Чи отримували Ви негативний фідбек на роботі?

Спільното, а вам колись доводилося отримувати негативний фідбек на роботі? Чи він допоміг вам рости та ставати кращими, чи, можливо, був просто неконструктивною критикою?

До речі, є таке дослідження, що 76% жінок із високими показниками продуктивності отримують негативні відгуки від керівників, тоді як серед чоловіків із такими ж показниками — лише 2%. І це не просто окремі випадки, а тенденція, підтверджена даними про 23 000 співробітників із 250 компаній.

Більше того, якщо говорити про кар’єрний старт, то за результатами нещодавнього дослідження Djinni, жінкам-розробницям значно важче знайти першу роботу, ніж їхнім колегам-чоловікам.

salary distribution

Чому так відбувається? Чи стикалися ви з подібним у своїй кар’єрі?

👍ПодобаєтьсяСподобалось3
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Я думаю, що просто більшість жінок( не всі) все це сприймають на особистий рахунок, переживають, починають копатися в собі. А якщо вдома щось не так, або дитина захворіла- то все це впливає і на роботу.
Я би сказала, емоційна вразливість більше у нас, у жінок. Коли exit interview проводила, то хотілося обійняти кожну жінку і сказати, що це лише робота і з тобою все ок.

З моїх спостережень: Жінки більше концентруються на і паряться стосовно зауважень, чоловіки менше звертають на них увагу. Хоча зі мною плакали і ті, і ті. Тому я стараюсь більше ніколи не менеджити людей.

мені здається, тут можна покращити...
видалити все... залишити запитання:
як ви реагуєте на негативний фідбек?

Чому ми закриваємо очі на цю несправедливість? хтось планує це змінювати?

Да, дійсно .. а що там з гендерно нейтральними веганами не-європейської раси ? Хтось підіймав це питання щодо дискримінації?

автори доу, от вам підкинули ідей для нових статей ☝️
і в мене в компанії досі немає гендерно-нейтральних туалетів, це дуже гнітить

От ще одне: Чому ви не ходите у костюмі на роботу?)

Бо у моєму улюбленому костюмі не пускають. А я так хотів прийти на роботу у костюмі дедпула

Підписатись на коментарі