Де знайти онлайн репетитора з англійської?
Всіх вітаю. Шукаю репетитора для вивчення мови онлайн. Розглядаю для пошуку сайти преплай та букі. Може хтось знає щось з приводу цих платформ, та може поділитись своїм досвідом. Буду дуже вдячний.
Всіх вітаю. Шукаю репетитора для вивчення мови онлайн. Розглядаю для пошуку сайти преплай та букі. Може хтось знає щось з приводу цих платформ, та може поділитись своїм досвідом. Буду дуже вдячний.
Можу порадити індивідуальні заняття в онлайн школі англійської мови: englishdom.com/in/1rqr1
У них багато «навчальних смаколиків»: програму підберуть відповідно вашого рівня, спеціалізовані курси (англійська для IT також є), мобільні додатки. Ціни нормальні. Індивідуальні заняття ефективніше, ніж групові заняття, так швидше вивчите мову.
Можу порадити індивідуальні заняття в онлайн школі англійської мови: englishdom.com/in/1rqr1
У них багато «навчальних смаколиків»: програму підберуть відповідно вашого рівня, спеціалізовані курси (англійська для IT також є), мобільні додатки. Ціни нормальні. Індивідуальні заняття ефективніше, ніж групові заняття, так швидше вивчите мову.
Ой, знайома тема 😊 Поділюся нашим досвідом. Індивідуальні заняття виявилися набагато ефективнішими для моєї доньки, ніж групові: учитель підлаштовує темп саме під дитину, більше практики розмовної мови і ніяких «втраченої уваги», коли в групі хтось відстає або біжить уперед. Плюс — швидко закриваються саме ті прогалини, які заважають рухатися далі.
Ми зараз займаємось індивідуально тут: studyonline.in.ua/services/english
— ціна помірна, доньці подобається формат і викладач, є мотивація й помітний прогрес по словнику та вимові.
Що пораджу батькам з нашого досвіду:
узгодити з учителем короткі цілі на
просити короткий фідбек після занять
робити маленькі, але регулярні домашні вправи
Можливо, комусь стане в пригоді. Успіхів дітям і терпіння батькам!
Коментар порушує правила спільноти і видалений модераторами.
Привіт. Який у тебе рівень? Якщо дійсно хочеш вивчати там покроковий безкоштовний план до вільного володіння англійською мовою
занимался до войны с оличной учительницей
ща не знаю как она
на всякий слуяай скайп dimanche_n
У мене був деякий досвід у вивченні англійської мови самостійно, а потім із репетитором. З репетитором ми здебільшого вивчали граматику та трохи говоріння. Самостійно я багато читав англомовні детективи зі словником, в основному американські, бо мова в них простіша, ніж у британських. Коли я вивчав Scala, я купував англомовні курси по Scala — це була своєрідна практика англійської. Зараз я в основному слухаю подкаст «This American Life» www.thisamericanlife.org, плюс у тому, що там є тексти, і все безкоштовно. Теми іноді бувають нудними, але це терпимо. По роботі доводиться багато спілкуватись з індійськими колегами англійською, і труднощів у спілкуванні, як таких, не виникає.
В залежності від рівня , я спочатку брав Букі а через рік перейшов на Преплай. З досвіду — треба брати сертифікованого репетитора, або як мінімум нетів ( Європа, США,Канада )
Не як мінімум нетів, а обов’язково нетів. Рекомендую з ЮК. Я не думаю що сертифікат у вчителя важливий, вища ціна.
Ще є якби ’нетів’ з Австралії або з Африки — демпінгують по ціні але ... Щодо Сертифікату це підтвердження що це саме репетитор, а не випадкова людина
А як там у них з оплатою? Бо читав відгуки, люди пишуть мовляв непрозора система оплати
Преплай маю на увазі
Та да , вам нарахують якісь сервісні збори . Та будуть автоматично списувати кожний місяць плату , тому краще використовувати окрему картку. Зараз середня ціна 500-1000грн за годину з нетів Європа/ США . Ще можна пошукати промокоди
Зараз середня ціна 500-1000грн за годину з нетів Європа/ США .
Та ладно, за 300 грн можна легко знайти.
17 коментарів
Додати коментар Підписатись на коментаріВідписатись від коментарів