Застосунок, якому до ср*ки час
Передісторія
Я дуже фанатію від старих девайсів, чи то ноутбуки чи мобілки. Нещодавно попав до рук Asus eee PC 4G — ноут 2009 року (на вінді) Відповідно коли я його включив то перші кілька годин тішився що ось є софт в якому можна писати і плеєри в яких можна слухати музику (кайф). Але десь на день третій я підловив себе на думці що немає спілкування. Не йдеться про ТГ чи щось інше, а хочеться просто зв’язку з світом через нитку просто текстових повідомлень. Почавши копатись я зрозумів, що такі програми давно десь розкладаються до рівня торфу.
Ідея
Розробити застосунок, який буде працювати суто під текстові повідомлення на XP, на кнопкових телефонах (кольорових), на айфонах, на андроїдах, ну і звісно на сучасній вінді. Суто текст і смайлики. (натхненням став фільм «Вам лист» та програми Qip та Jimm.
Важливо
Я не розробник тому дуже в тому тупий. Але наразі програма пишеться. Треба когось ще хто добре шарить за Пайтон і хто б допоміг налаштувати сервер. (так то запрошення до колаби).
Навіщо
Я завжди за прогрес, але часто-густо дійсно ламає те що все йде вперед і ті девайси якими ти користувався довгий час стають просто безтолковою грудою заліза. Смартфони вбиваються оновленнями і все тебе штовхає до того, що «йди купуй нове». Світ перетворився на стрімкий потік користувацького і такого що минає. Коли вже не люди контролюють технології а навпаки. (гм тема на дискус). І ось в старих девайсах мені цікаво, бо стара моторола виконує свої функції зараз як і тоді. Цей застосунок це свого роду як протест, як спосіб вхопити час в бляшанку і притримати момент. Я знаю, що багато хто мене за цю ідею і думки закидає тухлими помідорами, але ж чому б це не спробувати?
Буду радий вашим думкам, тухлим помідорам і ідеям.
21 коментар
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів