Чи користувалися Revolut? Як вам досвід?

Нещодавно ми писали, що британський банк Revolut вже проводить бета-тестування в Україні. Можливо, хтось із вас уже встиг покористуватися? Які є плюси, мінуси, підводні камені? Легко було авторизуватися чи виникли проблеми? Що думаєте про верифікацію через Дію? Поділіться своїми враженнями.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Я не зовсім розумію сенс Революта, який працює в підпорядкуванні Національного банку України, по його законах, обмеженнях, правилах блокування рахунків за різні погані речі, деякі з них були на слуху останнім часом. Це буквально той же банк, що і для прикладу Монобанк, тільки Монобанк значно переважає його в фічах і зручності. Або ж Агріколь — також має іноземну батьківську структуру, але гарантії вкладів дає все той же Фонд гарантування вкладів фізичних осіб.

Наразі, аккаунт створити не вдалося ((

довго кидало по колу в реєстрації з верифікацією документів, вже відправила тестову суму в євро з моно на револют — прийшло за секунду, комісії не взяло, була тільки зі сторони моно, вже відправила цю тестову суму на інтерактив брокерз — гроші полетіли, завтра повинні бути у отримувача, комісію зі своєї сторони револют також не взяв, принаймні поки що)

Там перший раз без комісії, далі 2.5% наче.
А яка комісія з боку моно?

так, там начебто тільки перший трансфер без комісії, але далі я ще не розбиралась
з боку моно взяло 1%
на інтерактів брокерз зайшло також без комісії)

А правильно я розумію що можна це поповнити криптою і завести на Interactive Brokers?

так, весь галас як раз через можливість поповнити айбі, плюс перше поповнення без їхньої комісії
бо з їх рандомними блокуваннями я не дуже хочу там щось зберігати

бо з їх рандомними блокуваннями

Та тут ХЗ, з тих пір як Україна вирішила взяти першість у ЄС по регулюванню банківського сектору і блокуванням рахунків невідомо що гірше. Консультувався наче якщо маю ФОП у тому ж банку що і картку якою користуюсь то більш менш ок і то ліміти будуть зменшувати як по сумі так і кількості операцій + вже пішли жалоби що блокують картки навіть за відправку грошей.

Так, тільки які його переваги в порівнянні з іншими поки незрозуміло

Покупка акцій і цінних металів.
Європейський банк, а отже можна не перейматися за свої кошти, як в Україні, де твої рахунки можуть просто заблокувати

Погугліть «револют + блок рахунку», будете здивовані

не стверджую!
На скільки пам’ятаю, він блокував українцям(а можливо це не про револют було). Мабуть, через санкції, щоб не розбиратися звідки людина, на окупованій території вона чи ні. По тій же причині з ринку виходили усілякі patreon, by me a coffee і т.д.

Не було актуально для мене на той момент, тому не особо цікавився. Зараз ситуація змінилася і потрібно досліджувати чи блокують рахунки чи ні і які відгуки.

Жодні знайомі чи друзі, які користуються револютом не скаржилися на нього

Погугліть revolut blocked my account

На скільки пам’ятаю, він блокував українцям

Українці не пуп землі, блочать всіх і вся. Так само як і Wise. Такі сервіси круті просто для дейлі витрат, але прям тримати там гроші — таке собі

Покупка акцій

Купівля акцій зараз заблокована НБУ.

Підписатись на коментарі