Яке ваше найбільше досягнення на роботі?

Коли ти віддаєшся своїй роботі на всі 100%, настає мить, коли твоя праця приносить не лише відчутну користь, а й справжнє задоволення. Це момент, коли ти розумієш: «Ось воно, гра вартувала свічок!»

Спільното, розкажіть яке професійне досягнення стало для вас особливим? Чим воно було викликане, якого результату ви досягли і через які труднощі довелося пройти? Чи був момент, коли хотілося здатися і як ви з цим впоралися?

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Якось на одній з попередніх робіт, коли я ще був мідлом, команда, де я працював, настільки сильно зафакапила, що замовник реально нам прямо казав про можливий штраф у 10 млн євро. Слава богу, все вдалося швидко виправити протягом декількох днів і загроза минула.

А тепер plot twist — я був у відпустці у той період і пропустив весь екшн) І сам факап, і його розрулювання) Дізнався про це все вже коли повернувся до роботи.

Тому вважаю своїм найбільшим досягненням — вміння дуже вчасно піти у підпустку :D Бо впевнений на 100%, якби вчасно не відпочивав і дозволяв втомі накопичуватися, то сам би опинився в аналогічній ситуації, що б додало кілька десятків сивих волосин на голову)

Це ж як треба було нафакапити, щоб дійти до такого штрафу....

А чому на роботі? До власних проектів зазвичай набагато більше емоцій. Колись у студентстві написав програму для гри у шашки, ще на 80286. Коли вона мене обіграла, напевно то були найбільші відчуття.

В момент написання допису думав саме про роботу, але про емоції від власних розробок теж було в цікаво почитати 😊

Щось по тенденціям останніх півроку найбільше досягнення це не вигоріти та вижити 😁

Коли розробив архітектуру і написав VoIP Gateway, що зв’язує радіотелефони (DECT) з IP телефонією (SIP), а потім виявилося, що радіотелефони не продаються, тому треба робити підтримку аналогових (FXS). Коли той самий аплікейшн без тотальних переробок (всього 3 місяці камасутри, котрі зачепили третину коду) завівся з флов для дротових телефонів — стало очевидно, що архітектура, закладена кілька років тому, була правильною. Ну ж бо радіотелефони та дротові телефони — це як кава-машина проти пральної машини — в обидві сиплють порошок, заливають воду, а потім вони її гріють та щось перемішують.

Підписатись на коментарі