Розбираю невеликий кейс на сайті YASNO💡

Сталась у мене з місяць тому потреба повідомити, що світло вимкнули не за графіком. Загалом, ставлюсь до таких ситуацій спокійно, але було цікаво пройти флоу)

І ось цей екран трошки викликав бажання ввімкнути душнілу😅

1️⃣ Трохи задовгий заголовок.

При чому, тут збережено золотий стандарт — до 6 слів. Але за рахунок того, що слова довгі, трохи складніше зчитується.

Можна точно ще трохи покрутити.

2️⃣ «Зворотній», коли в українській мові правильно «зворотний».

3️⃣ Чи точно нам треба одразу дякувати? Чи, все ж, важливіше сказати, що ми повідомлятимемо про статус у чат-боті?

А подякувати вже наприкінці, або принаймні повідомити про те, що запит прийнято, замість цієї подяки, якщо нам конче треба залишити її на початку.

+ зайва кома перед «ми»)

4️⃣ Речення про те, що ще можна робити в чат-боті, як на мене, тут не потрібне.

Розумію, що є потреба популяризувати чат-бот. Але чи те це місце? Люди, які доходять сюди, швидше за все роздратовані тим, що світло вимкнули не за графіком. Я б була трошки обережніша з саморекламою тут :)

Ще і маю гіпотезу, що до цього ж люди якось стежили за графіком. Бо як тоді вони дізнались, що його вимкнули не за графіком?😅

5️⃣ Загалом — багато складних слів і виразів.

«...отримати інформування щодо часу поновлення світла», «Про статус виконання вашого запиту...» — тяжко-важко. Можна простіше😊

Здавалося б — малесенький екран, а скільки вийшло зауважень. Хоч за суттю своєю він цілком нормальний. Бачили набагато гірше😅

Але це не означає, що не варто прагнути кращого❤️

Ще більше розборів — у моєму телеграм-каналі «Напиши мені інтерфейс»: lnkd.in/eQtfudvX

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

та і взагалі не зрозуміло нашо воно нам...

Дякую за зауваження, виправили

дякую дуже!!
я щось так і не розібралась, як його вставити(

Підписатись на коментарі