Про дискримінацію на ринку праці: мій досвід із BookMap
Друзі, хочу поділитися неприємною історією, яка трапилася зі мною під час спроби знайти роботу.
Нещодавно я подав заявку на позицію Junior Product Assistant (Add-Ons Department) в компанію BookMap. Опис вакансії виглядав ідеально: жодних вікових обмежень, тільки вимоги до навичок і бажання вчитися. Я виконав усі умови, але... отримав відмову. Причина? Мій вік.
Так, у 2025 році мене судять не за професійні якості, не за потенціал чи мотивацію, а за цифри в паспорті. Це відкритий прояв вікової дискримінації, яка неприпустима ні з моральної, ні з юридичної точки зору.
Ситуація змусила мене задуматися: якщо такі компанії дозволяють собі дискримінацію ще на етапі відбору, яке ставлення до співробітників всередині? Що ще, окрім віку, може стати «перешкодою»? Стать? Етнічна приналежність? Соціальний статус?
Я ділюся цією історією не лише через обурення, але й щоб підняти важливу тему. Ринок праці має бути місцем рівних можливостей, а не дискримінації.
Закликаю колег, роботодавців та HR-спільноту не замовчувати такі випадки. Ми маємо боротися за чесність і прозорість. І пам’ятати, що головне в будь-якій роботі — це професійність, а не дискримінаційні критерії.
UPD: Я радий, що ця тема привернула стільки уваги й викликала жваве обговорення. Сподіваюся, що такі дискусії допоможуть змінити ситуацію з дискримінацією за віковою ознакою та іншими факторами, які людина не може контролювати.
Дякую всім, хто долучився до обговорення. Всім добра!
Найкращі коментарі пропустити