Потрібна тема для курсової роботи. Розробка сайту!

Всім привіт! Зараз з’явилося проблема в вигляді курсової робити з предмету «Технології створення програмних продуктів».

Буду розробляти сайт, але не знаю яка тема підійде і які технології створення веб застосунку використовувати.

Буду вдячний за любу ідею та допомогу.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Залежить від кількості вільного часу і зусиль, які є можливість докласти до проєкту.
Якщо прям сильна мотивація щось круте зробити — зробіть аналог Threads (тільки у вигляді сайту, а не мобільного додатку) для студентів вашого універу, щоб обговорювали свої студентські справи, шукали допомогу або навіть стосунки) Чи просто жалілися на життя)

З технологій:
бекенд — PHP (Laravel), Python (Django, Flask, FastAPI), Node.js
фронтенд — React, Vue, Angular
ще на додачу Docker, щось для контролю версій (GiHub, GitLab, BitBucket) і якийсь хмарний сервіс, щоб це публічно розмістити (AWS, Google Cloud, Azure, Oracle Cloud)

З кожного міні-списку вам не потрібно все, достатньо чогось одного. Наприклад, це може бути така зв’язка: Flask + Vue + Docker + GitHub + AWS

Якщо є бажання зробити щось з практичною користю — зробіть веб-застосунок, що генерує Дипломи та/або додатки до них. На вході — Ексель файл з даними, а на виході — PDF для друку. Можна, ще погратися з можливістю для користувача редагувати шаблон та переміщати поля. Оскільки зараз кожен заклад сам робить дипломи і сам друкує, то багато деканатів це роблять через зв’язки між Word та Excel.

Зроби лендінг де член на паралаксі при скролі залітає у ’вю порт’

XD да, я вже бачу, як я захищаю цю курсову)))

Next.js + любая headless cms будет ок
Можно бесплатно разместить на Alibaba Cloud
И тебе опыт и полезное

Потрібна тема для курсової роботи. Розробка сайту!

Сайт кафедри/факультету? Ще можна попросити тему у викладача (власне він зобов’язаний її видати, і право вибору для студентів — це лише шанс для студента проєтлять і не створювати проблеми)

які технології створення веб застосунку використовувати.

Ті які ви вивчаєте в рамках курсу (або попередніх курсів) — це найпростіше. Альтернатива — ті які ви знаєте.

Підписатись на коментарі