Обговорюємо платні підписки, що допомагають в роботі

Нещодавно було опубліковано добірку п’яти найкращих платних підписок, які можуть суттєво допомогти в роботі. Автор допису згадує всім відомі сервіси, такі як Claude та GitHub Copilot. Він зазначає, що Claude має значну перевагу над ChatGPT, адже дає точніші відповіді і краще справляється з генерацією коду. Детальніше порівняння тут.

Також атвор підкреслює, що безкоштовні версії значно поступаються платним підпискам:

Переваги над безкоштовним планом:

• Вищий щоденний ліміт повідомлень
  • Пріоритетний доступ під час годин пікового навантаження
  • Можливість обробляти довші документи
  • Швидші та стабільніші відповіді

Він ділиться не лише AI-помічниками, а й персональними рекомендаціями вже не настільки відомих додатків. До прикладу, 1Password називає найкращим менеджером паролів.

А які платні підписки використовуєте ви? Які з них стали для вас незамінними в робочому процесі та чому?

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному4
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

насправді вистачає безкоштовних версій всього. базові квоти ChatGpt і Claude зараз непогані і їх вистачає якщо ходиш до цих сервісів за розв’язанням конкретної проблеми. з недавніх пір копайлот також має безкоштовний тариф. там є ліміт, але навіть коли він закінчується це не те що б створює проблеми, бо користі з нього небагато

Jetbrains, ChatGPT, Oreilly, LinkedIn Learning, ACloudGuru/PluralSight

Для себя можно еще Kagi, Proton, 1Password, AWS

ChatGPT — $20.
GitHub Copilot — $10. Для роботи повністю вистачає, але думаю спробувати Cursor.

Fastmail — $5. Тримаю заради кастомного домена. Думаю перейти на Zoho або просто привʼязати домен до iCloud.

Spotify — $1.6 (сімейна).
YouTube — <$1 (сімейна).
Netflix — $5. Вже давно думаю про скасування, бо всі цікаві серіали передивився. А нових цікавих проектів у Нетфлікса зараз майже немає.

Spotify — $1.6 (сімейна).
YouTube — <$1 (сімейна).
Netflix — $5.

Дуже допомагають у роботі?

YouTube

да. новости из своей области очень удобно за завтраком смотреть. А реклама разражает.

десь зустрічав інформацію, що радять не поєднувати їжу з онлайн-розвагами або читанням

жить вообще вредно. 100% смертность у всех :)

але ж питання не в фіішній точці, а в тому, яким буде сам шлях і за довжиною і за якістю

Був малий — мені бабка казала не читати поки їм😁

гарний відпочинок також допомогає в роботі :)

Megogo — 99 грн в місяць
Youtube — 99 грн в місяць
Office 365 для сім’ї — 259 грн в місяць

MyFitnessPal Premium — 1037 грн в рік
Stretch Premium — 559 грн в рік
CCleaner — 14.28 USD в рік

HomeMoney — 675 грн в рік

Avast лінійка (5 продуктів) — невідомо

Є ще телефон і інтернет

Megogo — 99 грн в місяць
Youtube — 99 грн в місяць

Для роботи топ!

Так на юутубі повно відео курсів. А от мігого то так )))

так це не для роботи, а для навчання, розвитку чи розваги

якщо робота — дивитись курси, то так — це інструмент для роботи

На роботі також багато вчаться чого. Я купу технологій вчив саме на роботі. Це також частина роботи — вчитись та розбиратись із новими технологіями.

те, що ви робочий час витрачали на навчання через перегляд курсів, не робить перегляд курсів роботою за суттю

вопрос дискуссионный. у нас в компании выставляются квартальные цели, где одна из целей должна быть «саморазвитие» и оно включено в рабочее время.

проведення навчання в робочий час не робить навчання роботою
те, що керівництво закладає це в робочій час, то прекрасно, звісно
я так сподіваюсь, що вони при цьому надають відповідні ресурси чи ви самостійно купуєте курси, платні аккаунти ютубу?

я же сказал, что вопрос дискуссионный.
я рассматриваю термин работа как «любая активность, которую ожидает от тебя твой работодатель и за которую платится вознаграждение».

так вот:
— курсы требует работодатель
— если не будет достигнута цель, то будет уменьшен бонус

не бачу сенсу далі обговорювати, бо у нас різний базіс в термінології і пріоритетності термінології

бо з вашим базісом, хворобу і відпочинок можна вважати роботою, бо є лікраняні і відпускні :)

нет, это разные вещи:
отпуск и больничный работодатель ВЫНУЖДЕН оплачивать.

а курсы он ТРЕБУЕТ сам

це знов гра в слова...

він і платити за ваш розвиток змушен. тільки змушує його інша ситуація

до речі, стіпендія в навчальному закладі перетворює процес навчання на процес роботи? в деяких випадках є різні іменні стіпендії за успішні досягнення — виходить, тут теж від результату залежить сума отримана від контрагента?

питання риторичні — можна не відповідати, бо далі діскутувати не буду

Мітинг це робота програміста, чи ні?

Мені потрібно розібратись із технологією щоб зробити таску — знаходжу відео де все пояснюють і дивлюсь, а потім виконую робочу таску, не раз так робив із докером, пулумі, гітом...Ти просто впертий як баран і все.

Digitalocean — 24$/міс — свій впн + віртуалка
Ukraine.com.ua — 40$/міс — вдс на 2тб для мотлоху і віртуалка
Ютубчик — 150грн/міс
Google one — 450грн/рік за 100гб пошти і файлів
Windsurf — 30$/міс
Claude 20$/міс
Duolingo 3кгрн/рік сімейна аі підписка

One Drive familly десь 2500 грн на рік
ChatGPT — 20 uds per month
Windsurf 15 usd per month

А як в тебе віндсерф 25? якщо там план на 15 і далі вже 60. Очепятка? windsurfai.org/windsurf-ai-pricing

А на кой тоді jetbrains якщо є віндсьорф? Хоч і vscode не дотягує до jetbrain-а, але ж з віндсьорфом то вже не принципіально, хіба ні?

— Google One 2Tb (2317 грн в год)
— MS Office 365 (окло 190 грн в месяц)
— Чат ГПТ (2 штуки в семью по 20 дол. в месяц)
— Github Copilot (10 баксов, но скорее всего перейду на Cursor. Он на голову продвинутей)
— Pycharm (10 баксов тоже под вопросов с приходом курсора, у него есть преимущества конечно, но получить бы 2-в-1. пока не выходит)
— Evernote (около 70 дол в год)
— Youtube premium семейный (150 грн в месяц)
— пара VPS на Hetzner (в пределах 12 евро в месяц)
— Bitwarden (10 баксов в год исключительно для поддержки разработчиков)

вроде все.

— Github Copilot (10 баксов, но скорее всего перейду на Cursor. Он на голову продвинутей)

да, копайлет із лідерів опустився в кінець, використовую лише тому що компанія його оплачує
а так, для особисто використовую Cursor но з безкоштовним Cody в якості копайлота, який використовує клауд соннет — не такий крутий як вбудований в курсор, але влом платити за курсор ради пет проектів

Cursor ~20$
Raycast ~15$
Ці два інструменти покривають дуже багато задач та підвищують продуктивність

Google One 100 ГБ за 459 грн/рік щоб не закінчувалось місце в Gmail і в Google Photos

Yotube Premium Family 149 грн/міс щоб слухати музику і дивитись ютуб без реклами

Microsoft 365 (без AI) 1899 грн на рік щоб були офісні програми якісь і 1 TB місця в хмарі

Підписатись на коментарі