Заповнення персональної анкети перед офером
Добрий день!
Сьогодні пройшов технічну співбесіду в одну із компаній, в профілі у них нема відгуків, також не працює сайт за посиланням в профілі. Після співбесіди мені надіслали анкету на заповнення яка повинна містити доволі багато персональної інформації не тільки про мене, але і про родичів. також після анкети як я розумію служба безпеки цієї компанії проведе тест на детекторі брехні. Так, я на першій співбесіді знайомства погодився на це, але зараз я повинен виконати обіцянку при тому, що я навіть не знаю адреси офісу компанії, ПІБ рекрутера, та взагалі жодної інформації куди моя анкета потрапить, і наскільки захищено зберігання цих данних, адже анкета передавалася як я розумію на особистий номер телефона через месенджер.
Питання чи хтось із таким стикався? Які юридичні підстави для такої прискіпливої перевірки, адже в анкеті не було жодного слова сказано наприклад про обробку персональних даних.
Які поради ви мені дасте, адже до заповнення анкети я ще раз звернусь до рекрутера із деякими питаннями.
26 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів