Побутова Дхармачакра Українця

Сарказм. Дивлячись на всі ці заяви Трампа, Зеленського, експертів, конспірологів і т.п. подумалось мені, а що, якщо взяти увесь цей «9й вал» хвилі «помиральної ями», нестабільного психічного стану і схвильованості й накласти на якийсь мотиваційний текст із відповідним змістом. Замінити всі позитивні конотації на поточне оху***я. Бо пишуть же що все тимчасово, пройде і т.д, так чому б не «актуалізувати експертне бачення» :) Типу:

Ось 3 пошагові кроки які допоможуть вам сконцентруватися на оху**ні та досягти кінечно точки повного п**цю.

1. Візуалізуйте своє оху**ня: Уявіть собі, що ви вже повністю ох**ли. Відчуйте радість, гордість і задоволення. Детально продумайте, як зміниться ваше життя, коли наблизитесь стану повного п**цю. Ця візуалізація стане вашим внутрішнім компасом, який допоможе вам не збитися з курсу, навіть коли новини будуть позитивними.

2. Розбийте ціль оху**ня на маленькі кроки: Велика мета може здаватися нездоланною, але якщо ви розіб’єте її на менші завдання, то побачите, що вона цілком досяжна. Складіть план дій з оху**ня, в якому кожен крок буде чітко визначений і матиме конкретний термін виконання. Коли ви будете бачити прогрес, це додасть вам мотивації рухатися далі до п**цю.

3. Оточіть себе вже повністю оху**ми людьми: Спілкуйтеся з людьми, які вже досягли психологічного і нервового дна в тому напрямку, що вас цікавить. Їхній досвід і знання допоможуть вам уникнути помилок і знайти нові можливості для оху**ня. Також важливо, щоб у вашому оточенні були люди, які вірять у вас і підтримують ваші прагнення. Їхня віра в вас стане вашим додатковим джерелом мотивації.

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

В моїй інформаційній бульбашці люди що досягли якогось рівня ох*їння йдуть кудись в зсу. Хтось досяг цього рівня в 2014му, хтось в 22гому, я от в 24му.

нагадало мем: ’коли пишеш «бл*дь» замість «б***ь» — Боженька все одно все бачить, просто тепер він думає, що ти ще й боягуз’ ;-)

В нас із ним 1:1 відносини і все ОК. Якщо у вас по іншому — то теж ок )

доускрипт сам розставляє зірочки.
Упд: А ні, для цього слова не ставить.

Це самоцензура. Безглуздо цензурувати те що і так всі розуміють, тільки тому що «інші ж так роблять, от і я зроблю»

Коли ви будете бачити прогрес, це додасть вам мотивації рухатися далі до п**цю.

Чорд, а я то думав що це він до мене рухається, точніше "і вже крадеться піздець з своєю усмішкою хижой"©Гамлєт, а виявляється я сам повинен був йти йому на зустріч! Дякую що попередили, ми ж могли розминутися)

дядьку... ото, шо ви там читаєте чи курите... повикидайте його!

Викидаю, воно назад приповза )

Класний топік, ось тобі:
Віриш — обираєш, обереш. Не віриш — не обираєш, не обереш.
Тому що вірити — це спочатку бачити, а тоді діяти.

Тому що вірити — це спочатку бачити, а тоді діяти.

Це діяти навіть не бачучи.

«Бачення» має дуже широке значення. Наприклад, що ти робиш, коли мрієш? Ти бачиш.
Що ти робиш, коли спиш? Ти бачиш. Що ти робиш, коли обмірковуєш? Ти бачиш.
Тому ти завжди спочатку бачиш, а тоді дієш.
Що ти робиш, коли плануєш? Ти бачиш.
Що ти робиш коли віриш? Ти бачиш.
Якщо ти побачиш перемогу і почнеш діяти — ти будеш десь там. Опинишся.
Якщо ти думатимеш що побачив перемогу і почнеш діяти — ти теж опинишся десь поряд з побаченим. Але чи буде то перемога?
Отак от. Квантово. Багатозначно.
Тому має велике значення, яке у тебе «бачення».

Підписатись на коментарі