Поспілкуємось про кращий бюджетний StartetPack девайсів для праці/життя

Доброго дня всім, вирішив поставити крапку у питання виборі для себе бюджетних, але потужних та зручних девайсів для повсякденного життя. Напишіть ваші роздуми, яку модель ПК/Смартфону ви би придбали, опишіть плюси, минуси і взагалі навіщо.

Зараз в мене старенький Iphone8+ 64GB, поки ще не хочу витрачати кошти на новенький, тому мой вибір знаходиться на Motorolla EDGE 50 Fusion 256GB або бушний Google Pixel. В кого є досвід їх використання?
Мені кажуть що перший це один з топів якщо обирати схожі моделі Сяомі, Оппо,Поко,Самсунг за ціновою категоріює (15 к)
Google Pixel 7-8, іх називать флагмани, офційно дістрібьютеров в Укр. немає, тому не має гарантії, але це не пугає мене

Потім ноутбуки- в мене Acer Nitro 5 GeForce GTX 1650, Intel-I5-115000H, взагалі це я вже потім зрозумів що вляпався в це діло і до покупки ігрових ноутбуків(якщо взагалі іх стоїть покупати) треба відноситись обачніше :).
Подобаються моделі Lenovo ThinkPad+IdeaPad, в деяких 2 акамулятори, та водонепроходтлива клавіатура

Що думаєте про макбуки? Навіщо він потрібен якщо в мене не має багато Єппл пристроїв, не IosDeveloper. Автономність по 16 годин це круто, але ціна, навіщо такі понти ?:)

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному1
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
але ціна, навіщо такі понти

Все ж залежить від рівня доходу.
Одна справа, коли ви девайс можете купити лише в кредит на два роки, а зовсім інша — коли його вартість — це лише частина вашої заробітної плати.

Ноут краще обирати з можливістю апгрейд оперативної пам’яті та жорстокого диску. Але нажаль таких варіантів з кожним роком стає менше.

iPhone та MacBook топ. Дизайн, UX, performance у своєму сегменті найкращі в світі. До того ж порівняйте продаж Apple техніки на вторинному ринку, завжди знайдеться покупець та ціну вони теж тримають краще за інші бренди.

IOS екосистема, підходити комплексно в пакеті Макбук+айпад+айфон+єпллВотч тоді зрозуміло + портативність макбуків, тим хто любить естетику, USER XP і.т.д.
Питання в тому, що ціна така висока вертиться біля бренду і не хочется переплачувати за це Яблукоо

Так, це як раз той необхідний мінімум, це навіть не StarterPack, StarterStarterPack

Очевидно що необхідний мінімум будь якому айтішнику це макбук з встановловленною БД Oracle.

Без цього мінімального набору ти навіть не айтішник...

Оракули на айеос — звучить як БДСМ :)

Вчера пришлось впервые за много лет по долгу службы мужественно взять в руки мерзкий макбук и всё было как в мемах — миллион донглов и невозможность работать на нём в связи с тем, что одновременно не могла подключить и зарядку и переходник для RJ45 xD

ось що таке “бюджетний” )

телефон Sony Ericsson St15i, купляв такий б/в за 500 грн.
m.olx.ua/...​Gy.html?isPreviewActive=1

планшет Lenovo Xiaoxin 2022, 10,6″ , LineageOS... ось такий:
m.olx.ua/...​700mah-noviy-IDTKdux.html

ноут Panasonic Toughbook CF-C1, 12,5″, купляв за 100$
...........
смартфону... нема... не знаю, шо з ним робити

Смартфон, інколи сфотогрофувати і миттєво надіслати потрібно, без нього ніяк :(.
Це занадто бюджетні варіанти, планшет так, згоден, але Еріксона за основу без смартфону не має сенсу брати )

Зараз вам ’накидать’ адепти макбуків. Для мене там тільки екран поза конкуренції

Чекаю на їх повідомлення!!! Якщо в них повністю IOS-екосистема, не має питань, але ізольовано мати макбук, якось не солідно звучить

Підписатись на коментарі