Поспілкуємось про кращий бюджетний StartetPack девайсів для праці/життя
Доброго дня всім, вирішив поставити крапку у питання виборі для себе бюджетних, але потужних та зручних девайсів для повсякденного життя. Напишіть ваші роздуми, яку модель ПК/Смартфону ви би придбали, опишіть плюси, минуси і взагалі навіщо.
Зараз в мене старенький Iphone8+ 64GB, поки ще не хочу витрачати кошти на новенький, тому мой вибір знаходиться на Motorolla EDGE 50 Fusion 256GB або бушний Google Pixel. В кого є досвід їх використання?
Мені кажуть що перший це один з топів якщо обирати схожі моделі Сяомі, Оппо,Поко,Самсунг за ціновою категоріює (15 к)
Google Pixel
Потім ноутбуки- в мене Acer Nitro 5 GeForce GTX 1650, Intel-I5-115000H, взагалі це я вже потім зрозумів що вляпався в це діло і до покупки ігрових ноутбуків(якщо взагалі іх стоїть покупати) треба відноситись обачніше :).
Подобаються моделі Lenovo ThinkPad+IdeaPad, в деяких 2 акамулятори, та водонепроходтлива клавіатура
Що думаєте про макбуки? Навіщо він потрібен якщо в мене не має багато Єппл пристроїв, не IosDeveloper. Автономність по 16 годин це круто, але ціна, навіщо такі понти ?:)
12 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів