Як знайти Full Stack-розробника для допомоги в моєму проєкті?

Зараз я працюю над власним проєктом і розумію, що деякі речі не можу зробити самостійно через брак досвіду. Я хотіла б знайти Full Stack-розробника (Senior або сильного Middle) і готова платити приблизно 10 євро/год.

Я не є компанією, тому оплачуватиму роботу з власних коштів.

Я вже перевірила Upwork, але погодинна ставка розробників там виходить за межі мого бюджету.

Чи реально знайти розробника для такої співпраці, чи мені варто шукати на інших платформах? Які сайти або ресурси ви можете порекомендувати?

Дякую за пораду показати проєкт, який хочу реалізувати. Я створивла щось подібне. Всі сторінки готові, але UI ще не ідеальний, слайдери не налаштовані, частково є синхронізація з фронтендом, деякі ендпоїнти вже створені.

www.sreality.cz

👍ПодобаєтьсяСподобалось0
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

А ноу-код платформи та інструменти не пробувала?

Краще робити акцент не на пошуку розробника, а на якісному описі проєкту та конкретних завданнях, які потрібно виконати.

Таким чином, кандидати зможуть швидше оцінити обсяг робіт без зайвих питань.

Бонусом буде те, що під час опису проєкту та завдань ви знайдете відповіді на багато своїх питань. Цілком ймовірно, що розробник вам уже й не знадобиться 🙂

А якщо все ж шукати розробника, то з якісним описом проєкту ви зможете робити це будь-де: хоч тут, хоч на freelancehunt.com, хоч на інших платформах.

Якісного розробника за 10 євро/год знайти буде складно. Будьте готові витратити приблизно 20 євро/год. Але не лякайтеся цього, адже на гарно описане завдання розробники даватимуть конкретну оцінку у вигляді діапазону необхідних годин. Тому у вас буде приблизне розуміння витрат.

Також не забувайте закладати час (рекомендую 50%) на ризики збільшення об’єму робіт під час виконання завдання. Наприклад, під час розробки може з’явитися розуміння, що потрібно реалізувати сторінку налаштувань для користувачів, що, своєю чергою, збільшить обсяг робіт.

Якщо не робили дизайн, то ще подумайте над тим, щоб зробити крок назад та залучити дизайнера до вашого проєкта. Якісний дизайн не лише зробить ваш проєкт привабливішим, але й допоможе під час його опису та завдань по ньому.

Також дизайн заощадить час і гроші на розробці проєкту. Краще робити помилки з проєктування під час дизайну, аніж розробки. Адже дизайнер коштує менше рази в 2 та витрачає в 3-4 рази менше часу на внесення правок, аніж внесення тих самих правок під час етапу з розробки.

(Senior або сильного Middle) і готова платити приблизно 10 євро/год.

Це дуже мало ну і у вашому випадку я б платив за конкретну роботу а не погодинно.

готова платити приблизно 10 євро/год

можна ще взяти когось на 20 євро/год але на 20 годин на тиждень. сильніший спеціаліст в теорії може зробити більше за годину ніж розробник за 10 євро/год, тому продуктивність може бути ± однакова на той же бюджет. або ризикувати і брати когось без відгуків на апворку і трохи поторгуватись

Дякую за пораду, це справді цінно!

Ніяк.
Якщо більш розгорнуто: набагато простішею є задача знайти 5к USD і найняти когось більш-менш пристойного на 2-3 місяці роботи через фріланс (це не фул-тайм, просто 200-250 годин розмазані на 2-3 місяці).

Знайти реально. В наш час можуть бути дивні обставини у кваліфікованих програмістів, і бюджет не дуже й цікавити взагалі.

Це правільно що написали на ДОУ.
Ще можна на freelancehunt.com, але там буде купа відкугів, і прийдеться витратити купу часу на відбір. Зазвичай — треба все одно когось хто допоможе і на цьому етапі, відібрати відповідного виконавця, якщо немає впевненого власного досвіду у цьому.

Написав вам у приват.

А який стек зараз?

Джанґо...блін, допоміг би але саме тут я повний джуник

Реально знайти. Доу для цього думаю підійде. Едине що

10 євро/год

буде трохи замало для позицій, які ві указали.

Мужливо вам краще описати свій проект, що він робить, для чого він вам, скільке ви приділяєте йому часу та інше. Можливо комусь буде цікаво і він зможе вам допомогти на безоплатній основі.

На безоплатній основі можна спочатку зробити щось просте, швидко загорітися бажанням допомогти й так само швидко згаснути через відсутність мотивації.

Кожна робота повинна оплачуватися. :)

з таким розуміням, я думаю у вас все вийде!

Які сайти або ресурси ви можете порекомендувати?

ChatGPT, Claude, Gemini та Copilot — їх вистачить для створення простого прототипу, щоб протестувати ідею.

Я створивла приблизно 60% FE та BE, але застрягла на деяких завданнях, які раніше ніколи не виконувавла. Загалом, я не розробник, просто можу робити деякі речі. І я чітко розумію, що якщо хочу рухатися далі зі своїм проєктом, мені потрібна допомога.

Дуже ймовірно, що досвідченому розробнику буде дискомфортно підтримувати те, що ви написали, і він захоче все переписати.

Також врахуйте, що вашим проєктом може зацікавитися лише той розробник, який уже має досвід роботи з використаними вами технологіями, адже вчити нові під один проєкт — це розкіш.

Так, я це розумію, тому вирішивла зупинити розробку і знайти помічника:)

Шукайте початківців на такий бюджет. Я знаходив на Djinni на парт-тайм — починали з $6 за годину.

Дизайн ви вже зробили?

У мене знання на рівні junior, тому інший junior мені не допоможе:(

Підписатись на коментарі