Розбираю невеликий кейс на сайті YASNO💡
Сталась у мене з місяць тому потреба повідомити, що світло вимкнули не за графіком. Загалом, ставлюсь до таких ситуацій спокійно, але було цікаво пройти флоу)
І ось цей екран трошки викликав бажання ввімкнути душнілу😅
1️⃣ Трохи задовгий заголовок.
При чому, тут збережено золотий стандарт — до 6 слів. Але за рахунок того, що слова довгі, трохи складніше зчитується.
Можна точно ще трохи покрутити.
2️⃣ «Зворотній», коли в українській мові правильно «зворотний».
3️⃣ Чи точно нам треба одразу дякувати? Чи, все ж, важливіше сказати, що ми повідомлятимемо про статус у чат-боті?
А подякувати вже наприкінці, або принаймні повідомити про те, що запит прийнято, замість цієї подяки, якщо нам конче треба залишити її на початку.
+ зайва кома перед «ми»)
4️⃣ Речення про те, що ще можна робити в чат-боті, як на мене, тут не потрібне.
Розумію, що є потреба популяризувати чат-бот. Але чи те це місце? Люди, які доходять сюди, швидше за все роздратовані тим, що світло вимкнули не за графіком. Я б була трошки обережніша з саморекламою тут :)
Ще і маю гіпотезу, що до цього ж люди якось стежили за графіком. Бо як тоді вони дізнались, що його вимкнули не за графіком?😅
5️⃣ Загалом — багато складних слів і виразів.
«...отримати інформування щодо часу поновлення світла», «Про статус виконання вашого запиту...» — тяжко-важко. Можна простіше😊
Здавалося б — малесенький екран, а скільки вийшло зауважень. Хоч за суттю своєю він цілком нормальний. Бачили набагато гірше😅
Але це не означає, що не варто прагнути кращого❤️
Ще більше розборів — у моєму телеграм-каналі «Напиши мені інтерфейс»: lnkd.in/eQtfudvX
4 коментарі
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів