Переможці програми #ПишуНаDOU 2025
У цьому топіку Редакція DOU щомісяця публікує переможців програми для авторів та учасників спільноти #ПишуНаDOU 2025.
Мета програми — розвиток комʼюніті, підтримка авторів у їхньому бажанні писати якісно та цікаво. Раз на місяць редакція обирає кількох переможців, які отримують у подарунок мерч DOU. На вибір впливає актуальність та новизна теми, вичерпний аналіз, загальний відгук спільноти та активна участь автора в дискусії. Щомісяця кількість переможців може бути різною.
Якщо маєте бажання взяти участь, дивіться усі деталі в анонсі.
🏆 Переможці січня
Блоги
- «Фронтенд
2024-го: JavaScript втомився, Angular втрачає позиції та нова ера зрілості», Олександр Смолянінов.
Технічні статті
Коментарі
🏆 Переможці лютого
Блоги
Технічні статті
Коментарі
🏆 Переможці березня
Блоги
Технічні статті
Коментарі
🏆 Переможці квітня
Блоги
- «Я працюю в ІТ вже 25 років. Ось що я можу сказати про зміну технологій за цей час», Олександр Єременко.
Технічні статті
Топіки
🏆 Переможці травня
Блоги
Технічні статті
Топіки
🏆 Переможці червня
Блоги
- «Чи варто деплоїтись у п’ятницю», Сергій Сафонов.
- «Як Cursor AI замінив мені Visual Studio Code та IntelliJ IDEA», Юлія Баранецька.
Технічні статті
🏆 Переможці липня
Блоги
Технічні статті
Топіки
🏆 Переможці серпня
Блоги
Технічні статті
Топіки
Вибір читачів
🏆 Переможці вересня
Блоги
Технічні статті
- «AI та вайбкодинг для AI. Як завайбкодити продукт до релізу в магазин так, щоб не було соромно і боляче», Дмитро Шерстобітов.
Топіки
🏆 Переможці жовтня
Блоги
- «Як я провалідувала ідею стартапу без грошей на MVP, відмовилась від 20 000$ інвестицій і масштабувала проєкт на інші ніші», Світлана Мусійко.
Технічні статті
Вибір читачів
🏆 Переможці листопада
Блоги
Технічні статті
Топік
- «Навайбкодили застосунок для оцінки відносин і зібрали 4к підписок вже з першого дня», Karina Alieksieienko.
🏆 Переможці грудня
Блоги
- «Zero backlog за 12 місяців: прискорення у 4 рази, що змусило бізнес благати про паузу», Сергій Жердєв.
Технічні статті
Топіки
- «Заробляю $3k, а в кінці місяця — 0. Написав скрипт, який прогнозує касові розриви по API Монобанку», Ihor Tokmakov.
❗️Натискайте «Подобається» під статтями, які вам сподобались, та коментуйте — адже активність є одним з важливих факторів успіху.
Надсилайте свої статті на [email protected], щоб взяти участь у конкурсі.

15 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів