Гендиректора OpenAI Сема Альтмана звинуватили в сексуальному насильстві. Що відомо

💡 Усі статті, обговорення, новини про AI — в одному місці. Приєднуйтесь до AI спільноти!

Генеральний директор OpenAI, Сем Альтман, категорично відкинув звинувачення в сексуальному насильстві з боку своєї молодшої сестри, назвавши їх «повністю неправдивими». Цю заяву він зробив у своєму акаунті на платформі X.

Родина Альтманів зазначає, що Енні вже тривалий час стикається з проблемами психічного здоров’я, і що вони турбуються про її стан. Альтмани підкреслюють, що намагалися підтримувати Енні на різних рівнях, зокрема, надаючи їй фінансову допомогу впродовж кількох років.

У заяві сім’я Альтманів пише:

Незважаючи на це, Енні продовжує вимагати від нас більше грошей. Вона зробила дуже болючі й повністю неправдиві звинувачення на адресу нашої родини, і особливо Сема. Ми вирішили не реагувати публічно, з поваги до її приватності та нашої власної. Однак вона тепер подала судовий позов проти Сема, і ми відчуваємо, що не можемо мовчати.

Протягом років вона звинувачувала членів нашої родини в неправомірному утриманні пенсійних коштів нашого батька з його 401k рахунку та «тіньовому блокуванні» її з різних вебсайтів, включаючи ChatGPT, Twitter та інші. Найгірше звинувачення, яке вона висунула, це те, що Сем сексуально знущався з неї в дитинстві (вона також заявляла про випадки сексуального насильства з боку інших осіб). Її заяви змінилися з часом. Тепер у позові вона стверджує про інциденти, коли Сем вже був старшим за 18 років.

Альтмани припускають, що ці звинувачення можуть бути спробою отримати значні штрафні компенсації, оскільки, за законом штату Міссурі, потерпіла має право вимагати це, а розмір штрафу залежить від чистого капіталу відповідача.

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Так в звідки в неї психологічні проблеми? Може Сем в дитинстві шукав себе а вона йому допомагала без згоди. Я не кажу що так було але треба перевіряти.

я дивлюсь усі оці генії трошки пиздонуті на голову — шо Семен, шо Маск

а шо після Деппа на ці заяви без суда-доказів-свідків ще хтось звертає увагу?

Відчіпіться від Сема Альтмана
Він уже перебісився, вгамувався і вийшов заміж )

ru wikipediя
ахах
ахаххаха

АХАХХА ХАХ ХАХХА ХХХАХАХАХХАХХ

Воу, Сер. Палегче. А як же Гачі-мучі?

401 тисячі доларів

трохи неправильно — 401к — це пенсійна программа в штатах

дякую за уточнення, виправили! Я трохи не так трактував цитату з оригінальної статті

Підписатись на коментарі