Збір-розіграш для 14 полку БпАК Сили Безпілотних Систем!
Привіт усім! Я звичайний програміст зі Львова (був чи є). Хтось може читав мій попередній пост про мобілізацію у Сили Безпілотних Систем. Так от, закінчується 3 місяць моєї служби і я зберігаю свій стриманий оптимізм що СБС — це майбутня стратегічна перевага України, яку треба плекати і розвивати, тому слова «першими в бій мають йти роботи, а потім люди» будуть реальністю.
Сили Безпілотник Систем активно ростуть і сьогодні я прошу долучитись до збору-розіграшу на підтримку 14 полку БпАК СБС котрий працює над зменшення економічного потенціалу нашого ворога — Росії. Збирають на якісні авто для вчасного і якісного виконання завдань та допоміжне обладнання.
Поки я в СБС то зустрів багато розумних, хороших, професійних людей зі які готові виконувати задачі. Вони заслуговують на те щоб у них була все необхідне обладнання і техніка яка не підводить. Держава дуже старається забезпечити, але завжди потрібна допомога суспільства.
Збір-розіграш від видавництва «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» та благодійного фонду «1991fund» — красивий. У Вас є змога виграти набор книг з підписами командування СБС, а саме:
- Командувача СБС — Вадима «Борсука» Сухаревського
- Командира 14 полку БпАК — Чарлі
- Штаб-сержанта СБС — Олександра Ярмака
Один квиток в розігруванні — 100 гривень. Більший донат — більше шансів.
Будь ласка підтримайте сьогодні те що буде працювати завтра, нам потрібна Ваша допомога.
МоноБанка: send.monobank.ua/jar/3GXzKahnck
Детальний пост про збір-розіграш:
www.instagram.com/p/DGSRZejtw6Y
Немає коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів