Збираємо ваші побажання щодо контенту для DevOps — спільноти!

💡 Усі статті, обговорення, новини про DevOps — в одному місці. Приєднуйтесь до DevOps спільноти!

Привіт, DevOps-спільното! 🙌

Ми хочемо створювати контент, який буде справді корисним для вас, тому запитуємо:

• На які теми вам цікаво було б прочитати дописи?
  • Які питання хотіли б обговорити у войсчатах?
  • Яких нових активностей вам не вистачає в спільноті?

Чекаємо на ваші побажання в коментарях 👇

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Дякую! Постараємося знайти автора для цієї теми! 🙌

Волів би прочитати, як залаунчити власний блокчейн. Щоб у нього були власні токени. Щоб можна було приймати гроші від людей і розподіляти по власниках цих токенів — у кого скільки токенів тому й стільки грошей — у процентному відношенні. Щоб можна було випускати нові партії токенів, і роздавати людям за виконання ними певних умов.

Дякую! Будемо шукати авторів 🙌

Так зроби форк ефіра чи будь якого блокчейну і вперед))

Ефіріум? Ніт. Дуже великі комісії, дуже повільний. Я буду шукати щось майже безкоштовне, але швидке.

допомогти з ПЕТ проектом, який можливо б враховувати як комерційний досвід

А можете будь ласка трохи детальніше пояснити свою тему? Бо я не дуже зрозумів Вас

мак на увазі робив проект з завантаженням веб серверу ( звичайна html сторінка) що завернув в контейнер і за допомогою ci/cd відправляґ в хмару, але коли щось інше ( backend на node.js), тре ще додавати тести, правильно підписувати контейнер , щоб можно було повернутись назад, якщо береш щось в небі, то там може бути старий проект і не буде актуальних проблем

Підписатись на коментарі