знову повернути інтернет
01.08.15 — В усіх поїздах Інтерсіті та Інтерсіті+ встановили WI-FI
16.10.19 — Укрзалізниця обіцяє наступного року відновити в Інтерсіті доступ до Wi-Fi
17.02.21 — «Укрзалізниця» обіцяє впровадити доступ до Wi-Fi у поїздах
17.01.23 — В поїздах Інтерсіті пасажири зможуть користуватися Wi-Fі
20.09.24 — «Укрзалізниця» запускає в дослідну експлуатацію Wi-Fi у швидкісних поїздах

Підтверджую. Був час коли був WiFi без інтернету. Для більшості людей це одне і те ж

В усіх поїздах Інтерсіті та Інтерсіті+ встановили WI-FI

ну так не збрехали ж), вайфай є)

Їхав з Києва до Вінниці, тест швидкості не робив, але цілком вистачило для роботи (без мітингів), плюс Ютуб.

Підписатись на коментарі