Хтось юзає оптиковолоконий інтернет від Укртелекому?
Доброго!
АДСЛ живе останні місяці. Хтось має досвід з оптиковолоконим інтернетом від Укртелекому?
Доброго!
АДСЛ живе останні місяці. Хтось має досвід з оптиковолоконим інтернетом від Укртелекому?
Усім дякую за відповіді. Укртелеком знову забрехався: оптики у будинку не виявилось. Коли буде — хтозна...
За АДСЛ правлять 450. 1Гбіт/с мені не треба, швидкості АДСЛ вистачало.
Заявили, що вони нам послугу у кредит дають, і ми сплачуємо за спожите.
Корочше: пішли вони попереду кацапського корабля.
У батьків оптика. Приватний сектор. Альтернатив немає. Буває сусіди обривають, коли намагаються пи#дити ел.енергію зі стовпів. Коли тільки підключили, були якісь постійні трабли то зі швидкістю то з відсутністю інету. Кілька разів робили заявки, приїздили, міняли волокно і комунікатори і т.д. Потім налагодилось і працює нормально. Дуже рідко щось стається з ним. Ціна як для периферії, на жаль, середня.
У мене був в офісі в центрі Дніпра. Жодної проблеми за рік. Стабільно, навіть під час відключень був принаймні
Що означає «ADSL живе останні місяці»? Послугу припинять та всіх існуючих абонентів відключать?
Ну колись дізнавався — у мене в місті такої послуги вже нема. Виводять помаленьку
Оператор відкритим текстом заявила, що ім невигідно надавати цю послугу. Абонентів залишилось мало, вартість росте. У Ірпені після весни
3 місяці на gPON від Укртелеком, самому не віриться, але не маю жодних нарікань. Якщо взяти пакет на 1 або 2 роки, то ще й безкоштовно проводять (але у нас вже був заведений в будинок) + щомісяця лише по 145 грн за 1 ГБіт
Від моменту заявки до підключення пройшло приблизно 3 тижні, але вони так і попереджали, тому також не маю тут нарікань
Десь через 1.5 місяці сама подзвонила приємна жіночка оператор та сказала, що по всім питанням можу дзвонити їй напряму
Боюся що відповідь на це питання залежить від конкретної інфраструктури в лінії від вас до Укртелеком. В мене от гпон(не Укртелеком), але батарей десь між мною і провайдером вистачає лише на 4 години, навіть якщо на тому кінці світло є. Вам доведеться провести власне розслідування)
Ось влітку обговорювали dou.ua/forums/topic/49303
Тоді не дуже багато коментів було), зара може трохи більше буде
Перерви в роботі є? АДСЛ став глючити незалежно від наявності світла.
Ну мабуть це сильно залежить від локаціі, бувало що пропадав але то я його забув проплатити.
Як на мене він працює стабільніше ніж київстар по лану, який ще і відключення не тримає взагалі.
У центрі Києва тиждень тому мене вони вмовили зробити заявку на оптику за ті самі 300 грн, бо АДСЛ, за їх словами, конає. Від того — тиша. Ніхто не телефонував. Раніше вони швидко реагували.
У нас у будинку є Фауст (хами), Воля (шахраї та шантажисти) і Ланет (поганий доступ та сервіс).
Воля (шахраї та шантажисти)
Чому?
Підключений як резервний, бо тільки він в будинку працює без світла. Доксіс ще й досі (200/10), оптика не відомо коли буде.
У центрі Києва
переїжжай туди, де інфраструктура є, а люди втекли )
У центрі Києва
ну це все одно що я буду жити у віддаленому селі... і вимагати великий асортимент у місцевому магазині, та рейсовий автобус у райцентр двічі на день...
18 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів