Як я відвідав захід Microsoft у Мюнхені і що мене вразило

Нещодавно я побував на події, яку організувала Microsoft у своєму мюнхенському офісі. Захід був присвячений штучному інтелекту, екосистемі Azure, автоматизації та кар’єрним можливостям у технологічній індустрії. І скажу чесно — було дійсно цікаво!

Що мене зачепило найбільше?

🔥 Практичний воркшоп із AI та Azure. Теорію можна читати в документації, а тут дали змогу спробувати інструменти Microsoft у дії. І це було максимально корисно!

🤖 Розмова про штучний інтелект, що виходить за межі хайпу. Не просто «AI змінить світ», а реальні кейси: як його впроваджують у бізнесі, які виклики виникають і як Microsoft працює над етичною стороною питання.

🛠 Як GitHub Copilot змінює кодинг. Показали, як штучний інтелект може писати код, спрощувати рутину та допомагати розробникам працювати швидше. Можливо, майбутнє без звичайного написання коду ближче, ніж здається?

Мої висновки після події

Microsoft створює екосистему AI, яка стає дедалі доступнішою для розробників — і це не просто тренд, а вже реальність.

Етика в штучному інтелекті — це не просто слова. Великим компаніям доводиться балансувати між інноваціями та відповідальністю.

Такі заходи — це не тільки знання, а й можливість для нетворкінгу. Нові знайомства, ідеї та інсайти, які не знайдеш у книгах чи курсах.

💡 Ця подія ще раз довела: майбутнє технологій формується вже зараз, і кожен може стати його частиною. Головне — залишатися відкритим до нових знань, експериментувати та не боятися змін.

👍ПодобаєтьсяСподобалось1
До обраногоВ обраному0
LinkedIn
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter
Дозволені теги: blockquote, a, pre, code, ul, ol, li, b, i, del.
Ctrl + Enter

Найкраща стаття, джва года чекав на таку. Коли можна буде грабити коровани?

Offtop: друже, а твого батька не Олександром звали, часом?

Напиши мне короткую статью про AI ивент, организованный Майкрософтом в Мюнхене. Уточни, что ивент был посвячен искуственному интеллекту в экосистеме Azure.

Добавь несколько булет поинтов, которые повторяют серьезную настроенность Microsoft в области AI. Приведи несколько примеров. В булет поинтах используй иконки.

В конце статьи сгенерируй фотографию зала для проведения конференций и улыбающегося посетителя конференции.

Навішо стаття?
Залиште тільки фотку.

Хех, памʼятаю ці вайби, коли студентом відвідував Intel Developer Forum та Microsoft Ready to Rock the Launch. Було потужним доповненням до університетської освіти. :)

Крвще вже б писав про ейджизм, хоч смішно було:)
Смисл з топіку де весь контент «я сходив на конференцію, було цікаво».

По вашому коментарю можна написати допис про cyberstalking.

допис про cyberstalking

Це якийсь новий сталкер вийшов?

Підписатись на коментарі