Я прискіпливий тестувальник і я це люблю :)
Мене іноді називають «прискіпливим тестувальником». Хтось бачить у цьому критику, але я вважаю це компліментом. Адже саме увага до дрібниць відрізняє звичайного тестувальника від того, хто робить продукт по-справжньому якісним.
Чому моя «прискіпливість» є корисною для команди?
Користувач помічає все.
Те, що здається дрібницею на етапі розробки, може стати причиною невдоволення у реальних користувачів. Неправильний відступ, піксельний зсув або анімація, яка «смикається», здатні зіпсувати враження про продукт. Моє завдання — запобігти цьому.
Деталі формують загальне сприйняття.
Ідеальний інтерфейс складається із сотень дрібниць. Кожна кнопка, кожна тінь або колірна гамма має бути на своєму місці. Я перевіряю, щоб усе виглядало гармонійно і було інтуїтивно зрозуміло.
Команда бачить більше.
Коли я вказую на такі моменти, розробники та дизайнери починають звертати увагу на деталі, які раніше могли упускати. Це не просто допомагає поліпшити поточний проєкт, а й підвищує загальний рівень професіоналізму в команді.
Кінцевий продукт викликає гордість.
Завдяки моїй увазі до дрібниць команда випускає не просто працюючий продукт, а той, яким хочеться пишатися. І це не тільки про функціональність, а й про красу.
Прискіпливість — це не про пошук проблеми заради проблеми. Це про бажання зробити продукт максимально зручним, красивим і якісним. І якщо для цього потрібно помітити зайвий піксель — я обов’язково це зроблю.
10 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів