Як стати trainee/junior Python розробником у 2025?
Перечитав багато постів і вирішив нарешті написати щось сам.
Вже на протязі 2 місяців пробую знайти собі місце як пайтон розробник, незважаючи на відповідь на майже кожну вакансію
Трохи про себе:
Студент 4 курсу комп’ютерних наук, вирішив зосередитись на веб розробці (Django) і останнім часом почав вчити Angular, перший досвід роботи мав у 2022, працював 5 місяців після чого звільнили через війну. Англійську знаю на рівні B2-C1, можу спокійно спілкуватися. Проходив курси від SoftServe щодо пайтону.
Подавався на будь які вакансії зв’язані з пайтоном, незалежно від сфери, підівчавши що треба: data engineer, QA, Support Manager.
Шукаю вакансії на таких сайтах: djinni, work.ua, robota.ua.
Я розумію що сама сфера IT дуже конкурентна, а тут ще і ситуація що в світі що в Україні що рік то гірша, але також задумувався що такий великий проміжок без роботи відлюкує HR’ів.
Буду вдячний будь яким порадам та думкам, але від себе маю ось такі питання:
1. Чи є суть шукати вакансії на закордонних сайтах? Поки що обмежую себе лише українськими.
2. Знайомі багато радили брехати або перебільшувати свої навики, наприклад здвинути дату коли я працював на 2024 рік, щоб не було проміжку і тд. Чи справді така тактика оправдовує себе, чи лише створює більші проблеми в майбутньому?
3. Наскільки насправді потрібний Linkedin? В кого не питав, про нього говорили як обов’язкову річ, яка дасть роботу, але скільки я не переглядав і не підписувався на інших, досі не розумію, а як саме він має мені помогти?
Ось посилання на гіт (дуже його не веду, оскільки замітив на нього майже ніколи не дивляться):
github.com/MusicW0lf
8 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів