Яку платіжну систему обрати, будучи фізичною особою?

Доброго дня. Є телеграм бот, маю до нього підключити платіжну систему. Аудиторія — виключно українці. Порадьте, будь ласка, яку платіжну систему можна зареєструвати та нормально інтегрувати через API без реєстрації ФОПа? Суми будуть дуже маленькі і ФОП відкривати заради такого дуже складно.

Вже дивився на WayForPay, LiqPay, MonoPay, Fondy, але всі вони потребують відкриття ФОПу та, як наслідок, багато звітності. Також, намагався реалізувати платежи через Telegram Payments API, але там потребує реєстрацію провайдера і єдиний що мені міг підходити — Portmone, а в ньому я маю збирати ІНН кожного мого користувача, що ускладнює процес оплати.

До речі, продаю послуги, ніяких фізичних товарів.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Дякую всім за поради, але я, здається, знайшов «костиль» на час бета-запуску. Я планую використовувати власну картку для прийняття платежів, якщо не вдаватись в деталі. А відслідковувати вхідні платежі буду через Monobank API. Але, це тільки для першого релізу і тесту, на великих сумах податковій це не сподобається

Знайти партнера з ФОП або ТОВ зі схожими видами економічної діяльності. Але простіше та надійніше буде зареєструвати ФОП та сплачувати податки.

Тобто ви хочете надавати послуги та брати за це гроші, але не хочете за це платити податки?

А їх неможливо платити без відкриття ФОПу?

Теоретично ви можете платити НДФЛ та інші податки як физ особа, але практично це не працює...

Ви не маєте права займатись господарською діяльністю без оформлення суб’єкта господарювання. А це — або юридична особа будь-якої форми, або ФОП.

Підписатись на коментарі