Viber... проблеми з авторизацією
Так вийшло, що вийшов зі свого акаунту у вайбері... тепер не можу авторизуватися.
Раніше приходила смс-ка, і все нормально.
Зараз смс-ка не приходить.
Показують QR-код, через нього також не пускають...
Так вийшло, що вийшов зі свого акаунту у вайбері... тепер не можу авторизуватися.
Раніше приходила смс-ка, і все нормально.
Зараз смс-ка не приходить.
Показують QR-код, через нього також не пускають...
Да — это проблема и она явная но... решается «умом и сообразительностью» Проблема давняя и она на стороне Вайбера. Недавно одному старому человеку помог. И да для пожилых людей(и не только) это огромная проблема
Була схожа ситуація. Де інсталяція та інсталяція/реєстрація через день допомогла
Якщо з початку був дзвінок після якого нічого не відбулося та заікспарили реєстрацію, то з другої спроби прийшло смс и все ок
написав у підтримку... миттєво прийшла смс з
а треба ввести 4 цифри...
пц...
Дефолт для вайбера. Спробуйте на наступний день.
Мене якось з одного номера авторизувало, з іншого ні (один оператор). На наступний день все ок було. Закономірності немає.
Додам, що була ситуація, коли я тиждень не мог авторизувати номер на новому телефоні з нової сімки. Там наче після 3 спроб дається бан на 24 години, тому я кожень день витрачав ліміти на спробу отримати смс (або дзвінок з диктуванням цифор) і десь ± через тиждень нарешті вийшло. Вайбер — це жах...
Я думаю її не існує. Відповідає завжди бот скриптами. Жодного разу не отримав відповідь від людини.
12 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів