Які активності на подіях варто повторити? Поділіться своїм досвідом!

Привіт! 👋

Ми в DOU Events завжди намагаємося зробити події ще цікавішими й кориснішими. Оскільки подій стає все більше, нам дуже важливо дізнатися, які формати та активності вам запам’яталися найбільше.

Що нас цікавить:

• Що справило на вас найбільше враження?
  • Які формати вже вичерпали себе і могли б зникнути?
  • Що ви хотіли б побачити на наступних подіях: інтерактивні сесії, незвичні формати нетворкінгу чи, можливо, нові технологічні активності?

Напишіть у коментарях свої думки — ми цінуємо ваш фідбек😊

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Мені не дуже сподобалась пауза в 30 хвилин між виступами. Може це добре для людей які прийшли туди зі знайомими і могли спілкуватись між собою, але я нікого там не знала і мені було не комфортно просто стояти чи сидіти 30 хвилин і втикати в телефон щоб чимось себе заняти.

Для початку не треба брехати як телемарафон!
Пам’ятаєте оцей чудовий минуло-річний стрім, який був 19 Грудня 2024:
dou.ua/calendar/52555
Там було доволі весело, і, доречи, обіцяли багато цікавих призів. От тільки інформації про результати розіграшу я так і не побачив.
У коментах на Ютюбі було навіть написано:

Друзі, хоч стрім і закінчився, проте збір ще триває. Обовʼязково долучайтесь! Переможців визначимо 3 січня.

www.youtube.com/watch?v=7Zp1bKpWoe8
www.youtube.com/watch?v=hwQy4fGVAKg
Ось тут можна побачити хто скільки донатив:
savelife.in.ua/...​itary/it-is-culture-code
Банка вже закрита:
send.monobank.ua/jar/3A8BqSnMA8
Ще декілька посилань — але інфи про розіграш ніде нема!
events.n-ix.com/it-is-code
pullstrons.okko.ua
www.instagram.com/yanovychzhenya
Залишається думати що усі чудові подарунки співробітники організатора — ІТ компанії N-iX залишили собі!

Привіт!

Дякуємо вам за уважність, але, звісно, що жодних подарунків ми собі не залишаємо. Це був наш вже 5 стрім і щоразу всі переможці отримували свої подарунки.

Перш за все, хочемо підкреслити, що інформація про проведення розіграшу подарунків було опубліковано 6 січня в Instagram сторіс сторінки 20:23.

Трішки поясню, як це працює.
Ми робимо запит Монобанку, щоб отримати виписку усіх донатів, що надійшли на банку. Обробка запиту триває в середньому 24 год. Згідно виписки проводимо розіграші та рандомним способом обираємо щасливчиків:)

Після цього, Монобанк контактує переможців, що знову ж таки займає до 24 год. Отримавши ці дані, ми особисто контактуємо переможців, уточнюємо всі деталі і тільки після цього публікуємо результати розіграшів на загал.

Доречі, якраз додали перелік переможців в коментарі до двох випусків:

www.youtube.com/...​pWoe8?si=xVKpPk1PBnHE5pUi

youtu.be/...​GVAKg?si=4asTMi44t3pW_l0u

Ще раз дякую за фідбек, надалі будемо комунікувати цю інформацію більше)

Гарного дня🙃

Цікаво спробувати маленькі «дискусійні куточки» за участі глядачів.

Підписатись на коментарі