Ідеальне приміщення під ІТ?

Друзі, цікавить ваша думка щодо оптимального простору для IT-компанії. У мене є приміщення у Львові (вул. Устияновича, 14) — 4 поверхи, 582 м², з сучасним плануванням.

З того, що вже є:
✔️ Швидкісний інтернет
✔️ Система обігріву/охолодження (спліт-система)
✔️ Вікна з бронеплівкою
✔️ Камери відеоспостереження
✔️ Охоронно-пожежне обладнання
✔️ Окреме приміщення під укриття
✔️ Вмонтована кухня

✔️ Розводка під генератор

Приміщення зараз вільне, і хочеться зрозуміти, чи є тут ще щось, що критично важливо для комфортної роботи IT-команд. Буду вдячна за ваші інсайти! 😊
А можливо серед учасників є ті, хто наразі в пошуку комфортного простору для свого бізнесу, то з радістю обумовлю деталі.

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

маленька мазанка в горах(влітку дах щоб знімався), людина-оператор лежить на стогу сіна і мріє.
в сусідньому приміщенні телепатичний зчитувач даних що відправляє їх чатужпт.

Вітаю. Дякую за фітбек) Мій обʼєкт, на жаль, чи на щастя не в горах, але вікно в даху присутнє🤭
І поруч паркова зона))

Internet: GPON + StarLink
Резервне живлення:
1. Окремо набір для звязку на базі ДБЖ + LifePO4 (саме UPS, а не всякі модні екофлоу кої такими не являються бо є EPS)
2. Гєна з можливістю автоматичного запуску (кнопка/пульт/АВР) із постійною будкою на вулиці — ну чи вам прийдеться його самим витягати і включати

Як ви включите в оренду пункт #2 — не маю ні найменшого уявлення: воно не прогнозоване взагалі ... І пункт #2 вимагає розводки розеток і живлення — що буде живитися від гєни, а без чого обійдуться... Доречі раджу і це вписати в договір, бо прийдуть з претензіями «як проводити мітинг без латте на кокосовому молоці — ви шановний зриваєте бізнес процес»...
А шо по мітінг румі і зонуванню ? На таку площу треба хоча би зо дві ...

Доброго здоров’я.
Супер, дякую за фітбек🙏🏻
Генератор в дворику з розрахунку на потреби приміщення і АВР заплановані. Всі 4 поверхи кабінетної системи планування, не open-space .

Підписатись на коментарі