Підкажіть платіжну систему для ФОП для отримання платежів з-за кордону

Чи є якась платіжна система, крім Payoneer (мене там заблокували), на яку можно приймати платежі і з якої можна відправити гроші на рахунок ФОП, щоб платити податки в Україні. Роботодавець не може робити платежі в українські банки. Wise не відкриває бізнес рахунок. Чи є ще якісь варіанти?

👍ПодобаєтьсяСподобалось2
До обраногоВ обраному4
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

А точно Wise не дозволяє відкрити бізнес-рахунок? Я собі відкрила буквально 5 хвилин назад, але в мене до того давно був особистий рахунок. Обрала «Створити бізнес», заповнила базові поля, відповіла на прості питання, і готово.
Однак, що мені не сподобалось: бачу певні обмеження для Херсону, Запоріжжя, ну і Крим, Донецьк та Луганськ — само собою. Аби не вийшло так, що вони згодом просто не захотять працювати в Україні взагалі.

Мені підтримка wise відповіла «Наразі ми можемо залучати компанії, зареєстровані в таких регіонах/країнах: Європейська економічна зона (ЄЕЗ (Європейська економічна зона)), Канада, США, Великобританія, Швейцарія, Австралія та Нова Зеландія.». Так, я бачу в аккаунті, що дійсно є посилання на відкриття бізнес рахунку.

відкриває саме БІЗНЕС рахунки для українців?

Щож ви там зробили на пайонірі що вас блокнули?)
Ситуація пічаль, ви також себе і від пайпалу закрили, аяяй

Deel підтримує кацапський бізнес якщо що

Це не правда. На сайті є інформація що з кацапами не працює

leave-russia.org/deel

www.intelligenceonline.com/...​s-sanctions,110363532-art

І я це бачив на декількох аудитах американських компаній, вони платять контракторам у рашку

Зараз от сайті буде написано «Марʼян з доу обіляє контору, яка співпрацює з кацапами, можливо він має якись звʼязки з ними, для HR — зробить йому додатковий бекграунд чек»

Вас не смущає, що там дані річної давності ?

Вже другий допис від пана Марʼяна з захистом кацапських підстілок без доказів. Я свої навів

Пан ноунейм так хоче захистити кацапів що не читає далі оті статті

Deel is still offering its services to contractors in Russia, but it is no longer accepting new customers from Russia. Deel is also monitoring the situation in Russia and Ukraine and reviewing its protocols

Вже більш ніж рік використовую Genome. my.genome.eu/r/jDikFzjhAa вони навіть спеціальний лендінг зробили для укрфопів, офіційно підтримують цей метод працевлаштування та оподаткування.

Тут тільки євро можна отримувати? Я бачу в тарифах для українців прочерк для swift — strapi-store-infra.s3.eu-central-1.amazonaws.com/...​l_accounts_7f368201de.pdf
Sepa ж не можливо відправити на рахунок ФОП? Як євро відправити потім на рахунок ФОП?

відкрити ФОП-рахунок в Евро хіба неможливо?

Підписатись на коментарі