Новий iPhone 16e: новинка від Apple

💡 Усі статті, обговорення, новини про Mobile — в одному місці. Приєднуйтесь до Mobile спільноти!

Сьогодні Apple випустила новий iPhone 16e, який став найбюджетнішим смартфоном з лінійки iPhone 16. Як зазначає сама компанія:

«iPhone 16e приєднується до лінійки iPhone 16, пропонуючи швидку продуктивність чипа A18, Apple Intelligence, надзвичайний час автономної роботи та 48МП 2-в-1 систему камер — усе за неймовірну ціну.»

У США ціна смартфона стартує від $599 і можливість зробити передзамовлення буде вже 21 лютого.

Джерело

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

за 400-450 баксів був би кіллером середнячків. можна було б і не ставити скло, метал і інші дорогі матеріали, який в них сенс?

ну я б хотів щоб мій середнячок не царапався об тканину і не гнувся від важкого погляду.
Якщо ми викидаємо скло метал і інші дорогі матеріали, то що заважає купити хіхіомі топ за свої гроші?

Ну скло теж дряпається, а ще тріскається від необережного чиху. Ну а гнеться він від матеріалів і конструкції каркасу, а не кришки. Айфони 5c/6c не гнулися ж від вітру?

що заважає купити хіхіомі

Туди завезли iOS?

іос не завезли, хоча мімікрувати намагалися

Ну я б хотів саме міцного середнячка. щоб не люфтив, не скрипів, на екрані не процарапувався слід від жесту розблокування, не треба було ліпити захисні плівки і тд. Бо посередні середнячки є і так, а іос сама по собі не така вже й кілєрфіча.

16е це субфлагман. Середнячком його не назвати. По ціні як 13pro зараз, або можна 15й знайти новий, там як мінімум буде +1 графічне ядро, додаткова камера, яскравіший екран і Dynamic Island. А iOS міг би стати простішим входом в екосистему Apple. А так, 35к+ за екран 60гц, чубчик та USB 2.0 нууу таке...

оновив на днях планшет Lenovo за 120$ до LineageOS 21 (Андроїд 14)

розкажіть хтось — а шо ви робите з телефоном за 600$ ? 🤔

кожен др0че, як він хоче 😂 хтось купляє помідори в супермаркеті, хтось колупається в лайні та вирощує самостійно... кожному своє. далі приказка про фломастери)

ну я б замінив свій sx, якщо воно у нас коштуватиме баксів сімсот. Чисто отримати свіжу батарейку і typeC (хоча якщо там usb2.0, то хай гуляють лєсом)

ще дивно чому 16e, а не 16se

Сьогодні Apple випустила

source: Apple today announced

при заказе — возможность выгравировать на спинке «я не лох» за $49.99

Ще можна вигравірувати «явмамкисамийрозумний». Так же ж? Чи це дорожче?

Підписатись на коментарі