Шукаю Технічного співзасновника для стартапу в сфері digital health

Всім привіт! Я Максим Кірєєнков, засновник стартапу HiDoc, інтерактивного 3D сервіса для пошуку лікарів та моніторингу здоровʼя.
Я зараз активно шукаю технічного співзасновника у стартап, який приєднаєтся до мене у команду задля розвитку проекта, розробки MVP та залучення pre-seed раунду для виходу на ринок.

Спочатку коротко розповім про себе, потім — про проєкт і кого саме шукаю.

Я Front-end розробник(React, React Native), у розробці я два з половиною роки, до цього здебільшого займався дизайном та версткою сайтів. У Стартап середовищі я з 2019 року, коли вперше матеріалізував свою ідею у макет сайту, і далі понеслось. Більш детально розповідаю про свій невеличкий стартап шлях у цьому пості в інсті: DayOne

Про шлях до стартапу:

Спочатку було бажання якось все ж таки заюзати лідар, який вже у сотень мільйонів юзерів айфон. І почав я крутиться навколо цієї ідеї, але нічого путнього якось не виходило. Ідея сканування пошкоджень та захворювань для збору даних, подальшого аналізу та навчання нейромережі з метою поступової розробки AI-асистента лікаря спочатку здавалася мені занадто амбітною. І три місяці аналізу і копань у цьому напрямку все ж таки привели мене до висновку, що загалом то дуже круто і корисно, але перетворити це на повноцінний проєкт я, на жаль, навряд чи зможу. Але подумки я постійно був з цією концепцією і постійно в голові прокручував усякі суміжні ідеї, намагався якось все-таки знайти колію, на яку можна поставити і відправити цю ідею в успішний шлях.

І одного вечора, працюючи над першим прототипом сканування тіла та створення тривимірної карти на основі даних лідара, мене осягнула нова ідея. Я взяв ручку і зробив перший ескіз...

Його як раз ви і бачите у пості: DayOne

Сам стартап можна описати одним простим реченням, «Комунікація з лікарем через 3D-мапу тіла».
Поки як чернетка , якщо зможемо придумати білш змістовану і красиву форму передачи суті проекту в одному реченні, було б круто))

Ось невеличка презентація проекту: Pitch Deck

Лінка на прототип: HiDoc

Кого шукаю:

Найголовніший критерій, це технічні скіли, було б круто якщо б ти вже був на рівні «сенсей». Щоб при найгіршому сценарію закриття pre-seed раунда( а саме залучення мінімальних 25 000$) ми змогли б у трьох(+3D артист) розробити повноцінне MVP з яким можна було б виходити на ринок.
Тож якщо підсумувати, досвід 8+ років, вміння зафронтити, забекендити, задевопсити.
Наразі тех стек проекту React.js/Three.js

Must-have:

• Інтузіазм. Людина, яка горітиме проєктом так само, як і я. Кому стало тісно в рамках зарплати.
  • Бажання створити щось велике. Проєкт, яким справді можна буде пишатися.
  • Розуміння бізнесу. Базові знання про підходи й моделі.
  • Стартап — це марафон. Довгий і складний шлях, де важливо не збавляти темп.

Якщо ви не є технічним гуру, але вам сподобався проект і ви могли б додати йому цінності — пишіть.

Буду радий почути всі ваші пропозиції. Дякую! Сподіваюсь, мій технічний партнер незабаром знайдеться! 🚀

Контакти

📩 Телеграм: @Gryffind0r
📧 Gmail: [email protected]

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Підписатись на коментарі